• Serko
    Sziasztok!

A "betakarításra kész" állapot 1-2-3 fázisa között termés mennyiségben nincs különbség, kizárólag azt hivatott jelezni a 3 fázis, hogy mennyi idő van még a termés elszáradásáig. Több helyen hallottam én is, hogy a 3. fázisban többet ad, de ez nem igaz.

Egyébként tök hasznosak amiket írtok, minden nap elolvasom, köszönöm a fáradozást ez úton is.

Szalma eladásnál tapasztaltam, hogy egyszer bálánként 310 eurot ad, míg máskor csak 125-öt, miközben az ár a termékeknél nem változik.... kicsit fura. (eredeti steames játékkal játszom)

Illetve jártam úgy, hogy 1x idő mellett a bevetett földön a gyom két fázisban nött és ráadásul a két fázis nem egyenes vonalban vált el egymástól, hanem cik-cakkban. Az egyik felén lehetett mechanikai gyomirtást végezni, a másikat permezetni kellett. Elég fura volt :D

Ui.: Nekem személy szerint nem tetszik ez az új módi, hogy az állattartó karámokat össze vissza lehet/kell lerakni. Így totál nem hasonlít egy állattartó telepre. A semmi közepén egy karám elég fura! Nekem sokkal jobban tetszett a kiépített telep. Jobb megoldás lett volna, ha esetleg azt kell megvásárolni és esetleg a létszámfejlesztésért kell külön fizetni.