| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
endy papp #21557 Ez így van ....sajnos.
A steam-en is feldobtak egy új promo vidit arról hogy most már az új patch-ban lehet a talajt alakítani......??????
Eddig ezt miért dugdosták????
Talán ettől várnak kiugró eladásokat.
De a nép kajálja,gratulálnak a folyamatos javításokhoz....???
Persze nem mindenki.
Ja meg 10%-ot leakciózták.......
ha lenne eszük minimum 25-30 % leárazás kellett volna,de mint tudjuk nagyon éhesek....ez meg is látszik a 19-en.....
De ettől is beájulnak páran....
Nézem folyamatosan az eladásokat ,már a 6000 elérte csak steam-en,akkor még ott a dobozos ,és a sok konzolos....
2 év múlva ilyenkor már közel lesz a 17 eladásaihoz ami most 12 ezret közelíti csak steam-en
De ha csak 2/3-ra megközelíti nekik már az is ösztönző arra hogy megint a 21-el kiadjanak még ennél gyengébb produkciót....
Jó ez a parasztnak....
Több helyen is olvasom hogy a vezérlőkkel még mindig problémák vannak egyeseknél ,főleg az oldalsó panellal együtt (ami nekem is van)
Ja meg bug az még van benne rendesen.
Mondjuk még nem került szóba ,de nekem személy szerint az is furcsa hogy a 17-ben levő újítások kikerültek,PL: hol van a kerék(gumi) lapulása ha sújt helyezünk a gépre????
Ezek tényleg tettek hozzá a játékhoz,amik meg belekerültek ,még mindig úgy ahogy működnek.
Ettől az ülés mozgástól is agy@aszt kapok....
Ültek ezek már trakiban???
Ha egyszer mozog az ülés akkor a szem-nézet kamera is mozogjon,ne csak a traki dülöngéljen,mert a kettő nagyon nem ugyan az.
Ja hogy kívülről nézve jól mutat de belülről nekem katasztrófa az összhatás,értelmetlen az egész.
A nézet nem mozog de látom hogy alattam az ülés ringatózik.....
Ezek után még kérdés ,hogy miért nincs fenn egyik patch sem nálam....