| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
endy papp #21673 Ugyan nem fáradság ,már engem is érdekelt ha ennyire "fenn akadtál rajt" 
Nyilván az árnyék nekem sem tetszik így ,de ezt ritkábban nézem látom,így annyira ,nem izgat.
A felhőkben teljesen igazad van ,nekem is ugyan ez a véleményem róla,egyszerűen ennél csak szebben lehetne megcsinálni ,de ahhoz képest ami az eddigi részekben volt ,nagy előre lépés és annyira nem rossz.
Pedig az 17-et isteníti mindenki a 19-et lehúzza,de ott az égbolt a felhők a nap minden volt csak nem természetes,közel sem.
Az meg hogy más játékokban jobb ,igen de van ami meg ott annyira gagyi hogy nekem meg az természet ellenes....
Megkérdezném ott is így elhajlanak a növények és le tudod taposni őket,és elhalás közbe az árnyék is mozdul velük???
Sajna ennyire futotta a gians-tól.
Szerintem előbb utóbb modként lesz szebb is...
Mellesleg azért szerintem nem ennyire "fehér és fekete a felhő kérdés.
Reméljük majd a 21-ben reszelnek rajt....
Ha már farmer dynasty,na ott meg aztán a géppark kiábrándító ahogy kinéz,de minden nem lehet tökéletes egyikben sem.
Nyilván ott másra helyezték a hangsúly ,teljesem más jellegű játék.
Egy időbe gondolkodtam rajt ,de honosítás híján ,no meg korai hozzá férésű lévén ,megvárom míg teljesen elkészül.
Így vagyok a Cattle Crops-al is ,ha kész lesz kipróbálom milyen ,mert van benn potenciál de,kitudja milyen lesz a végtermék??