| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
endy papp #21334 Előre leszögezném nem vitázni szeretnék csupán a tényeket írnám le.
Először is annyit, én azért 1 év múlva fél áron nem veszek meg játékot ,de szerintem te és más sem hogy a polcon meglegyen,ha már előtte 1 évig warezzal végig toltad és meguntad már nem játszol vele,mert miért is tennéd ,egy eredeti példány attól hogy fél áron van és semmi újat nem tud adni mutatni miért is adnál érte pénzt,én nem adnék,nem is adtam soha,igaz warezzal sem toltam egy játékot sem.(nem csak az FS-re értendő)
Ha tévedek akkor bocs, de te akkor egy különleges kivétel vagy, én minden részét a megjelenés napján megvettem,de ha nem így tettem volna hanem úgy ahogy az előbb leírtam eszembe nem jutna pénzt adni később érte, főleg ahogy írod mindegyik csak az elődjének a másolata....
Nem bántásból írom,mert minden évben leírom,aki nem vette meg ne reklamáljon,az meg hogy majd egyszer megveszi a de a megjelenés napján warezzal tolja és majd egyszer megveszi,vagy nem,mert féláron van ,nem jogosítja fel arra hogy 2 évente jobbat várjon én így látom,ennyi.
Értelek én hogy bugos és szerinted nem jobb meg a szokásos szöveg,de ha mindenki így gondolkodna ahogy te is még ennyi fejlődés és fejlesztés sem lenne.
Én amivel foglalkozom a való életben a magán szférában, ha nekem 2 év múlva ugyan annyit fizetnének a munkámért,vagy kevesebb bevételem lenne évről évre csak helybe járás lenne ,rég abba hagytam volna azt amit most csinálok és mással foglalkoznék.
Hozzá tenném a 17 ,1000Ft-al drágább volt mint a 19,most akkor lehet reklamálni.
Gondolom minden olcsóbb lett az elmúlt 2 évben.
Így nem is értem ha sokak szerint(szerinted is ugyan azt tolták a képünkbe) akkor miért is baj hogy olcsóbban jutsz hozzá.?
Na de kanyarodjunk vissza az szilázs témára.
Az egész egyenlőre egy katyvasz,bugos és szerintem az 1.1-be is az,most az 1.0-al tolom,korábban leírtam miért is.
Ahogy írtad levágtad a füvet és szilázzsá erjesztetted.
Hol???? Mert nekem konkrétan nem csak a BGA-ban nem engedte lerakni a füvet hanem az elhelyezhető bunker silókban sem.
Ezért kérdezem hol erjesztetted szilázzsá a füvet?
De lehet az 1.1-be változott.
Nos kipróbáltam,meg kell venni a BGA-t és csak akkor engedi ott lerakni (erjeszteni a silókban),de CSAK is a szecskát amit a kukoricából nyerünk.
Ez eddig még jó is, életszerű.
De a szilázst konkrétan hiába öntöd a leadóba(garatba vagy elé) a számláló mutatja de pénzt nem kapsz érte.
Na ezért is nem szórakozok én ilyenekkel ,na meg a pénz is ló@asz,ha egyáltalán majd valamikor megtudjuk mennyi is az annyi.
A 17-ben a BGA-ba leadni füvet ugye nem lehetett ez nem is kérdés mert a szilázsról írtál (én csak a 19 kapcsán hoztam fel hogy ott benne van az 1.0 verzióba,gondolom rosszul. )
Maradva a szilázs leadásnál.
Az 1.1-ben ha jól emlékszem ,már hiányzott,ahogy te is írtad hogy nem tudtad leadni és a listában sem szerepelt.
Az enyém pedig eredeti.
Ezért is írtam hogy te az 1.1 warez verziójával tolod....
Ez is hiba bug egyértelmű nincs is ezen mit problémázni.
Reméljük javítva lesz,így ennél fogva csak azt tudom írni hogy most nálam az 1.0 -ban 500 a leadási ára ,legnehezebb szinten,FS 19.
Mind ez igaz minden nehézségi szintre,értelem szerűen a szilázsnál.
Egyértelmű hogy bugos ,az 1.1-ben sem sikerült javítani.
