23835
  • endy papp
    A saját földet nálad hogy hogy pirossal mutatja?,nálam zöld már mint számmal.
    Ahogy az ábra is mutatja akkor ezen része (fű érés)is rendben van
    Köszi a képeket.
  • Z33noo
    Szerintem itt sincs hiba, 4 kép, levágva lila kigyó a 8-as föld jobbján, utánna zöld, sárga, és teljesen beérett max szintü derékig érö fű

Utoljára szerkesztette: Z33noo, 2018.12.09. 21:07:33
  • endy papp
    Jól mutat a háttérben a Német(bocs ha jól látom NDK) zászló
  • Daditsx
    Az igaz, de a patch note-sba nem írták a javítását.
  • Z33noo
    De ez 1.2 béta :)
  • Daditsx
    Felesleges. Én az 1.1.3-al lejjebb már szarra teszteltem :)
  • Z33noo
    Tesztelem a füvet, csak mivel nem egyedül játszok nem akarok idöt gyorsitani, jönnek a képek mindjárt.
  • endy papp
    Húúú köszi az infót,akkor alakul ez.
    Ha a fű javításra kerül majd valamelyik patch-ban,akkor biztos felrakom én is.
    Biztos csak az én heppem,de az állattartással kapcsolatban meg úgy általában , nagyon nem mind egy hogy a fű milyen hozamot ad,ha nincs meg az uccsó fázis a növekedésben.

• mgm480
    Hali Endy
    Az a föld még nem az enyém :D még nem vásároltuk meg, de viszont a fényesség beállításával kapcsolatban tudom mondani, hogy a jelenlegi 1.1.3-ba van ilyen. :

• endy papp
    Ezt a fű témát már korábban kitárgyaltuk,@Daditsx@ kollégával.
    Ezért én örülnék neki legjobban ha ilyen képeket tudsz prezentálni a fű növekedéséről,ezek szerint javították.
    Előtte,vagyis vágás után,

Majd növekedés végső fázisában,ez még nem az, mikor narancs sárga minden.

Remélem nem kértem túl bonyolultat.

• endy papp

Azért a jobb oldali földre ráférne egy alapos gyomirtás....ha jól látom azok nem kultúrnövények
  • mgm480

