23843
  • Fenimor
    Sziasztok! Az hogy lehet, hogy a pótkocsira pakolt terményeket nálam egy sima textura lapként jeleníti meg?
    Értem ezt úgy hogyha aláállok egy pótkocsival egy ürítésre váró gép alá, akkor csak simán telik meg a pót - emelkedik egy textura lap, nincs szépen meganimálva hogy csak odaszórja ahol állok. Videókat nézegetve másoknál meg szépen kupacolva telik a taliga!
    Ezt valami moddal lehet elérni?
  • endy papp
    Bocsi de ezt csak véletlen ragadtam ki egy steam értékelésből.
    Spoilerbe rakom ,de érdemes elolvasni ,még ha németül is van,fordító segít)
    Szerintem még minden hiba nincs is benn felsorolva.
    dec.4 íródott ,a vége az kifejezetten tetszett és teljesen egyetértek vele.....
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    59.1 óra a nyilvántartásban
    KÖZZÉTÉVE: DECEMBER 4.
    Um nur mal ein paar wenige Bugs zu nennen:
    1. Wenn man den Server betritt, hat man bei manchen Betrieben automatisch "Lohnunternehmer Status"
    2. Gras kann nicht sauber geschwadet werden.
    3. Kuhstall voller Fehler. Wenn man den Futtertrog säubert und anschließend das Futter in den Trog wirft ist der sofort voll. In der Schaufel waren z.b 600l und um Trog sind nun 45000l
    4. Wenn Lohnunternehmer Ballen presst, kann der jeweilige beauftragte Betrieb diese nicht benutzen
    5. Platzieren von Gebäuden ist eine reine Katastrophe. Terrain passt sich nicht sauber an
    6.Wie soll man sauber Mp spielen, wenn es nur eine vorgesehene Fläche für den Hof gibt und dazu kommt noch das dort nicht mal ein Tierhof sauber platziert werden kann.
    7. Es fehlt außerdem noch das man den Untergrund allgemein nicht anpassen kann.
    8. Der Fehler schlecht hin, es regnet durch Dächer
    9. Kettensäge bzw der Forst Allgemein ist noch voller Fehler. Kleinere Stämme fliegen über die ganze Map.
    10. Samson PGII 20 lenkt die vordere Achse statt die hintere
    11. Zapfwelle und Hydraulikschläuche zittern bzw flackern total, scheint so als würde es die ganze Hydraulik rausreisen
    12. Zeitweise kann man Anbaugeräte nicht ausheben, dafür muss man jedes mal das Gerät abhängen oder aus der Maschine aussteigen
    13. Bei 3 Meter Amazone Sähmaschine sind die reifen beim sähen in der Luft statt am Boden
    14. Beim Düngen, Spritzen bzw Kalken ist die Düngetextur nur an der Stelle, wo wohl noch was gefehlt hat... das war im 17er nicht so... bzw ist jetzt total sc****.
    15. Ballenhandling ist tatsächlich schlimmer als im 17er und das hat schon was zu bedeuten.
    16. Die Sounds sind schrecklich. Teilweise Kabinensound viel zu leise.
    17. Viele Unebenheiten im Terrain auf den Flächen. Daher Bearbeitung der Flächen voller Fehlstellen
    18. Autos hören sich furchtbar an
    19. Bei neu angelegten Flächen bleibt das Stroh nicht sauber liegen, sondern es bilden sich immer nur einzelne Haufen
    20. Lichteinfall ist total für´n a****.
    21. Lenkräder funktionieren nicht mehr so wie sie sollten.
    22. Multiplayer schmiert die ganze Zeit ab.
    23. Unkraut sieht aus wie eine Blumenwiese
    24. Plattgefahrenes Gras wird nicht mehr sauber gemäht