Igaz azt írtam hogy azért nem használtam a 17-ben a BGA leadom a szilázst opciót mert eleget csináltam,a 15-nél,de elég rég volt hogy ,toltam azt a részét.
Ennél fogva elfelejtettem ,hogy azért nem foglalkoztam vele mert az a része és a favágás is egy felesleges idő töltés lett volna.
Számomra tuti...
Természetesen modok nélkül értendő minden ,mert ott volt a szilázs leadásra olyan leadó hely ami viszonylagosan jól jövedelmezett.
A faforgácsra szintén ,azzal is csak ezek után foglakoztam, ,mellesleg imádom a famunkákat,már a kezdetektől fs15....
Gondolom idővel itt is lesz(fs19)
A kedvedért utána néztem,az áraknak ,mivel azt állítod mekkora biznisz volt....a fs 17-ben
Szerintem te kevered a 15-el ott valóban mindegyik nagy biznisz volt.
A 17-ben kb 700-800 dodo (mind egy hogy eurót írok) az ára az istállónál is kb e körül mozgott. Könnyű szinten.
Közepesen :400-600
Legnehezebb szinten,ha leadod a szilázst min ez 200-300(de van hogy kevesebbet dob a gép) között mozog,ha te ebbe jó bizniszt láttál akkor ,erre nem tudok mit mondani....
Mondjuk wareznál nem csodálom hogy kevered a szezont a fazonnal....
Ha a kukoricával össze vetem,eleve annak jóval magasabb az ára (ha úgy adod le mint kukorica) és még nem is kell vesződni a szecskázással és erjesztéssel,mert ugye elsősorban arra találták ki,a silózást(a való életben is ) de természetesen a fű kevesebb befektetést igényel és határtalanul rendelkezésre állt,ahogy a fa is.
Na itt már meg is bukott az egész realitás ,mivel hol van bármi is ingyen, korlátlanul rendelkezésre álljon bármikor,csak vágni,kell és jön a haszon.Mert bizony a 17-ben és elődeiben is ez volt....
Mindenki a realisztikusságért sír azt mikor itt van akkor meg az sem jó....
Ezért is tetszik a mostani (19)amire azt írod hogy majd kell bizonyítaniuk,nos itt már megtették ,mivel itt teljesen más minden.
Ezen részére azt mondani hogy utánzat ,merő felelőtlenség....nyilván van benne az is amit az elődöktől vettek át,jó is rossz is.
Keményen kell tolni hogy pénzhez jussál,a legnehezebb szint ,meg majd hogy horror....
Megnéztem hogy ha az ólakat mindenből csak 1 leraksz ,területvétellel együtt,(van egyenes is azon jobban néz ki de drágább) 3 milla körül mozog és akkor még nem töltötted meg állatokkal, nem etetted ,stb....
Mellesleg az fs 19-nél nem kell bevetni a területet fűvel mert van olyan amin már az van ha azt veszed meg csak vágni kell.(amcsi map de ez most lényegtelen)
Vissza térve megnéztem az árakat az fs 15-nél is.
Könnyű szint,BGA szilázs. 3200
Közepes:1600
Nehéz szint:800
Csupán a tisztán látás végett írtam, hogy akkor mikor is mennyi volt az ára a szilázsnak,nyilván mindenki döntse el magának neki épp melyik a több és nagyobb biznisz.
Zárszónak : én is tisztában vagyok a játék hibáival le is írtam ,nem vagyok tőle elájulva ,többre és jobbra számítottam,de őszintén a versenytársak ,még csak a felszínt karcolgatják,egyenlőre.
A C@C-tól sokat várok,de hogy az mikor lesz egy komplex játék mert azért ez a maga nemében az ,volt mindig.
Nincs meg de mihelyt kész lesz ,tuti vétel ,már ha olyan lesz amilyenre tervezik.
Mellesleg ott lesz az állatok közül marha igaz eléggé összetettre ígérik ,már ami a tartását illeti,(lehet lesz más is de semim erre utaló jelet még nem láttam) azt csókolom,az állattartás ennyiből áll a 21. században a virtuális világban.
Nem mondom hogy az fs komplex ezen a téren de legalább mindig van megújulás újítás ha ne is sok.