Utoljára szerkesztette: mgm480, 2018.12.09. 16:45:20
  • Daditsx
    Az eddigi patch-ek javarészt kormányokra, gamepad-ekre és joystick-okra jöttek. Akinek nem ezekkel volt baja annak nem is volt értelme telepíteni. A mostani 1.2 már tartalmaz mást is ami miatt érdemes LESZ telepíteni. De még nem amíg beta.
  • endy papp
    Nos....IGAZAD VAN
    Mivel tudja már az is aki nem is olvassa a hsz-im ,hogy én milyen verzával tolom,így képzeld ugyan ezt amit írtál:
    " de semmi olyat nem tudok mondani ami miatt játszhatatlan lenne, majdnem mindenre van alternativ megoldás ... vagy együtt kell élni vele. "
    Én is leírhatom,mivel semmi gondom a hibákkal , tudom mi-hol és mennyi található,ha nem is az összeset,kerülöm őket ,egyenlőre a játékot sem tolom túl,tesztelem,hogy tudjam érdemben mire is jött használható patch de azért mert 1 hónap alatt kitolnak 3-4 patch-ot még ne dobok hátast úgy hogy alap dolgok amik már a 13-ban is elsőre sikerültek,nem működnek vagy bugosan.
    Ennyi.....
    Sértődés meg részemről nincs azért vagyunk itt hogy megvitassuk egymással a nézeteinket ütköztessük a véleményeinket jó ez így ,...
    A BÉKE legyen mindnyájunkkal Ámen
  • Z33noo
    Az 1.1.3 patch már nem béta, hanem hivatalos, csak a 1.2 béta jelenleg, és pont azért tettem fel, mert kiváncsi voltam, a tereprendezésre, van biztonsági mentésem az elözö állásrol, köszönöm hogy aggódsz értem, de nem fogok sirni ha nem indul el a játék, hiszen elindul és jobb mint valaha.
    Füvet a földek szélén lévö mezsgyéröl gyüjtök, nem pazarlok földet arra, hogy füvet vessek bele, ott hibátlan a növekedése.
  • Z33noo
    Zolcsika és Endy
    Bocsánatot kérek DE ÉN nem szidtam és/vagy becsméreltem azt a munkát és tájékoztatást amit kaptunk, elismerésem a leirásokért, kimeritö és tartalmas.
    Az elsö "beszólásom" végén a vigyor és a "(no offence)2 azt jelenti, hogy vicceltem, poénkodtam.
    Endy leirásait elolvastam eddig is és el fogom ez után is, hiszen hasznosak.
    Dicséret Endynek!
    Köszönöm.
  • Daditsx
    A patch-ek beta-k még! Tudod mit jelent? Azt, hogy mindenki saját felelősségére telepítse. Tehát, ha Te felrakod és utána nem indul el az FS vagy a mentésed ment a kukába nem hisztizhetsz. Majd ha a steam feldobja nekem akkor telepítem addig nem.
    Ez a "megnö derékig" elég szakszerű megfogalmazás. Képzeld nekem csak az első betakarítási fázisig nő (citromsárga)... a derékig mit jelent?
  • zolcsika080104
    Endy és mindenki hozzászólását elolvasom és megfontolom,és mintha még az elején Endy azt írta volna hogy azért nem telepít főleg nem beta frisssítéseket mert az összes gamepad vagy konzol nem tudom mi van neki lényeg hogy az összes beállítását kezdhette elölröl mert nem mentette el a frissítés után alapba állt.az összes pedál meg minden gombkiosztás egyebek majd egy napba telik ,ezért tesztelgesse aki elrontotta írta Ő.Ráadásul Endy megérdemelne sosk sok dícséretet annyit segített már mindenkinek!
    Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2018.12.09. 16:17:26
  • Z33noo
    Ha mindenki igy gondolkozna mint te akkor nem csinálnának patchetet sem, mert ugyse raknák fel a juzerek.
    Ha mindenki az 1.0-át használná, mert "ugyse jó" az ujabb javitás akkor sose lenne kész a játék, hiszen nem lenne visszajelzése a fejlesztöknek a hibákról.
    A fü növekedését nem hallgattam még, de kaszálás után rendben megnö derékig ... szerintem nincs baj vele.
    Ropa cuccot nem használtam még csak lizingelve, igy érdemben nem tudok nyilatkozni.
    Tankolással sose volt problémám, rendben fogy az üzemanyag, bármikor ujratölthetö, sose töltödött ujra magátol.
    A német nyelv nem az én gyomromnak való, el se olvastam.
    Félreértés továbbra se essék, a játék nem tökéletes, van sok hiba benne de semmi olyat nem tudok mondani ami miatt játszhatatlan lenne, majdnem mindenre van alternativ megoldás ... vagy együtt kell élni vele.
  • zolcsika080104
    gyagya
  • endy papp
    Köszönöm hogy ilyen figyelmes vagy.....
    Valamit félre olvastál én nem szarom le a munkájukat (már a patch-eket illeti) csak az eddigieket még érdemben nem tudtam értékelni.
    Miért is??? gondolom eleget írtam róla.
    De ha 1 mondatba kellene bele sűrítenem ,még nem érték el azt a szintet amit a megjelenésre kész játékként kellett volna.
    Nos amint olvasom nagyon képbe vagy a játékkal és az új patch-al.
    Pár kérdésem lenne.
    A fű növekedési ciklusait javították?
    Több hsz-al alább idézett rengeteg bugokat,javították?
    endy papp
    Az imént írt Ropa-t javították?
    Ha kilépek a kocsik ne tankolódnak újra maguktól?
    STB,STB....???
    Hosszú a sor......sajnos.
    Ja hogy majd talán az 1.5-re 1/2-1 év múlva a végére érnek.
    Ami a tereprendezést illeti.
    Szerintem az csak annyira új hogy próbálják valahogy kompenzálni azt amit nem sikerült a tárgyak elhelyezésének módjával normálisan megvalósítaniuk.
    Muszáj volt valamit lépniük ez irányba is nagy volt a felháborodás,így hamar rittyentettek valamit,ami lehet már "kész" volt de annyira nem hogy eddig bele tegyék.
    Régóta farmozok ahhoz hogy észre vegyem eddig SOHA,nem volt publikus béta patch teszt,már nem mernek egy patch-et sem kiadni elsőre,ebből is látszik mennyire összecsapottra félkészre sikerült a 19.
    Hidd el hogy én drukkolok hogy minél előbb használható legyen a játék ,kompromisszumok nélkül,lehessen farmozni.