    25. Strautmann Ladewagen lässt das Stroh verschwinden. Nimmt es zwar mit der PickUp auf, aber wird nicht voller
    26. Heu bei den Kühen hat leider auch einen Fehler. Heu/ Silage bei den Kühen ist direkt voll sobald man 1l einfüllt.
    27. Es besteht das Problem das man untereinander keine Ballen verkaufen kann, da andere Betriebe die Ballen nicht aufnehmen können, trotz Lohnunternehmer Status
    28. Scheibenegge BTC 50H dreht sich die Rückverfestigungswalze nicht.
    29. Scheibenegge rutscht bei unebenem Terrain herum und lauft nicht in der Spur
    30. Schneidwerk bei Dreschern zu tief
    31. Die LODs der Boden und Fruchttexturen passen teilweise überhaupt nicht zum vorliegenden Feldzustand. Die Distanztexturen sind überdies matschig und "unschön". Das konnte der LS17 stimmiger.
    32. Das neue Soundsystem für die Fahrzeuge: Der Sound ist leider völlig misslungen.
    33. Die Helligkeit / Bloom des neuen Lichtsystems sind bei Sonne und normalem Tageslicht viel zu grell und "überbelichtet", derweil die stechende Sonne im grell-grauen Schleier liegt. Man ist schon froh wenn es dunkle Wolken gibt, dann stimmt endlich die Beleuchtung.
    (Es ist leider auch von Sonnenaufgang bis Sonnenuntergang so strahlend grell… - mildere Beleuchtungsphasen gibt es scheinbar nur bei Schlechtwetter)
    34. Das Pferdethema:
    Groß beworben und angepriesen. Herausgekommen ist ein „Pferdestall“ (sic) der aus einer umgewandelten LS17 Schweineweide besteht. Einen Stall sucht man vergebens, es ist ein „Behelfspadock“ aus alten Europaletten o.ä. mit ein paar Futtertrögen, der kleine Behelfsschuppen ist eventuell für Schafe oder Schweine geeignet?! (Ein Pferd dürfte nicht reinpassen, außer als Pferdewurstpaket). Eingestreut wird Stroh auf die Wiese…
    35. Der Hund:
    Ein bloßes Gimick, aber leider von Euch prominent beworben. Es ist dann mehr als peinlich, wenn das Ding nur rumbugt.
    36. Der Helfer – verbessert? Nein!
    37. Standardgamepad und Crashes? Ich habe noch keine LS Version erlebt, wo ein einfaches Xbox Gamepad am PC solche Problem bereiten kann. (Doppelbelgung = Totalcrash, Pad im Spiel rausgezogen = Totalcrash,) Ich habe inzwischen meine Inputbindings als wohlgehüteten Schatz gesichert, da die Verschiedensten Varianten immer wieder zum Verlust der Gamepadbelegung führten…
    38. Silo kann nicht mit Gras gefüllt werden. Fehleranzeige: Diese Aktion kann hier nicht durchgeführt werden. Nur der Spielhost kann das Silo befüllen - danke giants.
    Ich habe noch nie einen so unfertigen LS gespielt. Das Spiel wurde allen Anschein nach nur von irgendwelchen verblendeten/verblödeten youtubern getestet. Was Giants in den vergangenen 2 Jahren so gemacht hat? Ich weis es nicht, sieht man von einem Entwickler ab, der wahrscheinlich den ganzen Tag im McDonald's verbracht haben dürfte. Für so ein kaputtes Spiel dann auch noch soviel Geld zu verlangen, eigentlich eine riesige Sauerei. Mods werden diesen LS auch nichtmehr retten können, wie denn auch wenn die Basis einem Haufen Scheiße gleicht.
    Fazit: Absolut nicht zu empfehlen, es müssen noch einige Updates kommen!

