• endy papp
    "Érdekesen" oldják meg a dolgokat a giantsnál.....
    Ha valami nem sikerül ,nem megy (vagy lehet sok volt a sírás) vissza térnek a jól bevált 17 FŰ növekedés "gondozáshoz".
    Persze aki most kezdi annak már ilyen de nem így kezdődött már kezdtem örülni a megjelenés után.
    Ezeket a sorokat anno akkor írtam.
    "Fű:
    Eközben is hogy hasznosan teljen az időm,a fű növekedést is teszteltem.
    Itt is van változás.
    Mint tudjuk az összes terményt le tudjuk taposni ,NEM kell már külön mod hozzá mint a 17-nél,ha a föld terület a miénk és nem a segítő dolgozik rajt mert nagyon helyesen akkor nincs ilyen.
    Vissza térve a fűre is érvényes a letaposás de itt idővel 2 növekedési ciklus alatt újra nő ,míg a termények nem ha egyszer letapostad annak annyi.
    A levágás után több fázisban több nap alatt nő meg (lassú ciklusra állítva) 1 naponta nő egyet,.
    Lehet a 17-nél is így volt de ott mindig mindenhol rendelkezésre állt így én (de szerintem más sem ) nem figyeltem soha.
    Az első után még nem lehet vágni(ez nem változott) utána már igen,a 3. után lesz teljesen végleges állapotában.
    No de ezzel nem ússzuk meg ennyire nem egyszerű a 19-ben füvet HATÉKONYAN termeszteni.
    Miért is ? mert a fű is épp oly gondozást igényel mint bármi más növény (Pl: búza stb,stb..)
    A fű is gazosodik, gyomlálást, gyomirtást ,szántás,meszezés,műtrágyázást,szóval mindent igényel mint a többi haszon növényünk..
    Vissza térve a gyomra tesztjeim során arra is fény derült,hogy az is 2 ciklusban nő... nem csak úgy...
    Így azért tolódik a játék idő rendesen,pedig csak a fűről beszélünk ,ami ugye elengedhetetlen az állattartásaink során."

Nos most mi is van ehelyett az ami a 17-ben is volt.
    Még letaposni sem lehet a füvet .
    Gondozni nem kell ,se gyom se műtrágya.....
    Na mind egy valahogy túlélem ezt is.

Más : Egy kis kedvcsináló...
    Anderson Group Equipment Pack DLC
    Itt egy vidi róla mit is kapsz a pénzedért.
    Nekem bejött,nyilván lehetett volna olcsóbb is de ez ennyi....

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2019.03.28. 16:10:57