• Z33noo
    Nincs kérdésem, csak udvaris voltam és felhivtam a figyelmed egy apró mulasztásra.
    Én az 1.2 bétával játszok multiban az unokatesommal és egyszerüen szuper, eddig is felraktam minden patchet és ezután is fel fogom, mert nem azért javitgatják, hogy leszarjuk a munkájukat.
    Az uj tereprendezés is nagyszerü feature lett, tökéletesen használható bár bonyolult kezelni, de egy kis gyakorlással rá lehet érezni.
    Viszont mivel pénzbe kerül, a gyakorlást másik mentéssel végeztem.
    Egy kis finomitás után (remélem a végleges patchben) már remek farmokat lehet majd csinálni.
  • endy papp
    Bocsi,de megelőzöm a vissza kérdezőket és azt aki nem olvassa el amit írok csak kérdez....
    Holott 2-3-al visszább leírtam.
    Csak a te kedvedért többet nem írom le ,így mindenki majd kiválogatja magának azt ami jó és oda teszi,ahova szeretné...
    Mit is lenne a te kérdésed??????
    Vagy mi a hozzászólásod mondani valója ami az fs-hez kapcsolódik.....
  • Z33noo
    Endy ... ebben a hozzászólásodban nem irtad le hogy az 1.0-ával játszol, pótold lécci, már ugy megszoktuk :D
    (no offense)
  • endy papp
    Biztos hozzá tesznek a játék hangulatához ezek az elemek(valakinek) de ilyenekre bezzeg volt idejük.
    Mondjuk kíváncsi lennék (ahogy mondani szokták) itt a "költő mire gondolt".....
  • endy papp
    Az 1.2 patch-ben már a kaszálógépről írnak......a fűről szerintem még nem is tudnak,vagyis biztos de kussolnak,legalább is a listában nincs.
    "[FIXED] The mower BIG M450 can’t be refueled"
    Ma az egyik új Ropa(cukorrépa kisebbiket) betakarítót indítottam el de az animáció lemaradt ,csak úgy a tartályba kerül a répa.....a vágóasztalnál sem látszik semmi.
    Röhej hogy most letöltöttem egy mod pak-ot ott megvan az animáció....
    Ha a megjelenés előtt 1 hétig nem a nagy semmit mutogatták volna hanem javították volna a létező rengeteg bugot már előbbre lennénk.
    Az duma hogy nem volt idő, meg nem tudták,nem kell promózni azt ami még nincs kész ....de ez már csak ilyen és ahogy nézem, ahogy múlnak az évek csak rosszabb lesz a játékfronton is.
  • endy papp
    NEM az ön készülékében van a hiba.....
    Sajna csak ismételgetni tudom magam.....Többek között ezért is tolom még az 1.0-al.
    Az 1.1-et mikor felraktam, láttam kivették belőle ezt az opciót ,tettek be helyette egy olyat ami érdemben nem változtatta meg a fényerőt,vagy is nem tudtam olyan sötétre venni mint az 1.0-al.
    A fényesség opció erre lenne hivatott de ezt már az 1.1-be nem láttam,számomra enélkül játszhatatlan nappal....

