| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
endy papp #21669 Ami az árnyékokat illeti nem tudok segíteni,nekem a 17-nél sem okozott katarzist az élmény hogy picit "recegtek"
Soha nem nézegettem,viszont az eget többször is ami itt azért sokkal szebb és jobb.
Viszont hogy a növények elhajlanak ha át mész rajtuk,már szembetűnő változás a korábbi részekhez képest.
Meg még azért van néhány ,csak az emberek szeretnek elsiklani ezek felett,.
Félre ne értsd nem védem a Giants lehúztam én már róluk a "vizes lepedőt" korábban is.
De átlátom már ennyi farmozás után az évek során ,hogy nagyjából merre tartanak,mit szeretnének(első sorba a profitot) ahogy mindenki más is,fejlesztenek több kevesebb sikerrel,de míg 4 hónap alatt el tudnak adni belőle csak a Steam-en több mint 7000 darabot ,a többi platformról és a dobozosokról nem is beszélve,addig nem nagyon aggódnak,szerintem "örüljünk" hogy egyáltalán valaki csinál farmos játékot.
Hogy ez "csak ilyen" lehet válogatni??? nem nagyon.
Azt is figyeltem hogy a 17-ből a 19 megjelenése után eddig pluszba eladtak 2000(csak Steam-on) akkor min aggódjanak???
Az meg hogy a fülkében és a póton átmegy a termény nehéz lenne nem észre venni.
Szerintem ezen a játékon a seasons sem fog érdemben sokat dobni,már ha egyáltalán elkészül hozzá,főleg ha még 1 évet kell rá várni.
Én a 17-nél sem ájultam különösebben be tőle.
Nyilván ahogy írod egy kis színt visz bele ,de akkor is csak ugyan azt csinálod termeled és leadod, csak más időközökben.
Nem azt akarom mondani hogy nem kellene bele de hogy ezért nem várok a modderekre ,ha egyáltalán megcsinálják vala az tuti.
Ha valaki keres az talál benne érdekességet úgymond "színt" benne.
Kezd nehéz szinten és máris kiderül mire lesz egyáltalán annyi pénzed hogy annak a sok gépnek akár az 1/3 át megvedd a földekről nem is beszélve.
Én speciel kormival és vezérlő panellal tolom,ez is sokat dob a játék élményen színesebb tőle a játék hogy mindent külön tudok kapcsolni.
Nem pár gombbal és égérrel tolom.
Pl: van már olyan mod ami az állatokat átárazza,és a termelékenységüket(szaporodásukat) is befolyásolja,hogy csak 1-et emeljek ki.
Több állat is százezrekbe kerül vagy akár lónál millába.
Na mire ezekre valót össze hozod seasons móddal vagy nélküle csak termelni-leadni kell, a farmozás erről szól a való életben is,eléggé ismétlődő folyamatok ezek.
Én egy deformálódó földnek,ezzel összefüggően egy komoly kormány támogatásnak FFB erő vissza csatolásnak jobban örülnék(Spin Tires Mudder-ben van ilyen) de szerintem farmos játékban talán soha nem lesz még csak hasonló sem.
A C@C legalább a talajt megváltoztatja de az is csak gyenge utánzata.
Nyilván mindenki mást keres a játékban ,de mindenki mást tart számára értékesebbnek fontosabbnak jól van ez így.
Félre ne értsd nem akarlak semmiről meggyőzni (mást sem) és nem is vitának szántam soraim ,csupán eszét cserélünk.
De megsúgom van már üvegház is 5 féle és méhkaptár is.
Vissza térve a patch-ra ,nekem volt nem kevés változás ,mivel én még úgy mond a nyers demoval toltam eddig.
Nem láttam értelmét korábban feltenni az előzőket.
Értelem szerűen ez sem csinál belőle más és olyan játékot amit szeretnél de legalább nem ütközöl bele bugok tömkelegébe.
Ami a tereprendezés illeti,csodákat nem csinál,inkább én amolyan "tűzoltásnak" gondolom a Giants részéről ha már az épületek elhelyezését csak így sikerült megoldani akkor valahogy kompenzálni kellett valamivel.
Szerintem szépen lehet vele dolgozni,nyilván nem "csodaszer" de nem annyira rossz ,inkább jó mint ha nem lenne,aki meg komolyabban belemerül arra ott a giants szerkesztő" ,ahogy eddig is.
Ami a "storyt" érinti a C@C beleolvastam a múltkorában ,az állattenyésztést is eléggé komplexre szeretnék ,de lehet elvesznek a részletekbe ahogy a föld ilyen-olyan tulajdonságai befolyásával is.
Lehet pont ettől válik sokak számára uncsinak vagy inkább bonyolultnak.
Persze ez is nézőpont kérdése kinek mi a fontosabb egy farmos játékban.
Bocs ha hosszú lett.
További jó "árnyékot".....