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.12.08. 13:12:55
  • endy papp
    A többi gép tankolásával mi a helyzet.??
    Mivel (nálam 1.0) ha kilépek a játékból és vissza minden gép újra tankolódik.
    Ez még mindig így van vagy csak némelyiknél???
    Ja akkor a fű növekedés javítás SOON.....
    Ezek után akkor nekem több nem is kell miért is tolom még így az 1.0-al a fű legalább ebben jó....
    A többi bugos részét meg vagy elkerülöm,vagy amúgy sem használnám(Pl:BGA)

Asszem a steam értékelések mellé itt nem fog soha oda kerülni a nagyon pozitív ,nem hogy a rendkívül pozitív értékelés....ahogy a 17-nél ez történt

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.12.08. 13:03:06
  • Daditsx
    Nem látom, hogy javítanák a fű növekedését meg a Big M kaszálógép tankolását....
  • endy papp
    Ja ja értem én...,úgy vagyok vele hogy megvárom az 1.3 ha nem is az idén ,de hamarosan jönni fog az is,akkor már érdemben "kész" lesz a játék,addig meg mint írtam is, ezzel a 1.0 verzióval is elvagyok.....
  • FrezeR
    Feldobtam a legújabb beta javítást, jelentem működik a tereprendezés opció, lehet szórakozni vele :) Gyakorolni kell az biztos, de elég egyedivé szabhatjuk át a környezetünket.
  • istvan1234
    Gözerővel dolgoznak a Seasons modon az eredeti készítők!

Seasons mod Giants fórum

Realismus Modding Facebook
  • zolcsika080104
    én eddig az össze patchet feltettem sorban,semmi gebasz nem volt,ill nem vettem észre.A készítőnek ezer áldás,nagyon feldobná az egészet tényleg az évszak mod.
  • Serko
    Endy papp leírása szerint le lehet tölteni! De Béta jellegű, nem garantálják, hogy jó!
    A mentésedről készíts biztonsági másolatot mielőtt használod!
  • endy papp
    Bocsi a letöltő link lemaradt.
    Már aki a bétát szeretné használni innen töltheti.
    Farming Simulator 19 Update 1.2 Beta (*)
    @Zolcsika@
    Asszem ez a tereprendezős benne lesz a pach-be,de fogalmam sincs.
    Ha igen akkor valószínű letöltöm,de ez sem biztos,jól el vagyok az 1.0-al
    Seasons mod-ról olvastam valahol, hogy állítólag a készítője megcsinálja a 19-re is,majd idővel elválik...
  • Serko
    Kérem valaki referáljon aki próbálta, le merjem tölteni? Működik rendesen?
    Amúgy ez a "Tereprendező alkalmazás" kellett mint egy falat kenyér... Piszok bénán nézett ki a farmom eddig :D
    A tereprendezés egyébként pénzért megy? Ez nekem nem jött le a videobol.
  • zolcsika080104
    Sziasztok!

Ez már elérhető?Mármint ez a fejlesztés amit mutatott Freezer.Valamint a patchet te telepíted Endy,vagy maradsz az alapnál továbbra is?A seassons mod nagyon hiányzik nagy kár hogy olyan nehéz megcsinálni ahogy írtátok.A készítője meg nem csinálja vagy mi ,nagy kár érte.
  • endy papp

"[FS19] Patch 1.2.0 Beta Branch For Windows

Post by Lisertan » Fri Dec 07, 2018 3:46 pm
    Hello everyone,

Since the release of Farming Simulator 19, we have been hard on a patch to correct the most recurring issues.

We’ve just created a beta branch on Windows for you to test this patch before its official release on all platforms.

Please ensure that you backup your save folder from the default branch manually. This beta may prevent you from continuing your gameplay progress if going back to the default branch.

The save folder is located:
    C:\Users\[PCNAME]\Documents\My Games\FarmingSimulator2019

User of the DVD and GIANTS download version for Windows:
    https://www.farming-simulator.com/updates.php?fs19_beta

User of the Steam version for Windows:

Be sure you have your save file backups
    Right click on “Farming Simulator 19” in your Steam Library
    Go into properties
    Select “Beta” tab
    Select “patch1.2.0_beta”

Your title will be automatically updated.

Please feel free to give us your feedback with regards to this beta branch. If you encounter issues, please send us an email with your log and DxDiag to [email protected]

Note that this is a beta branch, and you may encounter some issues. If these issues persist, you can always roll back to the default version at any time.