Nem tudom azóta javították é???
    Ezek szerint nem.
    A következő patch-ban ennyit láttam,de szerintem ez nem erre fog irányulni ,de annyira nem jó az angolom,hogy ebből kihámozzam egyáltalán mi is lesz ez.
    "FIXED] Shading issues in some specific light/viewer combinations"

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.12.09. 14:44:07
  • wosaga
    A színek ilyen "fényesek", vagy ez az én videókártyám hibája?
  • endy papp
    Semmit nem vesztettél..
    Igazából én nem bántam meg,mert az hogy pár hónap múlva pár ezressel kevesebbe kerül nem nagyon izgat,vagyok annyira elvetemült fs rajongó hogy addig nem tudtam volna várni....
    A héten talán ha 4-5 órát toltam annak is nagy része modok próbálgatása volt.
    Majd ha egyszer érdemben "késznek mondható" állapotba kerül ne akkor kelljen össze vadásznom őket.
    Most már ez a tendencia a játék piac fronton ,félkész béta állapotú játékokat eladnak "késznek" teljes áron....
    Mint írtam is 1.3-ig biztos nem rakom fel a pach-et, az meg még arrébb van ,de még azután is marad benne bug ,de talán olyan sok már nem .
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.12.09. 08:57:34
  • dimre
    De jó, hogy még mindig nem vettem meg
  • Daditsx
    Szerintem mind a ketten félreértetek valamit, vagy rossz a megfogalmazás. Kéne egy kép, hogy értsük.
    De ahogy én értelmezem a "textúra lap"-ot. Mindig is ilyen volt. A burgonya is egy sík lap, ha rázoom-olsz. És az emelkedik a pótkocsiba. Minden terményre igaz a sík felület. Ha bemész egy gabonatáblába és ráközelítesz láthatod, hogy a növények is 2db sík lapból állnak egy + jelet kirakva. Másoknál sincs másképp, csak a videók minősége, ráközelítése miatt másképp láttad.
  • endy papp
    Szia .
    Ehhez nem kell mod ezt már a 17 is tudta alapból.
    Csak halkan kérdezem meg eredeti a játék???
    Ha nem az, akkor bármilyen hibával fordulj az eladóhoz......
    Nézd eddigi próbáim tesztjeim alkalmával ezzel a jelenséggel nem találkoztam.
    Természetesen nem állítom ,hogy a hiba nem létezik...
    Főleg hogy én még az 1.0-al tolom,rengeteg pótot próbáltam (modokat is ) de ilyet nem láttam.
    Minden pótnál jelentkezik ez a hiba???
    Milyen verzióval tolod ,már mint frissítés terén?
  • Fenimor
    Sziasztok! Az hogy lehet, hogy a pótkocsira pakolt terményeket nálam egy sima textura lapként jeleníti meg?
    Értem ezt úgy hogyha aláállok egy pótkocsival egy ürítésre váró gép alá, akkor csak simán telik meg a pót - emelkedik egy textura lap, nincs szépen meganimálva hogy csak odaszórja ahol állok. Videókat nézegetve másoknál meg szépen kupacolva telik a taliga!
    Ezt valami moddal lehet elérni?
  • endy papp
    Bocsi de ezt csak véletlen ragadtam ki egy steam értékelésből.
    Spoilerbe rakom ,de érdemes elolvasni ,még ha németül is van,fordító segít)
    Szerintem még minden hiba nincs is benn felsorolva.
    dec.4 íródott ,a vége az kifejezetten tetszett és teljesen egyetértek vele.....
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    59.1 óra a nyilvántartásban
    KÖZZÉTÉVE: DECEMBER 4.
    Um nur mal ein paar wenige Bugs zu nennen:
    1. Wenn man den Server betritt, hat man bei manchen Betrieben automatisch "Lohnunternehmer Status"
    2. Gras kann nicht sauber geschwadet werden.
    3. Kuhstall voller Fehler. Wenn man den Futtertrog säubert und anschließend das Futter in den Trog wirft ist der sofort voll. In der Schaufel waren z.b 600l und um Trog sind nun 45000l
    4. Wenn Lohnunternehmer Ballen presst, kann der jeweilige beauftragte Betrieb diese nicht benutzen
    5. Platzieren von Gebäuden ist eine reine Katastrophe. Terrain passt sich nicht sauber an
    6.Wie soll man sauber Mp spielen, wenn es nur eine vorgesehene Fläche für den Hof gibt und dazu kommt noch das dort nicht mal ein Tierhof sauber platziert werden kann.
    7. Es fehlt außerdem noch das man den Untergrund allgemein nicht anpassen kann.
    8. Der Fehler schlecht hin, es regnet durch Dächer
    9. Kettensäge bzw der Forst Allgemein ist noch voller Fehler. Kleinere Stämme fliegen über die ganze Map.
    10. Samson PGII 20 lenkt die vordere Achse statt die hintere
    11. Zapfwelle und Hydraulikschläuche zittern bzw flackern total, scheint so als würde es die ganze Hydraulik rausreisen
