• endy papp
    Minden tengelyt magadnak kell belőnöd a magad ízlése szerint.
    Én majd ha felrakom,egyszer a frissítést.
    Még 1.0 van fenn. G27+saitek panel
    Akkor minden tengely holtjátékot 2-re rakom,most is azon van,már amit elment.
    Az érzékenységet 125-150-re.
    De mint mondtam neked kell belőni,neked mi áll kézre.
    Ugyan ez vonatkozik a gombkiosztásra.
    Azzal nem kell foglalkoznod melyik tengely melyik az összeset így lődd be azután meglátod tudsz rajtuk módosítani.
    Ja nekem 13 tengelyre kell beállítanom....
    Nekem így együtt amit használok ,kb-50-60 funkciót kellett beállítanom oda ahol nekem ép kézre áll.
    Gombok, tengelyek stb...
    Ez az 1.0-val több órámba telt mire rájöttem a nyűgjeire,mivel ebben az állapotban bugos.
    Pl:A zónákat és az érzékenységeket sem menti el.
    De a tiéd már frissített így különösebb gondot nem okozhat a beállításuk,ha valóban rendbe rakták javították ezen részét.
    Erre nincs elfogadott eljárás a lényeget leírtam.
    A gomboknál melyik mit jelent,nos ha magyar akkor tudod, ha angol ,akkor is kell tudnod ha ezt választottad....
    Minden oda van írva,max majd a karoknál stb,el kell mélyülnöd bennük melyik is mire való kizárásos alapon,mint mondtam is ,nekem 13 tengelyre kellett megtalálnom a nekem megfelelő beállítást,ez aki csinált már ilyet az tudja nem 10-15 perc..... főleg hogy az enyém még bugos verzió.
    Minden funkciót arra a gombra és oda raksz(elméletileg ha javították) ahova te szeretnéd.
    PL: Így a futást és a sétát is rárakhatod a pedál tengelyeidre,nekem azon van ,már a 17-nél is ott voltak,ugyan így a többit is ahova szeretnéd,ez már csak ilyen sziszi-fuszi meló,de ha sikerül a billhez ,egérhez, nekem legalább is nem kell nyúlnom.
    Igaz az egeret a menüben használom ,mert gyorsabb,( még nálam a menü is bugos, de ez a felbontás miatt is van)