• endy papp
    Nyilván mindenki a neki tetsző megoldást választja,nincs ezzel semmi probléma.
    Így kerek a Világ.
    Veled ellentétben én jól el szoktam lenni a gyári mapokon.
    Most is így látom.
    Mint írtam is az amcsi megy de szerintem ha megunom simán átváltok az európaira,ha ezt nézem és ismerve magam,tuti tavaszig tolom rajtuk,de benn van hogy 1 évig.
    Addigra meg már mindig jönnek az igényesebb többfunkciósak.
    Szerintem ,most még az eddigieket nézve ezek sikerültek a legjobban ,de simán benn van hogy hónapok óta nem farmoztam érdemben,(direk).
    A 17-ben az úgymond európai(sonova)vagy hogy a tökbe hívták ,látod még a nevét sem tudom,konkrétan 0 azaz nulla órát töltöttem,körbe szaladtam rajt és annyi.
    Nálam most háttérbe szorultak a többi (más játékok) azokat untam meg picit.
    Volt amelyikbe az elmúlt hónapban 60-70 órát bele toltam .
    Vissza térve az első pach infóra ,kíváncsiságból rámentem a multira és ezt az infót tolta a képembe.
    A 17-nél is már a megjelenés napját jött az első pach,majd gyorsan a második,mivel ott az indulásnál nagyobb gondok voltak.
    Én ahogy látom, és tapasztalom,itt a legnagyobb gond hogy itt picit elkerülte a "kordé a szamarat eset figyelt be náluk"
    De talán jobb is így hamarabb kiderültek a bugok.
    Vissza térve a 19 küldikre ,még jó hogy van a vonat sokat segít a csóróság idején (nehéz szint) a teljesítésben.
    Komolyan mondom ennyit a 17-ben összesen nem használtam ,mint itt az elmúlt 15-16 órában amit eddig érdemben beletoltam összességében.
    Ami az égboltot illeti azért tiszta időben is bedobhattak volna pár bárány felhőt csak úgy a hangulat kedvéért ,ahogy éjjel a hold mellé a csillagokat.
    Így túl steril nekem picit.
    Na de majd remélem ez is változik idővel a modoknál tuti.
    Már készülnek,jönnek rendesen,itt ajánlanék is egyet,csupán mivel a minap valaki kereste nálam,a 17-nél.
    Nem realisztikus,de sokszor megkönnyíti az ember munkáját.
    Lifting heavy things v1.0
    Kipróbáltam műkszik.