| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
endy papp #21436 Ja ja így már világosabb,....
Valahogy keveredik a mondandódban hogy bérlés...
Nos a boltban a vétel helyett való bérlés is bérlés ,gondolom erre gondoltál hogy húzós a díja.
Én már ezt az opciót a 17-ben sem használtam ,csak végső szükséges esetben.
Ez meg amit alább idézek tőled az is bérlés,nyilván ennek nincs akkora díja de én erre írtam hogy nem éri meg,legalább is ha úgy csinálod ahogy normálisan kell.
"Az elfogadás mellett ott van hogy gépek bérlése csak úgy éri meg mivel jóval barátibb áron kapod meg."
Az általad leírtak szerint az már ügyeskedés.....vagy nevezze mindenki ahogy szeretné.....
Erre írtuk egyik kollégával korábban hogy küldiben vissza mondod a küldit a végén de nem adsz le semmi terményt igaz levon bünti pénz de a haszon több amit majd kapsz ha leadod.
Nyilván nem permetezésre és kultizásra gondoltunk...
Én az elején összes pénzemből vettem gépeket földeket magamnak, azokkal tolom a küldiket is ha épp olyanom lenne ,de ,vettem még fel pici extra kölcsönt,2 kisebb földre, így aztán ,majd egyikbe ültetek fákat is ,hogy később legyen mivel szórakozni ráérős időmben ,szeretem a famunkát.
Mellette meg majd ha ép nem lesz semmi dolgom a 6 földem közül
egyik földemen sem akkor tolok pár küldit...
Silónak gondolom tudod hogy a sinek melletti silókba is rakhatsz terményt, és a meglévőt is bővítheted ha van pénzed.
De modok között rengeteg jó van már erre a célra,én majd ezeket fogom használni ha kelleni fog.
Ezért is nem kapkodok ,mert mindíg jönnek a jobbnál jobb modok amik jobbá és könnyebé teszik a farmozást,persze ezek nélkül is lehet tolni ,de én már rég rájöttem,hogy felesleges ....
Az utolsó kérdésedre a választ nem tudom próbáld ki és megtudod,csak ne mentsd el...
Vagy ha az új opció be van kapcsolva automata mentés kapcsold ki én nem használom,igaz az elődökben nem is volt (csak modként) most lett csak a 19-ben .
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.11.29. 17:00:35