| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
endy papp #21282 Nos pont ezért is írtam le több sorban
a tapasztalataim,benyomásom,teszteltem elég sokat.
Nem holmi össze-visszaság alapján.
A YT.vidiket és a közvetítéseket felejtsd el ,azoknak (tisztelet a kivételnek,abból van kevés) közük nincs az igazi farmozáshoz.
Itt első sorban a játékról van szó.
Szerinted a yutuberek mennyire vannak képben a rég vagy akár a mai farm működéssel.
Ingyen kaptak egy példány ,vagy ép megvették ,azt ezzel próbálnak népszerűek lenni.
Egy sem arról szól hogy bemutassák elmondják hogy épül is fel miben lett jobb vagy rosszabb.
Ezért is vannak fele más érzéseid.
Én itt csupán azért bátorkodtam kifejteni mi merre mennyi hogy pár új vagy épp régi "" virtuális földtúró parasztnak"" mind ezt jó értelembe véve,bemutassam a játékot.
Innen mindenkinek ott a döntés a kezében BUY and no BUY
Ha rám hallgatsz azt csinálsz amit akarsz ,de viccet félre téve, megveszed.
Sokkal jobb és hangulatosabb mint a 17,pedig az is jó .
Teljesen más alapokra épül a karrier,itt ha nem csal valaki, nincs hamar meggazdagodás ,de ezt már korábban kifejtettem.
No meg úgy összességében minden érintettem valamilyen formában.
Ha kérdésed vagy bárkinek van szívesen válaszolok.
Nyilván ehhez is kelleni fognak idővel,a módok,mivel sokkal jobbá és élvezetesebbé teszik a játékot,de egyáltalán nem kötelező, anélkül is szerintem vállalható,vagy minimálissal.
Nos a gépigény csak azon múlik a grafikát mennyire tolod max közeli állapotba.
A minimum és a maximum gépigény is le van írva,de próbáld ki valamilyen formában tippeket nem tudok adni.....és kiderül.
Én amennyire meg tudom ítélni ,saját tapasztalat ,nincs különösebben nagyobb gépigénye mint a 17-nek.
Nálam simán fut full grafon,de meg is van a vasam hozzá.
A készítőknek sem az a cél hogy erőmű kelljen hozzá,mert akkor kevesebben tudják megvenni.