How to roll back to the default branch?

Right click on “Farming Simulator 19” in your Steam Library
    Go into properties
    Select “Beta” tab
    Select “NONE - Opt out of all beta programs”

Your title will be automatically updated.

Here is today's patch notes:

[ADDED] Landscaping feature
    [ADDED] Economic difficulty option
    [ADDED] Support for mapping button combos besides the gamepad trigger buttons
    [ADDED] In-game voting for mods
    [ADDED] Combine rpm increase if the combine unloads
    [ADDED] Selling of potato pallets
    [ADDED] AI detection of tipped heaps

[IMPROVED] AI on angled edges
    [IMPROVED] Mapping with devices not recognized by the game
    [IMPROVED] Vehicle sounds
    [IMPROVED] Combines can now be folded if just a small amount is loaded
    [IMPROVED] Tree pickup of log grabs

FIXED] Shading issues in some specific light/viewer combinations
    [FIXED] Disappearing animals after starting a dedicated server again
    [FIXED] Horse price issue when selling multiple horses at the same time
    [FIXED] Egg pallets don’t appear correctly
    [FIXED] Unlimited food after cleaning in front of a trough
    [FIXED] The mower BIG M450 can’t be refueled
    [FIXED] The header NH 3162 Draper 45ft doesn’t work well with NH CR10.90
    [FIXED] Väderstad Tempo V 8 doesn’t work well in slopes
    [FIXED] TT Multicultivator 5-in-1 doesn’t work well in slopes
    [FIXED] Clients have access to all vehicles from all farms
    [FIXED] Unable to start a dedicated server
    [FIXED] The camera is desynced from vehicle
    [FIXED] Wear speed if washing is disabled
    [FIXED] Issues with combines harvesting multiple fruit types
    [FIXED] Engine sound in multiplayer
    [FIXED] AI overtaking to other fields with small working widths
    [FIXED] AI working width New Holland FDR 600
    [FIXED] AI turn direction issues with cultivator and sowing machine attached together
    [FIXED] Bale mounting on Fliegl Butterfly and Fliegl DPW
    [FIXED] Delayed lowering of pipe for potato harvesters (Ropa Keiler 2, Grimme SE 280)
    [FIXED] Crash on Mac OS X when saving screenshot

Important:
    If your game is updated to 1.2.0, you will only see multiplayer games that are also in 1.2.0.
    Thus, you won’t be able to connect to dedicated servers still in 1.1.0.

Many thanks,

The Farming Simulator Team"
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.12.07. 16:25:10
  • endy papp
    De nekem nem úgy tűnik hogy a Giants fejlesztette-ti.
    Ha tévednék bocs....
  • Daditsx
    végre valami hasznos
  • Z33noo
    Must Have !!!
  • FrezeR
    Na ez egy jó fejlesztés!

Farming Simulator 19 - Landscaping first look.

Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2018.12.06. 19:24:19
  • endy papp
  • Caliph
  • Martinez01
    Sziasztok!

Kapott egy új bannert a fórum, valamint a nem működő linkeket kijavítgattam, illetve került be egy új ha esetleg szükség van rá.
    Valamint attól hogy nem sűrűn kommentelek ide közétek, de attól igyekszem rendezgetni a hozzászólásokat, és ami nem ide való azt eltávolítani, aki esetleg észre vesz valami nem ide illőt, az írjon üzenetet. :)

Tervben van (legalábbis én szeretném), hogy a fórum egyedi dizájnt kapjon, jelenleg ez a borítókép is ideiglenesen van kinn, amint lesz rá lehetőség, akkor cserélve lessz. Akinek van jó és látványos !SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ! képe (hasonló mint a jelenlegi bannerkép) az küldje el nekem, hogy bele tudjam építeni a fórumdizájnba.