    12. Zeitweise kann man Anbaugeräte nicht ausheben, dafür muss man jedes mal das Gerät abhängen oder aus der Maschine aussteigen
    13. Bei 3 Meter Amazone Sähmaschine sind die reifen beim sähen in der Luft statt am Boden
    14. Beim Düngen, Spritzen bzw Kalken ist die Düngetextur nur an der Stelle, wo wohl noch was gefehlt hat... das war im 17er nicht so... bzw ist jetzt total sc****.
    15. Ballenhandling ist tatsächlich schlimmer als im 17er und das hat schon was zu bedeuten.
    16. Die Sounds sind schrecklich. Teilweise Kabinensound viel zu leise.
    17. Viele Unebenheiten im Terrain auf den Flächen. Daher Bearbeitung der Flächen voller Fehlstellen
    18. Autos hören sich furchtbar an
    19. Bei neu angelegten Flächen bleibt das Stroh nicht sauber liegen, sondern es bilden sich immer nur einzelne Haufen
    20. Lichteinfall ist total für´n a****.
    21. Lenkräder funktionieren nicht mehr so wie sie sollten.
    22. Multiplayer schmiert die ganze Zeit ab.
    23. Unkraut sieht aus wie eine Blumenwiese
    24. Plattgefahrenes Gras wird nicht mehr sauber gemäht
    25. Strautmann Ladewagen lässt das Stroh verschwinden. Nimmt es zwar mit der PickUp auf, aber wird nicht voller
    26. Heu bei den Kühen hat leider auch einen Fehler. Heu/ Silage bei den Kühen ist direkt voll sobald man 1l einfüllt.
    27. Es besteht das Problem das man untereinander keine Ballen verkaufen kann, da andere Betriebe die Ballen nicht aufnehmen können, trotz Lohnunternehmer Status
    28. Scheibenegge BTC 50H dreht sich die Rückverfestigungswalze nicht.
    29. Scheibenegge rutscht bei unebenem Terrain herum und lauft nicht in der Spur
    30. Schneidwerk bei Dreschern zu tief
    31. Die LODs der Boden und Fruchttexturen passen teilweise überhaupt nicht zum vorliegenden Feldzustand. Die Distanztexturen sind überdies matschig und "unschön". Das konnte der LS17 stimmiger.
    32. Das neue Soundsystem für die Fahrzeuge: Der Sound ist leider völlig misslungen.
    33. Die Helligkeit / Bloom des neuen Lichtsystems sind bei Sonne und normalem Tageslicht viel zu grell und "überbelichtet", derweil die stechende Sonne im grell-grauen Schleier liegt. Man ist schon froh wenn es dunkle Wolken gibt, dann stimmt endlich die Beleuchtung.
    (Es ist leider auch von Sonnenaufgang bis Sonnenuntergang so strahlend grell… - mildere Beleuchtungsphasen gibt es scheinbar nur bei Schlechtwetter)
    34. Das Pferdethema:
    Groß beworben und angepriesen. Herausgekommen ist ein „Pferdestall“ (sic) der aus einer umgewandelten LS17 Schweineweide besteht. Einen Stall sucht man vergebens, es ist ein „Behelfspadock“ aus alten Europaletten o.ä. mit ein paar Futtertrögen, der kleine Behelfsschuppen ist eventuell für Schafe oder Schweine geeignet?! (Ein Pferd dürfte nicht reinpassen, außer als Pferdewurstpaket). Eingestreut wird Stroh auf die Wiese…
    35. Der Hund:
    Ein bloßes Gimick, aber leider von Euch prominent beworben. Es ist dann mehr als peinlich, wenn das Ding nur rumbugt.
    36. Der Helfer – verbessert? Nein!
    37. Standardgamepad und Crashes? Ich habe noch keine LS Version erlebt, wo ein einfaches Xbox Gamepad am PC solche Problem bereiten kann. (Doppelbelgung = Totalcrash, Pad im Spiel rausgezogen = Totalcrash,) Ich habe inzwischen meine Inputbindings als wohlgehüteten Schatz gesichert, da die Verschiedensten Varianten immer wieder zum Verlust der Gamepadbelegung führten…
    38. Silo kann nicht mit Gras gefüllt werden. Fehleranzeige: Diese Aktion kann hier nicht durchgeführt werden. Nur der Spielhost kann das Silo befüllen - danke giants.
    Ich habe noch nie einen so unfertigen LS gespielt. Das Spiel wurde allen Anschein nach nur von irgendwelchen verblendeten/verblödeten youtubern getestet. Was Giants in den vergangenen 2 Jahren so gemacht hat? Ich weis es nicht, sieht man von einem Entwickler ab, der wahrscheinlich den ganzen Tag im McDonald's verbracht haben dürfte. Für so ein kaputtes Spiel dann auch noch soviel Geld zu verlangen, eigentlich eine riesige Sauerei. Mods werden diesen LS auch nichtmehr retten können, wie denn auch wenn die Basis einem Haufen Scheiße gleicht.
    Fazit: Absolut nicht zu empfehlen, es müssen noch einige Updates kommen!

