• endy papp
    Üdv:Zolcsika.
    Aggodalomra semmi ok,ha így folytatódik,a 21-et már csak azért veszem meg hogy meglegyen.....
    Tudod,ha valaki én aztán csipázom az FS-t,de az elmúlt 2 hétben kb 0 órát,(igaz időm sem nagyon volt) toltam,előtte is ami volt nagyrészt teszt,igaz az is farmozás,de csak végig próbáltam a dolgokat,hátast nem dobtam semmitől.
    A modokat próbálgatom ,töltögetem ha lesz majd egy jó map ,kb 1 év múlva,akkor legyen minden kéznél.
    Most hogy több szabad időm lesz,talán folytatom,de nagyon sanszos hogy rá tudom magam venni,pedig tolnám ,csak túlnyomó részt ugyan azok a tapasztalataim benyomásom mint neked.....
    A grafikához szerintem érdemben csak annyit nyúltak, hogy akinek nincs erős gépe vegye lejjebb a beállításokat,de hogy semmit nem optimalizáltak rajt az tuti,szerintem sokat nem is fognak,ez ilyen marad már.....de ne legyen igazam.
    Igazából elég erős a vasam, full grafon elviszi,így csak akkor jelent gondot ha már nagyon sok gép van ,főleg ha egy helyen,de nyilván a 17 jobban futott és ott a távoli dolgok nem egy mosott folthoz hasonlítottak.
    Megmondom az őszintét más játék után néztem egyenlőre....nem érzem azt az igazi késztetést hogy már pedig fs-ezni,kellene......
    Nos vigasztalásul,vagy elfogadod így vagy keresel másik játékot......tudom sovány vigasz,de a GIANTS-tól ennyi tellett a 19-ben.

Nagyon Boldog Karácsonyt Mindenkinek így előzetesen is.