| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
endy papp #21370 A tiéd warez verzió???
1.0 vagy 1.1 az enyém 1.0 az 1.0-át nem sokat toltam,a korábban leírt okokból ,most nem részletezném megint.
Ha nem akkor én kérek elnézést,ha igen tudod a választ, meg kell venni, EREDETIBE, de nálam majd nem minden úgy és abban az időbe működik ahogy leírtam.(jós nem vagyok)
Nos én nem saját ültetett füvet próbáltam,adta a gép a terület vásárlásakor már rajt volt ahogy az 1-20-as esetébe.
Majd egyszer kipróbálom azt is de most szerintem ezt már jobban kivesézni nem kell és még csak a fűről esett szó....
Már el volt ültetve a játék által.
Amcsi map:(ravenport) már volt fű rajt...bal alsó sarokban,nincs földterület jelölés.
A 20-as mellett a bolt alatti.
A másik 20-as földterület ,már itt is be volt vetve.
Ez olyan szántó mint az 1-es ,azért is van jelölés.
Mindegyiken az a szitu amit korábban leírtam működik rendesen.
Az idő gyorsításhoz csak a 120-at szabad ilyen esetben használni.
A moddal 12000 a fű 1 centit nem nőtt azt a játék nem tudja lekövetni ami nem is csoda de néha jól jön bizonyos esetekre.
De kipróbáltam az általad írt 1-est is.
Nos itt már érdekesebb dolgok alakultak.
Itt már nem teljesen általam a korábban leírtak jötte ki végeredményre,de csak idő eltérésben a végeredmény dettó,de ez nem róható fel nekem ,elvégre minden földterületen nem tesztelhettem a a fű növekedését ez a program generálja...
Lassú növekedés időre állítva.
Kevesebb mint 1 nap alatt történt az első növekedés kb 3 órával.
De a többinél mint( pl: a 20-as )írtam is 7 óra.
A következő 2.ciklus az 17 óra alatt következett be (citrom sárga) betakarítási
Hogy ez direkt így van é programozva területenként más vagy random , én speciel örülök neki hogy ilyen.....
,vagy bug szerintem nem az.
Az utolsó ciklus végső betakarítási.
Itt 20 óra kellet,hogy végsőbe érjen azaz (narancs sárgába) megjegyezném a nem általam birtokolt és ahogy írtad bele nyírt területen is rendesen vissza nőtt.
De amit most fedeztem fel be@arás a gyom is 3 fázisban nő és különbözőek nem csak nagyságra fajtára is jönnek elő minden fázisban ,ez a része is fantasztikusan meg lett csinálva el kell ismerni,valami gyönyörűen néz ki.
Na itt is van eltérés a korábban leírtakhoz mert ott ilyeneket nem láttam,azért is írtam azt amit,de lehet csak elkerülte a figyelmem.
Az is megfordult a fejemben hogy lehet a gyom is kihatással van a növekedési fázisokra,ha nem gyomlálod...vagy független ettől,de tetszik ez az egész úgy ahogy van
A bérmunkát ne keverjük ide ott más a kiosztás azt a gép generálja,még ha bele is vágtál az nem a te területed volt.
Mellesleg nálam az is épp úgy nő mint a sajátom a végső (narancs sárga) fázisig.....,mivel azt meg a program generálja
Na ezt a fű témát jól kiveséztük körbejártuk....
Meg mondom őszintén minél többet tolom ezzel a játékkal annál inkább nem tudom letenni,még a hibái ellenére se....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.11.25. 09:18:12