| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
endy papp #21638 Nos ez így van ,de ez ilyen.....
Nekem ezzel lenne a legkevesebb gondom,ezzel még simán együtt tudnék élni.
Eddigi részeknél azért ment a sírás hogy nincs napkorong ,nem látni ,sem a mozgását sem semmit ,a felhők is csak amolyan pacák voltak.
Most ezek megvannak ,de..... semmi sem lehet tökéletes.....
Azon kívül hogy az első héten a kiadás előtt után toltam 1 hetet nem nagyon piszkálgattam,pedig jó lenne ,de nem akar rávinni a lélek....
A modokat "gyűjtögetem" próbálgatom,talán befut valami jó map amivel érdemes lesz foglalkozni,sajna egyenlőre nagyon parkolópályára került nálam ez a játék.
Igazából ez a játék a véleményem szerint most ért el oda ,hogy ennél több már nem lesz benne,már mint az FS sorozatban.
Sajna szerintem, a 17 szintjét sem érte el,persze van amiben "megújult" ,jobb lett ,de az kevés,nekem már sajna igen.
De a giants ez totál le@zarja a steam-en fogy,1 év múlva közel lesz az eladási szám a 17-hez ,innentől ők máris úgy hiszik jó munkát végeztek ,és 20-ban legyártanak egy felturbózott 19-et.
Mivel nagy előnyben vannak nincs érdemi konkurencia,lehet nem is lesz mostanában,ennél fogva nem fogják túlerőltetni magukat,na nem mintha eddig azt tették volna.
Erre amit itt csinálnak még túl jó is...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ebben van a sok támogató és a pénz számukra,kölcsönösen, a cégekkel ,így aztán ,a többire nagy ívben tesznek....én meg a fejükre....
Még annyit ,én elfogattam ilyennek még ha nehéz is (mást nagyon úgy sem tudok tenni)
Mint írtam majd biztos még elő fogom venni később, de tartok tőle annyi órám nem lesz benne mint az elődökben....bár csak ne így lenne....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2019.02.06. 22:43:09