Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon nagy újdoságokat én sem remélek a játéktól,ha már hozza a szokásos színvonalat,meg egy két újjítást annak örülni fogunk.
A trainer az elég fasza lett,de nyilván évek múlva sem lesz olyan realisztikus a játék.
Holnap ide is hozza a futár,majd beszámolok többek közt én is!

FrezeR
Aki évek óta játszik a játékkal nem ringatja magát nagy elvárásokba ez alapvető dolog 😊
Így elsőre amit látok, hogy a gépek idén is baromi szépen ki vannak dolgozva a videók alapján.
Az új garázs mód és az építkezés lehetősége is nagyon tetszik így elsőre nekem.
A többit meglátjuk, holnap hozza a futár nekem is, hát kíváncsi vagyok.

Így van Endy szóról szóra,én 2012 őszén vettem meg a 2011 et és nekem ajándék volt minden perce amit játszhattam vele,mármint értem ezalatt az összes szériát amit kiadtak azóta.Ráadásul nem vette el a kedvem ill nem is tudja semmilyen negatív hozzászólás,nekem még a kutya is extraöröm a ház előtt.A hozzászólásod meg kifejezetten mégjobban mghozta a kedvem.Egyszóval nagyon csippantalak és Hála Istennnek hogy itt vagy ,és kívánom hogy semmi ne vegye el a kedved sem a játékbeli,sem a valós farmozástól!
Ezt a dumát minden megjelenéskor valaki leírja ,mindig jön 1-2 megmondó ember és elmondja milyen gagyi a játék.<#nyes>
Természetesen nem neked írtam,"akinek nem inge....."
De ettől az elmúlt években sem és most sem fog változni semmi.
Legalábbis számomra biztos nem,mivel egyik részben sem csalódtam,nyilván lehetett volna mindegyik jobb,....<#wink>
Aki meg ennyire ellenszenves és negatív a játékkal szemben,az nem tudom minek foglalkozik vele.
Van másik azzal kell farmozni.....ja vagy egyenlőre még sincs.....<#zavart2>
Ha valaki így áll hozzá annak tök mind egy mit tesznek bele,dinamikus talajt vagy évszakokat.
Abba is belekötne miért nem olyanok az esőcseppek,miért nem úgy deformálódik a talaj,......stb ,stb...<#falbav>
Csak a steam-en több mint 11000 értékelés íródott,nyilván nem ennyien vették meg,a negatív vélemény nem érte el az 1000,míg a pozitív a 10000 is elkerülte,mind ezt 2 év alatt.<#email>
Ami a csalódást illeti,a napokban volt időm végig nézni az élő közvetítéseket a játékról,így engem már meggyőzött,pedig angol-német tudás hiányában is láttam annyi újdonságot ami számomra egyenlőre elég volt.
A modderek még hozzá teszik a magukét pár hónap alatt és máris jobb lesz.

Csupán példa kép ,pár gondolat:
Ha ezt valaki nehéz szintem tolja,vagyis 0-ról kezdi annak tuti több száz órát kell bele raknia mire minden területet birtokol(igen területet)
Mivel itt semmi nem lesz a tulajdonod minden négyzetmétert meg kell venni....
A lovakat is érdemes lesz lovagolni nem csak úgy tartani,így a lovaglás sem "dísznek" van benn.
Ezen kívül is lesz még benne rengeteg,akit érdekel majd úgyis ,megveszi.
A negatív emberkék meg amúgy sem vennék meg,így a véleményükre sem kíváncsi a "kutya" sem.....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.11.15. 19:10:19
Hát ez egyértelmű volt mindig is, hogy az előzetes bemutató videóknak semmi köze a játékhoz, ez eddig is így volt. Egyébként sok apróság, meg újdonság van benne. Oké hogy volt sok dolog modként, de az nem ugyan az. Akármilyen jó mod traktort próbáltam, sose azt az érzést adta vissza mint egy gyári gép.
egyenlőre annyit látok hogy a grafika közelsem olyan mint a promóvideókban volt látható pl. mikor a farmer fickó lépkedett az eső után ,és az úton a viz dinamikus ,és teljesen életszerű volt, szinte valódinak tünt.Igen, azt már most látni hogy ennek fele sem igaz.A hosszú téli estékre megteszi ,még a valódi gazdák is csak vegetálnak télen karbanrartanak,vagy ki -ki mennek földre.Az élmény a fontos,a játékban is,a többit meg gondoljuk oda.
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2018.11.15. 18:05:52
Vagy annak örüljön az ember ami van 😉
aki ennyire várja az nagyot fog csalódni 😊
Sziasztok!