Köszi.
    Üdv: Martin.
  • Carl Davies
    Köszi, de én nem szánok ennyit erre. Hétvégente játszanák vele kb csak, és akkor se sokat. Majd valami olcsóbb kis kártyát nézek. RX560 4gb-ot nézegettem amúgy, csak az autós hobbim erősebb aztán előbb elviszi a pénzt.
  • endy papp
    Nos akkor nem tévedtem nagyot.....ugyemegmondtam....
    Van egy eladóm!!!!! ,semmi baja még garis jövő áprilisig.
    GTX 980Ti ezzel full grafon tolhatod,jó pár évre megoldod a VGA gondjaid,az tuti ,most nem rég váltottam GTX1080 Ti-re emiatt cseréltem le.
    A június óta nem ment 1 percet sem.
    Ha érdekel priviben írj rám....90-100 között van az ára.
  • Carl Davies
    Közbe utána néztem máshol. Elvileg gyenge a videókártyám. Ami valós is, kár hogy ilyen hibát okoz, mert egyébként meg fut ilyen 30fps-el.
  • Daditsx
    Ez régen is így volt. :)
  • Wolo__Witz
    Megnéztem a szalmát leadva mind1 hogy rakodókocsival viszed, körbálába vagy kockába. Mennyiségre fizet.
  • endy papp
    Ha most az égre nézek nálam is sötét a kép amit látok.......
    Próbáltad nappal is ,talán akkor világosabb ,nálam legalább is így szokott lenni....
    Bocs de nem hagyhattam ki.......
    Viccet félre téve ,valami grafikai problémád lehet ami miatt ilyen a kép.
    Ha csak low-on tudsz játszani akkor ne csodálkozz ,ha ilyen ,a géped ha nem bírja akkor tolhatod te feljebb a graf beállításaid akkor is csak annyit tud megjeleníteni ...
    A minimum rendszer követelményeknek megfelel? más fs-nél (15-17) is ilyen ? más játékoknál is tapasztaltad? csak most jelentkezett? Vagy már az elejétől ilyen ?
    Nálad lehet memória ,VGA, meg még akár mi is ,annyira nem vagyok nagy PC guru hogy innen távolról megmondjam.
    De most csak a te kedvedért levettem full max garfról, low-ra nálam.
    Nos el kell hogy keserítselek épp olyan mint maxon ,,már mint nincs az a jelenség amit te tapasztaltál.
    Picit "csúnyább" a garf (ami érthető) ,de ezen kívül jó.
    De ha már semmi nem segít ne nézz az égre....
  • Carl Davies
    Az mitől lehet, hogyha az égre nézek, elsötétedik a kép? Lowon tudok csak játszani vele, de kipróbáltam mindenféle beállítással.
  • Carl Davies
    Földön akár, vagy van már olyan mod siló, amibe tudod tárolni.
  • senki13kara
    Sziasztok!

A burgonyát, cukorrépát, stb... amit nem lehet rendes silóba rakni azt hol tudom tárolni?
  • FrezeR
    Van akinek volt gondja itt az RSM161-es kombival, ezt próbáltátok már?

