• dimre
    endy, az a bajom, és azért köpködök, mert ha megígérnek egy újítást, csinálják már meg normálisan, direkt erre a területvásárlós, oda pakolom ahova akarom (keretek között) cuccra voltam kíváncsi. Nagyon elszomorít, hogy ezt nem tudták megvalósítani, egy fél órát szöszmötöltem el egy épület lerakással, és azt is csak a dombtetőre tudtam elhelyezni. A többi újdonságnak nevezett maszlag még lecsúszik, már megszoktam a kirakat csili-vili belül üres dolgokat, évek óta ez megy, mindig a modderek munkájának gyümölcsét élveztem, a Giants csak a játék motorját adja. És igen, jó térképet sem egyszerű csinálni az elavult játékmotorhoz, nem fog rendesen futni, de erről sem a modderek tehetnek, totálisan megértem azokat a régi motorosokat akik még a 17 megjelenésekor azt mondták, nekik elég volt pl. Marhu (az ő ötleteit sem vették figyelembe). Épületek lerakásánál meg tudta oldani az emelés-süllyesztés, fokozatos forgatás dolgot, hogy valamelyest normálisan illeszkedjen a tájba, a Giants meg nem, milyen érdekes, a kamera forgatást is tőle nyúlták le, régen, ha emlékszel, nem láttad hova teszed le az objektumot. Lényegében ua. a játékot vesszük meg évek óta felújított külsővel, mint egy régi autó amit kifényesítenek, de a motorja csak köhécsel, és menni is alig tud.
    Volt már olyan gyári térkép ami bejött, persze modolva (Norgeholm)
    Utoljára szerkesztette: dimre, 2018.11.23. 23:33:01