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.12.08. 13:12:55
  • endy papp
    A többi gép tankolásával mi a helyzet.??
    Mivel (nálam 1.0) ha kilépek a játékból és vissza minden gép újra tankolódik.
    Ez még mindig így van vagy csak némelyiknél???
    Ja akkor a fű növekedés javítás SOON.....
    Ezek után akkor nekem több nem is kell miért is tolom még így az 1.0-al a fű legalább ebben jó....
    A többi bugos részét meg vagy elkerülöm,vagy amúgy sem használnám(Pl:BGA)

Asszem a steam értékelések mellé itt nem fog soha oda kerülni a nagyon pozitív ,nem hogy a rendkívül pozitív értékelés....ahogy a 17-nél ez történt

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.12.08. 13:03:06
  • Daditsx
    Nem látom, hogy javítanák a fű növekedését meg a Big M kaszálógép tankolását....
  • endy papp
    Ja ja értem én...,úgy vagyok vele hogy megvárom az 1.3 ha nem is az idén ,de hamarosan jönni fog az is,akkor már érdemben "kész" lesz a játék,addig meg mint írtam is, ezzel a 1.0 verzióval is elvagyok.....
  • FrezeR
    Feldobtam a legújabb beta javítást, jelentem működik a tereprendezés opció, lehet szórakozni vele :) Gyakorolni kell az biztos, de elég egyedivé szabhatjuk át a környezetünket.
  • istvan1234
    Gözerővel dolgoznak a Seasons modon az eredeti készítők!

Seasons mod Giants fórum

Realismus Modding Facebook
  • zolcsika080104
    én eddig az össze patchet feltettem sorban,semmi gebasz nem volt,ill nem vettem észre.A készítőnek ezer áldás,nagyon feldobná az egészet tényleg az évszak mod.