• endy papp
    Még egy valamit nem mondtam.
    Leraksz egy elhelyezhető "buy"silót abból veszel mindig amennyi kell,ha közbe mást csinálsz és abból van bevételed simán fedezi a költséget.
    Csak alá állsz és mindig veszel amennyi kell,így semmivel nem kell vesződnöd ,már ami a keverést és a bálákat illeti,mert tudom én is nem kis meló és idő,ha sok állatod van azokat ellátni,de a földek mellett ha lassú növekedésre van állítva akkor bőven jut rá idő,ha ügyesen össze hangolja valaki az éréseket.
    Én az elején még gyorson tolom ,mivel 3 föld nem ad annyi dolgot ,ezért is bálázgatok.
    Most épp favágás van vagyis forgáccsá aprítás .
    Nyárt is ültettem ,pedig a 17-ben soha nem vitt rá a lélek,de itt valamiből pénz kell csinálni,még ha várni is kell rá 2,5 napot.
    A forgácsnak meg találtam egy jó áron átvevő kis erőművet így most abból fogok meggazdagodni....
    Igaz nem kis munka,befektetés mire forgács lesz mindegyikből ,főleg majd az (Andersonnal a nyárt) de legalább telik az idő míg nőnek a fenyő fák .
    Azokat is ültettem, 9 nap míg teljesen megnő ,igaz előbb is lehet majd már vágni de itt most bepótolom amiket kihagytam a 17-ből.
    Amúgy is imádok a fákkal vesződni ,no meg nem unja meg az ember az állandó földtúrást,de szerintem az is változatos,amikor csak lehet mindent magam csinálok,ritkán folyamodok AI segítőkhöz,főleg így az elején.
    Vissza térve az állatokra ,gondolom azt tudod hogy van olyan mod ami megváltoztatja a tulajdonságaikat.
    Van ami csak a tehenekét ,de én azt használom amelyik mindegyikét.
    Igaz még nincsenek ,de a teszteket már nagyjából lefuttattam,mit és milyet érdemes venni.
    No meg ezzel már nem tudsz olyan sokat venni mert minél jobbak a tulajdonságaik annál többe kerülnek.
    Van tyúk 5500-ért ló milla felett tehén több száz ezerért....
    Úgy hogy el lehet sakkozni mire is költsd a pénzed ha egyszer oda jutsz.
    Én már fejbe össze raktam a "Storyt" mit merre hogyan ,már csak gyűjteni kell a manit.
    Ha mindenbe bele vágsz tuti nem lesz uncsi,és valamennyire "farmernak" érezheted magad.... ja és nem 70 óra alatt lesz meg mindened.
    Nehézen kezdtem,így nem volt semmim(de az árak miatt átraktam a játékon belül könnyűre) mert azért ez a bérmunka olyan keveset hoz (már csalni sem lehet a terménnyel) hogy ,azért több száz órát nem akarok földet túrni mire össze jön egy istállóra való tehén.....főleg a drágábbikból.
    Bocs ha hosszú lett.
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2019.04.06. 19:27:34