• endy papp
    Üdv.
    Pár gondolat ha megengeditek,amúgy is nagy a csend erre felé...
    Összességében én úgy látom-tapasztalom ,most került olyan állapotba a játék amilyennek kiadáskor kellett volna.
    Elég sok mindent próbáltam ,teszteltem ,messze nem mindent,de elégedett vagyok.
    Persze nem teljesen,mert vannak dolgok amiket a 10 év alatt nem sikerült kijavítani,.
    Még mindig átmegy a póton és a trakin a kukorica ,napraforgó.....de ezzel már együtt tudok élni.
    De legalább az eső nem esik be az épületekbe ,gépekbe sem .
    A kormány G27 és a Saitek panel,beállítása gond nélkül pár perc alatt megvolt.
    Mindent lehet bárhova állítani-konfigurálni.
    Bekerült a menübe olyan opció amivel a játékon belül játék közbe bármikor megtudod változtatnia nehézségszintjét.
    Ez hasznos lehet akár,ha épp nehéz szinten kezdted és szeretnél magasabb leadási árakat,persze erre is van modként olyan leadó ,de legalább valamit csináltak a Giants-nál is.
    Most kormival tolom,nyilván kellenek a modok hogy realisztikusabban használjam a játékot ,gondolok itt:
    A fordulatszám emelésre,
    Az irány váltó kapcsolásra ami kombinálva van még egyéb(rengeteg plusz infót tud) nagyon jó és hasznos dolgokkal
    A motor fék gyengébbé tétele,szépen elgurul a gép.
    A termények pótkocsi súlya valósabb
    Hogy csak párat kiemeljek.
    A grafikához csak annyit hogy ha valaki tudja max full grafikán futtatni nagyon szép tud lenni a játék,de azért érdemes az élsimítást 2x-re levenni ,mert érdemben nem lesz "csúnyább" de a búza-árpa föld közepén gyors kamera mozgásnál ,aratás közbe nem esik le az fps ,stabil marad.(én ezt tapasztaltam, ha valakinek segít)
    Nyilván bugok még vannak lehetnek benne ,majd ha többet tolom vele akkor biztos bele futok párba,de most hogy 1 napot toltam össze vissza sok dolgot próbálgatva ,messze nem teljesen mindent,eddig nem futottam bele 1-be sem....
    Amit még kiemelnék az a terep rendesési opció,nekem bejött,nagy dolgokat nem fogok vele csinálni(nagy map átalakításra nem adom a fejem),de nagyon hasznos a terep rendezésnél építgetés után.
    Nem véletlen hogy eddig hanyagoltam a játékot,még anno mondtam is hogy az 1.3 előtt nem fogom feltenni a javításokat és nem feszítem az idegrendszerem a Giants trehánysága miatt.
    Most azt merem mondani érdemes bele vágni megint.
    Remélem nem bánom meg.
    Igazából mod mapot még olyat amire azt mondanám nem találta,így maradnak a gyáriak.
    El leszek azokkal is....
    Nos így aztán megint vissza tértem a @zar lapátoláshoz....