| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
endy papp #21343 Nos igen a 17-re is teljesen igaz mind ez ,mégis megvetted.
Több ezer órát bele toltál ,pedig az égbolt már akkor olyan volt mint egy mosott festék paca,és nem mozdult semerre semmi, sem a felhők sem a nap, ja azt nem is lehetett soha látni ahogy a holdat sem...de ezek szerint az is jobban bejött mint ez.
Ott kedvedre vághattad a fát,füvet, bárhol bár menyit,volt minden istállód,mindenből,semmiért nem kellet különösebben megdolgozni,habár azért nehéz fokozaton ott sem ment pik-pak mindez ,minden mod és pénzcsalás nélkül.
Akkor eddig elég realisztikus,a 17.
De talán az összes játékosnak ha a 10 százaléka tolta azon.
Mi is volt ott az újítás a 15-höz képest,még ennyi sem....
Mégis az volt a jó...szerinted
Itt a gépekre azt mondani,
"gépek visszanézek rá, mert ez így siralmasan gyenge eresztés"
Nem tudom egy játékot nézünk é?????
Majd csinálj pár képet full hd-ban pár traki belsőről külsőről de lehet kamion is ,a 17-be és a 19-be és tedd egymás mellé,majd linkel ide be hogy én is megnézhessem,nálam valahogy nincsenek ilyen tapasztalataim,nem mondom hogy a külső eget rengetően megújult, de ha csillogna mint a tücsök valaga akkor az lenne a gond,de a belsőnek köze nincs az elődökhöz.
Pedig én csak full HD 60Hz-en tolom,sajna csak ennyire futja
A hangokról nem is beszélve,szint ugyan ez a helyzet.
Persze 1 hangszóróból nem jön ki olyan hang mit nálam 5.1-ben erősítővel kikeverve a hangokat ahogy azt kell.....
Ha ezek után te a 17-szebenek ,jobbnak látod gondolod akkor szerintem ezt a játékot engedd el ,később sem ajánlom vételre,kifejezetten lebeszéllek róla ne hogy egy fillért is adjál érte,ez már nem a te farm szimed.
Muszáj lesz másik farszim után nézned.
Persze mindenki döntse el magának...te így látod,ne hogy azt hidd ha később megveszed olcsóbban ,attól jó-jobb lesz, még ha kerül is bele egy rakat mód ez akkor ugyan az,
"a szokásos nagy rakás sz@r feltupírozva A la Giants módra,"
Azért mert neked elvből, csípőből még egyetlen egy gyári map nem tetszett,mert "csakazértsem" alapon,attól még egyik sem annyira rossz,nem mondom az amcsi picit félkészre sikeredet,helyenként,de akkora gond nincs mint azt sokan beállítják.
No de majd a mod mapban mutass a 17-ben ami visz mindent, had fikázzam már körbe mindet amitől te esetleg beájultál...ne HBR mert azt én ajánlottam neked is ,nagy sokára elkészült az is KB 1 év,mire minden működött ,igaz abban minden volt mind a búcsúban,ja és a legjobb modderek egyike készítette.
De szarul is futott az optimalizációt nem igazán sikerült megoldani,de ellensúlyozta az a sok minden ami talán egy gyári mapban sem lesz benne soha, de mással nem kellet foglalkozni a készítőknek,mert más minden adott volt.
No de ha így csinálnák a Giantsnál akkor 4 évente készülne el egy map,akkor még hol a többi fejlesztés,kapnánk 6-7 év alatt egy farmszimet,
A C@C az olyan részletes lesz hogy besírsz tőle ,a fű száradása és egyéb dinamikusan változó tényező,van már most benn ,csak kérdés elkészül é valaha ,és akkor érdekel é valakit,igaz már ilyen félkésznek sem nevezhető állapotába is bele toltak rengeteg lóvét a játékosok....
Különben szerintem soha sem készülne el.
Most már féláron is oda adják vagy alatta csak valakik még toljanak bele lóvét ,mert nem készül el még 2021-ig sem.