Én is megrendeltem,és állítólag nekem is holnap érkezik.Én is kiéheztettem magam picit sem farmozok hetek óta.Remélem az évszak modot hamar elkészítik majd a modderek ,mert az nagyon nagyot emel a játék realisztikus élvezhetősége terén.
Beindult a nagyüzem....<#eljen>

Többet nem rakok be mert tele van vele a net ,ha valakinek nem elég ,ott még talál.
Ezek szerint már sokan tolják.....<#fejvakaras>
Én is megrendeltem ,ha igaz holnap érkezik......bővebben holnap tudok nyilatkozni<#hehe>
FrezeR

FrezeR
8-kor kezdődik az angol nyelvű stream.

dimre
Előzetes live
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

X universe Home, sweet home

A "haver" ennyi pénzért vegyen inkább egy használt konzolt.Jobban jár.Azért gondolkozzunk egy kicsit.mielőtt hülyeségeket akarunk csinálni.
Na,azt nem is láttam! Mivel nem tartottam értelmét legörgetni. <#nevetes1>
második nekifutásra... ez asztali gép lenne? hogy lehet 3,3kg? XD
részemről egy talán. ez a konfig ne játékra van. kb netezésre jó csak.
aki fillérbaszó ne laptopon akarjon. gamelni. jobb asztalit össze lehet rakni ennyiből.
Sziasztok!

Haver venne egy gépet,a lényeg,hogy ez a játék fusson neki.Ezt nézte. Én alapból elvetettem az ötletet,de mondom rákérdezek.Amúgy 80-ból akarná megúszni.
FrezeR

Én elengedtem, hogy a "simulator" dolgot keressem a játékban. Átálltam a "time management" felfogásra... 😄
Caliph
ne aggódj,majd a modderek javítanak rajta,akár talicskán is elhordhatod a szombati piacra a városba,hogy literenként add el bezacskózva 😄

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

"simulator" nem juthat el a tehénből egyenesen a hűtőbe. 😊 Milyen arcade dolog lenne az már
Nem is értem hogy sikerült ezt a funkciót bele tenni<#zavart2>......,persze ezt is csak amolyan leegyszerűsített GIANTS modon....ja örülni kell ennek is 8 év után....<#fejvakaras>
Sziasztok
Szeretnék a mapomhoz új terményeket adni.
Cukornádat és lucernát elsősorban.
Aztán majd meglátom még mit.
Szóval tudnátok-e abban segíteni ,hogy hol találok normálisan telepíthető cukornádat és lucernát?
Sok gagyi módszert láttam a neten ezért kérek segítséget.
Ha vebhelyet vagy letöltési linket is küldenétek az jó lenne.
Esetleg másik mapból ki lehet-e szedni?
Tuvok

Ez egy kis fun videó, miért kell rögtön kardot rántani? 😄 Aki nem tudja a Red Dead Redemption 2 játék jött ki még pénteken és arra reflektálva csinálták meg ezt a videót 😊
Én annak sem láttam értelmét miért kellett még 3 hétig húzniuk a kiadást.....<#levele>
Gondolom az ilyen értelmetlenségekkel kell elütni a hátralévő időt...
Inkább tartalommal töltenék meg a játékot,de az nem, majd a modderek....
dimre
Nem látom értelmét ennek a videónak, mi lesz western játék ? <#idiota>

Vééégre!
15 éve targoncázok és most munka után is nyomhatom 😄

INSTABUY
Ja ebben mind nincs is benn csak ami most szelektálva van.....<#kuss>
De ennek is meg van az előnye ,mindig elő tudok húzni a kalapból olyat ami az adott maphoz kell,vagy funkcióhoz.
Elég sokat-sokfélét használtam az évek során.
Nem véletlen hogy @Caliph@ kérésének kapásból eleget tudtam tenni.
Ha órákig túrta volna a netet nem csak ő más sem találta volna meg soha,ennyi mód közül,ami fenn van az oldalakon,főleg hogy nem az a neve ami.....<#wink>
Tudom hogy vannak feleslegesek is benn ha nem is sok amit nem használok,de ha nem logolnak elférnek a többi között.
Igazából érdemben kb 2-3 hónapja farmoztam utoljára ,készülök a 19-re ,így már nagyon ki vagyok "éhezve" a farmozásra.....számolom a napokat.....<#zavart2>
dimre
endy, nem használ mindenki 10GB modot <#vigyor>
Én leredukáltam, mappal együtt 2,5-3GB, a térkép 1GB, lojális lettem egy-két márkához, és modder csapathoz. Minden benne van ami nekem kényelmesebbé teszi a játékot.

