| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
endy papp #21353 Üdv.
Pár teszt eredmény , amit végeztem.
Én már csak ilyen vagyok szeretem tudni mi merre van a játékban,no meg a kétkedőknek is szól hogy azért itt is változások történtek,de akit nem lehet meggyőzni annak úgy is tök mind egy....
Nos amikről szó lesz a szösszenetemben az 4 dolog.
Elsőként kezdem a bugos-al
"Értesítések a megnövekedett keresletről."
Ez konkrétan egy "barkóba ki lő téged tarkóba"....
Az idő pörgetés közben jött az üzenet jobb oldalt felül a képernyőn,de csak ennyi amit az előbb írtam,annyival kiegészítve hogy hol Pl:istálló.
Oké ,megnéztem nem látni hogy más színűre váltott volna bármelyik "termény" hogy esetleg a parasztja megtudja mit is lenne érdemes oda szállítani ,mire van nagyobb kereslet....????
Mindenhol néztem, még a menüben talán valahol megtalálok egy olyan kiírást amit még szépen a 13-ban láthattunk ,de ezt az évek során egyre jobban leegyszerűsítettek,arra hogy más színnel jelölték az épp aktuális.
Nos erre utaló jelet egyszer találtam 12 nap elpörgetése során ,a fa növekedése miatt volt rá szükség majd erről később írok.
Akkor láttam hogy narancs sárgára váltott az aktuális ,de konkrétan az egész sor ,vagyis mindenre vonatkozott volna "elvileg"
No de mit is várhatok a ha még a BGA sem működik......
Annyira sikerült leegyszerűsíteniük hogy te magad találd ki hol mikor mit....nonszensz....
Remélem javítva lesz ,már ha tudják a készítők egyáltalán...
Ha valaki esetleg tudja megoldást szóljon ,akkor vissza minden ,nem ez volt a teszt elsődleges célja de ha már napokig pörgettem az idő az ültetett fa (fenyő)növekedés miatt ,több mindenre is fény derült
Mint írtam is az ültetett fa növekedése volt a fő cél.
A fenyőt teszteltem mert ezt lehet bárhova míg a nyírt csak a termő földre,itt nem történt változás.
A nyírt nem teszteltem,ha valakinek ingere van rá tegye meg,majd egyszer én is ha lesz 1200 pörgetés,így már 120-al nagyon untam.
Itt megint változott az elődökhöz képest.
Eleve nem az a fajta fenyő van most ami eddig megszokott volt,jó egy kis új színt látni.
A növekedés 5 fázisban történik, ahogy én tapasztaltam nincs különösebb különbség hogy épp a növények növekedése a menüben mire van állítva,szerintem erre nincs kihatással a fenyőé,de miért is lenne.
Pontosan nem tudom de ha az emlékeim nem csalnak a 17-nél 4 fázisba nőtt meg a véglegesre ,de ott nem 2 nap kellet 1 fázisnak hanem több asszem 3,de lehet 4 ,annak idején azt is teszteltem.
Egy fázishoz 2 nap kell így 10 nap alatt éri el a végleges magasságot,utána már nem nő tovább(megnéztem)
A játék leírása azt írta csak a tejesen kifejlődött fákat lehet kivágni,na ezt nem néztem ,de ha oda kerülök vagy valaki emiatt nem tud aludni ,járjon utána...
szerintem előbb is ki lehet csak nem adnak értelem szerűen annyit érte az értékesítés után.
Fű:
Eközben is hogy hasznosan teljen az időm,a fű növekedést is teszteltem.
Itt is van változás.
Mint tudjuk az összes terményt le tudjuk taposni ,NEM kell már külön mod hozzá mint a 17-nél,ha a föld terület a miénk és nem a segítő dolgozik rajt mert nagyon helyesen akkor nincs ilyen.
Vissza térve a fűre is érvényes a letaposás de itt idővel 2 növekedési ciklus alatt újra nő ,míg a termények nem ha egyszer letapostad annak annyi.
A levágás után több fázisban több nap alatt nő meg (lassú ciklusra állítva) 1 naponta nő egyet,.
Lehet a 17-nél is így volt de ott mindig mindenhol rendelkezésre állt így én (de szerintem más sem ) nem figyeltem soha.
Az első után még nem lehet vágni(ez nem változott) utána már igen,a 3. után lesz teljesen végleges állapotában.
No de ezzel nem ússzuk meg ennyire nem egyszerű a 19-ben füvet HATÉKONYAN termeszteni.
Miért is ? mert a fű is épp oly gondozást igényel mint bármi más növény (Pl: búza stb,stb..)
A fű is gazosodik, gyomlálást, gyomirtást ,szántás,meszezés,műtrágyázást,szóval mindent igényel mint a többi haszon növényünk..

Vissza térve a gyomra tesztjeim során arra is fény derült,hogy az is 2 ciklusban nő...
nem csak úgy...
Így azért tolódik a játék idő rendesen,pedig csak a fűről beszélünk ,ami ugye elengedhetetlen az állattartásaink során.