Pl :van olyan része amire már hónapokkal fél éve,ezelőtt azt mondták írták kész van ,de látva(kipróbáltam akkor) elmenekültem tőle,most nem mennék bele mélyebben a részletekbe.
Vissza kanyarodva ide.
Azért lehúzni valamit mert nem működik még minden rendesen ,és nem úgy ahogy te elképzelted, majd javítják....de sok minden így marad.
Vannak olyan játékok amik még bétának is rosszak az első hónapokban,vagy tovább és mégis kész játéknak árulják.
Vissza térve az épületek elhelyezésére az az elődökben sem ment jobban ,domboldalba ott is elég érdekes volt elhelyezni,vagyis engedte mindenhova de lógott füle-farka minden irányba itt most el lehet ,igaz a megvalósítás nem a legjobb ezen nincs is vita,de ha nem is javítva lesz ,de már készülnek hozzá a modok,igaz még kezdetleges ,de ahogy láttam ,tuti rövidesen lesz olyan ami megoldja jól ezt a problémát, már akinek ez az.
Vannak sík területek ha nagyon olyanra vágysz, minden mapon,az amcsin tuti több is ,a másikat nem néztem annyira , most az a gond hogy dimbes dombos ,emlékszem minden ki azon sírt anno a 17-nél hogy biliárd asztal.
Nektek sem jó ám semmi minden @szar
Ha csak a hibákra koncentrálnék minden játékban szerintem egyet sem vennék meg....
Persze azért minden @art én sem veszek meg,de ha szerinted és többek szerint ez az akkor azt vettem így jártam...
Pár kép csupán nem végleges csak próbák voltak de gond nélkül kialakítottam egy jó kis állattartó blokkot-részt,több helyen is és nem voltak szint szintkülönbségek.
Ja halkan megsúgom neked is meg a többieknek MAX 10 istálló-ól helyezhető el egy mapon.
Szerintem ez bőven több mint ami az elődökben volt és elég is.
Mindegyikből 1 kicsi 1 nagy.
Ja hogy ott az egyetlen tehén istállóban (ugyan akkorában) ami mindig adott volt, nem tudtad bárhova lerakni ,több ezer szarvasmarha épp úgy megfért mint 15 ...és ugyan ez igaz volt a többi állatra, ,na ez megint realisztikus és jobb volt mint most.
Ja hogy a mostaniban van már ló is ,ááááá ez sem újítás modként már volt a 13-ban is, igen csak nem ebben a formában.
Hidd el, leírtam többször is ,nem vagyok teljesen elégedett,nyilván lehetne jobb (hibamentességet most hagyjuk) de elfogadom és tolom vele ,a modok ömlenek napi szinten,a mapok nyilván nem mert azért annak kell min fél év ,de igényesebbhez még 1 is.
Addig simán el leszek a gyári mapokkal nehéz szinten,mert nekem nem az a cél hogy minél előbb a végére érjek.
1 hete tolom (nagy részbe tesztelek ,de nyomom a karriert is ,de a modokat is muszáj kipróbálni tesztelni) rengeteg gépet eszközt kipróbáltam,de csak előre lépést láttam,hol többet hol keveset.
Ugyan ez érvényes a játékra úgy összességében.
Hidd el nem akarlak én meggyőzni semmiről,mást sem, főleg aki így áll hozzá azt nem is tudnám,el lehet menni és tolni a másik farm szimmel vagy a Fs15-el mert hallottam már olyat is hogy ez a rész is csak copy.
Kíváncsian várom beszámolód milyen volt a másik farmszimekkel farmozni...
Pár kép hogy és hol kell elhelyezni ha nem szeretnél dimbes dombos részeket ,amcsi map.
Még csak teszt jelleggel de van ami végleges és tökéletes.
Mint írtam is korábban ,mind ez kb 3 millába fáj és akkor még nincsenek benn állatok.
Az elődökben mikor is kellett ennyit bármire is elköltened úgy hogy ha azt számolod mire farmozod össze ezeknek az árukat és akkor még nem volt hasznod ,mind ezt a legnehezebb fokozaton.