RSM161 with cutting attachment Fix v1.0 FS19
  • endy papp
    Minden tengelyt magadnak kell belőnöd a magad ízlése szerint.
    Én majd ha felrakom,egyszer a frissítést.
    Még 1.0 van fenn. G27+saitek panel
    Akkor minden tengely holtjátékot 2-re rakom,most is azon van,már amit elment.
    Az érzékenységet 125-150-re.
    De mint mondtam neked kell belőni,neked mi áll kézre.
    Ugyan ez vonatkozik a gombkiosztásra.
    Azzal nem kell foglalkoznod melyik tengely melyik az összeset így lődd be azután meglátod tudsz rajtuk módosítani.
    Ja nekem 13 tengelyre kell beállítanom....
    Nekem így együtt amit használok ,kb-50-60 funkciót kellett beállítanom oda ahol nekem ép kézre áll.
    Gombok, tengelyek stb...
    Ez az 1.0-val több órámba telt mire rájöttem a nyűgjeire,mivel ebben az állapotban bugos.
    Pl:A zónákat és az érzékenységeket sem menti el.
    De a tiéd már frissített így különösebb gondot nem okozhat a beállításuk,ha valóban rendbe rakták javították ezen részét.
    Erre nincs elfogadott eljárás a lényeget leírtam.
    A gomboknál melyik mit jelent,nos ha magyar akkor tudod, ha angol ,akkor is kell tudnod ha ezt választottad....
    Minden oda van írva,max majd a karoknál stb,el kell mélyülnöd bennük melyik is mire való kizárásos alapon,mint mondtam is ,nekem 13 tengelyre kellett megtalálnom a nekem megfelelő beállítást,ez aki csinált már ilyet az tudja nem 10-15 perc..... főleg hogy az enyém még bugos verzió.
    Minden funkciót arra a gombra és oda raksz(elméletileg ha javították) ahova te szeretnéd.
    PL: Így a futást és a sétát is rárakhatod a pedál tengelyeidre,nekem azon van ,már a 17-nél is ott voltak,ugyan így a többit is ahova szeretnéd,ez már csak ilyen sziszi-fuszi meló,de ha sikerül a billhez ,egérhez, nekem legalább is nem kell nyúlnom.
    Igaz az egeret a menüben használom ,mert gyorsabb,( még nálam a menü is bugos, de ez a felbontás miatt is van)
  • Serko
    Sziasztok!

Tegnapi frissítéssel életre keltek a perifériák :) Eddig csak az XBox controller működött (egyébként teljesen jól), de tegnap miután a steam feltette a legújabb frissítést, érzékelte a játék a Logitech G920 kormányt is. Alapvetően működik is, de a beállítása számomra nehézkes. A játék beállítási felületén a legalább 6 darab különböző tengely "holtjátéka" és érzékenysége állítható. Számomra rejtély, hogy melyik mit jelent. A kaymappingnál is annyi gomb van, hogy az őrület :D

Van erre valami leírás, hogy melyik mit jelent?
    Vagy esetleg be lehet tölteni valami módon a más által használt, beállított irányítási beállításokat? Biztosan van még olyan ember aki ilyen eszközöket használ...
  • LazyB
    Üdv! Nem tudja valaki hogy esetleg ezt a modot nem akarják át konvertálni fs 19 kompatibilissá. (HD Bale Storage V1.0)
    Vagy estleg nem jött már ki Bale Auto Loader trailer?
  • endy papp
    Ez teljesen így van holott én nem vagyok modder,így nem tudhatom ,de neked elhiszem,
    A felhasználó oldaláról azt tudom sok rosszabbnál rosszabb de van köztük jó is, (na nem a mapokra gondoltam,mert azokat meg sem nézem egyenlőre),vagy inkább hasznos,de majd idővel lesznek jobbak is addig meg "jók" lesznek ezek ,akkor meg majd dobom őket.
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.11.29. 18:55:34
  • n0tr3adY
    Igazából én nem értem a moddereket. Se normális Giants Editor, se scripting API, se semmi, ami alapján hibátlan munkát ki tudnának adni. De máris kint van vagy 10 féle map alap (hibásnál hibásabbak), meg a franc tudja mennyi tákolmány mod...Holott még az alapjátékban is vannak gamebreaking issue-k.
  • endy papp
    Ez gyors volt ....majd kérem a beszámolókat,én még tuti most sem teszem fel ezt a pach-t sem.
    Még Karácsonyig 1 tuti kijön,mondjuk amennyi bug van benn ,remélem több is,majd akkor.....talán
  • FrezeR
    Ez már nem beta

