• zolcsika080104
    Üdv nektek!

Nagyon kihalt a fórum ,sajnos olyan az fs 19 mintha stagnálna,egyenlőre sem a frissítés sem pedig a modok nem mutatnak érdemben semmilyen komoly fejlődést előrelépést.A mapok előre elrendezett kiépített farmok ,ami alapjaiban rengeti meg az fs 19 logikáját,mert így értelmét veszti a saját farm elhelyezése opció.Az elhelyezhető objektumoknál a választék kicsi, és az a kevés is nagyon gagyi.Sok épületbe be sem lehet menni,vonatkozik ez a gyári épületre is.Van valami fészer de csak dísznek.A grafikus motor, ill. gépigényről pár észrevétel.Példaként összehasonlításként hozom fel.Ugyanezen a gépen a gta 5 onlineban majd full grafon szaggatásmentesen fut, az a játék kb 15 ezer ft,számtalan épületbe be lehet menni ,a map pedig óriási, össze sem lehet hasonlítani .Fs19 a gta 5 árának igaz fele sincs,de nevetséges hogy csak szinte minimálisra húzhatom a grafikai beállításokat hogy ne szaggasson, és még ígyis a napba nézést sem bírja egy sötét napszemüvegérzetet kelt az egész.A textúra gyönyörű ,sokminden nagyon jó, de óriási az összevisszaság még a játékmenet logikájában is.Eleve arra akar építeni hogy szabadon építhessük ki a farmot, az objektumok pedig kevesek, és nevetségesek.A családi ház emeletére fel sem lehet menni. Olyan gáz azért.Ha én valaha programozó lehetnék, ilyen munkát nem adnék ki a kezemből.Alvás opció fel a hálóba az ágy mellé, és ott ajánlja fel ne a folyosón !A négy évszaknak is alapból benne kellett volna lenni ,a modderek már tuti nem készítik el karácsonyi ajándéknak.Ki tudja milyen gebaszok vannak azzal is.Tényleg nagyon szeretem az FS szériákat mindegyik le tudott kötni sokáig,de ez ne haragudjatok ,még összesen 5 órát toltam,de az is csak a tesztelés ilyenek.Még semmit nem gazdálkodtam.Katasztrófa.Totál minuszba kell tolni magad ahhoz hogy a megvásárolt terményeket learathasd,haszon meg semmi.Meg kell venni három területet hogy legyen a házadnak helye a terménynek stb, óriási badarság ez a része is.IAz istálló is elfoglal egy egész temőföldterületet nincs máshova hova rakni.Vigasztalásra szorulok....
    Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2018.12.22. 08:02:16