• endy papp
    Pár infó a gépekről,újításokról.
    Párat kiemelve.
    Mindet nem fogom felsorolni,csak párat szemezgettem,a teljesség igénye nélkül.
    Igazából minden téren történ kisebb nagyobb változás fejlesztés.
    Jó hogy egyszerre tudok futtatni több FS-t is így könnyű összehasonlítani a két játékot,ki-be lépkedek,egyikből a másikba.

Bővült, átalakult a kamion paletta ha nem is sokkal ,szépen kidolgozottak belül is,persze amolyan Giants modra mert azért minden gépen picit olyan érzésem van mint ha műanyagból lenne,de határozottan a 17-hez képest ég-és föld,ha felkapcsoljuk a világítást,műszerfal is világít,hangjuk is klafa,
    A hangjuknál a levegő hang,mint ha jobb lenne,a külső és belső hangok között markánsabb jobb-nagyobb az eltérés.
    Sajnos van vissza lépés is, konkrétan 1 db kamionon tudunk hátsó csatolót felszerelni.
    Az átrakó kocsikhoz érdemes benézni: Az első mindjárt egy "komoly" fejlődés,egy azon póton tudjuk szállítani a vetőmagot-műtrágyát.
    Vetőgép utántöltésre tökéletes.
    A pótkocsi paletta is bővült de nem is akárhogy ,van már olyan pótunk ami egyszerre több különböző (2) termény tud szállítani.
    Igaz nem multi funkciósak,a kialakításukból adódóan,(alul ürítősek) arra ott a többi régebbről ismert.
    Némelyik átszabható,kapacitás bővíthető,ez némely átrakó kocsinál is áll.
    A legkisebb az első(erre nekem is fórum társam hívta fel a figyelmem egyszerűen nem figyeltem) többszörösen bővíthető és paletta szállítóvá alakítható.
    A bálázók is bővültek,van egybe bálázó csomagoló.
    De tovább megyek ehhez kapcsolódóan van új nagy fűkaszánk,BIG M450 ami után tudunk kapcsolni bálázót ami egyszerre csomagol is.
    Hogy még mit azt meghagyom nektek,1 pótot próbáltam az tuti elvontatja.
    Hogy azért nektek is hagyjak némi felfedezni valót,az "egyebek menübe 2 is van" érdemes benézni....
    A gépek vásárlásával csak módjával,ha sok van egy helyen eszi a PC rendesen.
    Köszönöm a figyelmet