Farming Simulator 19 UPDATE 1.1.3
  • endy papp
    Ja ja így már világosabb,....
    Valahogy keveredik a mondandódban hogy bérlés...
    Nos a boltban a vétel helyett való bérlés is bérlés ,gondolom erre gondoltál hogy húzós a díja.
    Én már ezt az opciót a 17-ben sem használtam ,csak végső szükséges esetben.
    Ez meg amit alább idézek tőled az is bérlés,nyilván ennek nincs akkora díja de én erre írtam hogy nem éri meg,legalább is ha úgy csinálod ahogy normálisan kell.
    "Az elfogadás mellett ott van hogy gépek bérlése csak úgy éri meg mivel jóval barátibb áron kapod meg."
    Az általad leírtak szerint az már ügyeskedés.....vagy nevezze mindenki ahogy szeretné.....
    Erre írtuk egyik kollégával korábban hogy küldiben vissza mondod a küldit a végén de nem adsz le semmi terményt igaz levon bünti pénz de a haszon több amit majd kapsz ha leadod.
    Nyilván nem permetezésre és kultizásra gondoltunk...
    Én az elején összes pénzemből vettem gépeket földeket magamnak, azokkal tolom a küldiket is ha épp olyanom lenne ,de ,vettem még fel pici extra kölcsönt,2 kisebb földre, így aztán ,majd egyikbe ültetek fákat is ,hogy később legyen mivel szórakozni ráérős időmben ,szeretem a famunkát.
    Mellette meg majd ha ép nem lesz semmi dolgom a 6 földem közül egyik földemen sem akkor tolok pár küldit...
    Silónak gondolom tudod hogy a sinek melletti silókba is rakhatsz terményt, és a meglévőt is bővítheted ha van pénzed.
    De modok között rengeteg jó van már erre a célra,én majd ezeket fogom használni ha kelleni fog.
    Ezért is nem kapkodok ,mert mindíg jönnek a jobbnál jobb modok amik jobbá és könnyebé teszik a farmozást,persze ezek nélkül is lehet tolni ,de én már rég rájöttem,hogy felesleges ....
    Az utolsó kérdésedre a választ nem tudom próbáld ki és megtudod,csak ne mentsd el...
    Vagy ha az új opció be van kapcsolva automata mentés kapcsold ki én nem használom,igaz az elődökben nem is volt (csak modként) most lett csak a 19-ben .
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.11.29. 17:00:35
  • Wolo__Witz
    Igen mert mondtad, hogy te bérelted a gépeket, úgy persze hogy nem éri meg! Az elfogadás mellett ott van hogy gépek bérlése csak úgy éri meg mivel jóval barátibb áron kapod meg.
    Ha befejezted az elsőt akkor már enged másikat vállalni, de a gépeket csak akkor kell vissza adni mikor felveszed a jutalmad. Nem bugos, teljesen rendben van.
    Ha lesz még egy földem akkor már én se fogok szenvedni vele, de még kell egy siló mert nincs hova rakni a gabonát.

Óránként vonja a bérleti díjat de sokkal kedvezőbb áron, nekem 72 euró volt egy 1600 eurós bérlésnél.
    Bérelhetsz mást igen, lényeg hogy a feladatot végezd el, mindegy ha permetezel gyomlálás helyett...
    Lopni nem lehet mert levonja az árát, így nem ajánlom, ezt is azért tudom mert próbálgattam a leadást de ugyan azzal a trakival leadta de nem számolta fel. Nem is akartam lopni erre megbüntetnek XD.

Kérdés, ha szalmát bálába adom le ugyan annyit ér mint ha rakodó kocsival adnám le?
    Utoljára szerkesztette: Wolo__Witz, 2018.11.29. 16:32:34
  • endy papp
    Eléggé komplikált vagy csak nekem...
    Én az 1.0-al tolom,ez még minden pach nélküli verzió,(ugyan úgy hard-on) de már nem erőltetem a bérmunkát,inkább tolom a saját földjeimen.
    Én bármikor szerettem volna belekezdeni egy másik bérmunkába ,addig nem engedte míg az elsőt be nem fejeztem.
    Szerintem ez így normális.
    De ha már engedi akkor bugos ez is....
    Mellesleg 1x próbáltam bérelt géppel még 2 hete,de az volt az utolsó is egyben,inkább sajáttal ha már bérmunka.
    Ennél fogva a folytatás már irreleváns...