dimre
Kicsi off a 19-ig, német mindennapok, javítás, szervizelés

A Game Extension-t azért nem ajánlottam mert nálam elég sok moddal összeakadt anno....
De persze ettől függetlenül ki lehet próbálni.
dimre
Vagy a Game Extension
A bálák állapotához: Bale Tools

Utoljára szerkesztette: dimre, 2018.10.22. 22:18:45

Caliph
köszi <#worship>

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Nem csoda... nekem is kellet pár perc mire megtaláltam,a 10GB mod között úgy hogy elég rég használom,így nem nagyon emlékeztem melyik is az de azért meg lett.<#eljen><#taps>
FS17 MOD WIELKA SILA V1.0
Ezzel nem csak a bálákat hanem a 13 méteres szálfákat is felemelheted.<#nyes>
A raklapok rakodásánál mozgatásánál nagyon hasznos tud lenni,meg úgy általában.
Ami a bálákat illeti ezt is érdemes használni....
Dynamic Bale Density v1.17
nagy bálát kézzel? hmm... Fekete László. 😄
Caliph
Endy meg tudnád mondani a mod nevét,amivel kézzel pakolható pl a bála? nem találom,fél órája próbálkozom a hand és különböző angol variánsaival 😄

Nos igen a seasons mod sokat tud dobni ezen a játékon és meg tudja növelni az élettartamát ,főleg ha legalább 6 vagy több napos szezonokban tolja valaki.
A tél is nagyon hangulatos tud lenni.
Igazából ezt már most meg kellett volna lépniük a készítőknek
De remélem hamar jön a használható mod hozzá.
Bízom benne hogy a következőt már így készítik el,vétek lenne nem bele tenni majdan,de mint tudjuk itt mire egy "újítás" bele kerül a játékba ,eltelik vagy 6 év....<#falbav>
nem változik
Sziasztok!

Új vagyok a játékban, és az érdekel, hogy megjelenés után változik a jelenlegi elő vételi ár vagy ugyan ayon az áron fogják értékesíteni, mint most?
Caliph
Grass bales will gradually rot and disappear after two days, unless they are wrapped so that they become silage bales.

Tesztelve,a fűbála is eltűnik két nap múlva,hiába van eső elől szín alá rakva. Marad a modos megoldás amit linkeltél. Ha becsomagolod akkor meg silóvá érik

Továbbá a játékba beépített leírás szerint télen és tavasszal több tejet adnak a tehenek,így ellensúlyozva a 80% termelést a fűhiány miatt

Születések is szezonhoz kötöttek,pl a birkák csak tavasszal ellenek és gyapjút is csak tavasszal és nyáron adnak

ki van ez találva frankón 😊
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.10.21. 18:32:17

Már mint mikor???
Ha be van csomagolva,akkor silóvá erjed .
Ha marad fű akkor az több nap múlva is fű marad,de seasons moddal nem teszteltem hogy a szabadban mi lesz vele több nap után.
1 napot pörgettem az időt csak előre akkor már a műszer mutatta hogy a becsomagolt fű félig megerjedt ,a fűvet ugyan úgy abban az állapotot mutatta...
De mivel be van bálázva szerintem nem lesz semmi baja ,de ki kel próbálni tesztelni,ha valaki kíváncsi rá,én az egyszerűbb formáját választottam ,tároló vagy siló.
Erre van az a tároló amit alább képen linkeltem,abban szerintem korlátlan ideig tárolható ahogy ömlesztett formában a tároló silóban.
A seasons mod leírása az én olvasatomban csak arra vonatkozik amit nem szedsz fel a földről ömlesztett állapotában,az rohad el megy tönkre.
Én ha valamire kíváncsi vagyok tesztelem kipróbálom ,nem sajnálom rá az időt,de mint mondtam nekem az előbb leírtak tökéletesen megfeleltek már ami a fű tárolását illeti .<#wink>
Caliph
de igy a fű 2-3 nap alatt elrohad,eltűnik,nem?