| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
endy papp #21267 Engedjetek meg pár gondolatot. 
"Rövid" összegzés azok számára akik vásárlás előtt állnak.
Tuti vétel csak ajánlani tudom.

Minden elfogultság nélkül mondom.
A hibái ellenére is ,amik rövid időn belül javítva lesznek,de így is simán különösebb gond nélkül játszható,akár egyetlen mód nélkül is tolható a karrier,sőt igazából így van benne a legnagyobb kihívás,(persze embere válogatja) természetesen pénzcsalás nélkül értendő mind ez.
Tegnap,ma....eléggé bele merültem.
Nehézségi szinttől függetlenül is, nem bánja meg aki megveszi és hosszú távra tervezi a farmozást.
Elindítottam a karriert a legnehezebb szinten,mit mondjak elég sokat sakkoztam hogy azt az 1 misit ,mert más nincs,(ez is kölcsön,,amit a játék,Bank ad,vonja a kamatot utána) hasznosan költsem el.
Ha valaki kihívást keres csak ezen érdemes tolni.
Higgyétek el nagyon kevés az ,de ha okosan költöd el figyelembe veszed hogy majd a küldetésekben is tudod a gépeket használni, ezáltal pénzt keresni,hogy ne a bérlet vigye el a küldikben szerzett pénzt (sokszor majd felét) oda kell figyelni,de természetesen pont elég arra hogy elindítsd a vállalkozásod és sikeres gazda légy.
A küldikhez annyit,(már írtam korábban) menthetők nincs idő korlát,ha vissza mondod nincs bünti,munkást bérelhetsz az adott feladathoz,közbe te csinálsz mást)
Értelem szerűen nem fogja helyetted elvinni a raklapot A-ból B-be
,de ez amúgy sem nagy zsuga.
Vissza térve a karrierre.
Hogy mikorra ,nos azt még nem tudom de ahogy az árakat ,nézem úgy összességében,min 1 év,nyilván nem ez számít hanem a vele eltöltött órák ,szerintem kb több száz,passz nem tudom megmondani,de nem kevés .
Nyilván sok összetevőtől függ.
A többi szint sem a gyors meggazdagodásról szól,csak azokban elsőre látszólag gyorsabb az előbbre jutás.
Amcsi map ,konkrétan 2 földterületet ( kb közepes nagyságú) tudtam megvenni és hozzá a gépeket.Alaposan átgondolva mit is vegyek el is fogyott az 1 misi.
Pl: tegnap kipróbáltam majd az összes műveletet ,de mindet még nem.
Jött is a nagy meglepi,nagy,piros pont a GIANTS-nak megint.
Ha a műtrágya szóróba szilárd műtrágyát teszel de közbe nem fogy ki és kellene mésszel kezelni a földet,semmi gond,kiüríted úgy hogy ami kijött később újra betölthető,vagyis ott marad a raklapon.
Ez által nem kell még egy eszköz,ami nem kis kiadás.
Ugyan ez vonatkozik a vetőgépekre,permetezőkre,is.
Még hogy nincs újítás.
A szántás még jobb lett ,élethűbb.
A pure farmingban levő ehhez,vicc kategória.
Nyilván nem C&C .
Lényeg, szerintem a talaj textúrát tuti átdolgozták,úgy összességében.
A grafika ,ami ugye elég lényeges elem a játéknak,egyértelmű
így a napszak változással mozgó felhőkkel jobb esővel,nem tökéletes,de jobb.
Azért a csillagokat éjjel hiányoltam...
A gépek eszközök is szebbek jobban kidolgozottak, többféle kép testre szabhatók.
A hangok sokkal élethűbbek jobbak,mind a környezet mind a gépek eszközök é.
Bug van benne bőven minden téren ,de együtt lehet velük élni ,még így is simán tolható a játék,nyilván helyenként elég nyögve nyelősen.
De szerintem pár hét múlva már csak rossz emlék lesz ...remélem.
Minden vezérlővel használható,így vagy úgy.
Itt még vannak gondok rendesen,mert pl: nálam G27-Saitek panel kombó.
De keveri a controller vezérlővel,billel,nem mindent lehet oda kalibrálni,ahova szeretnéd.
Controllerrel,billel szerintem hibátlan,sokat nem próbáltam ,de amit az ment.
De összességében a hibák mind betudható "korai megjelenésű teszt fázisnak" ,én így fogom fel.
Igaz az elején én is ki-ki keltem magamból de hamar túllendültem rajt.
Még a karrierről.
Itt nem csak földeket veszel hanem területek,így totál semmid nincs még egy szál fát sem vághatsz ki.
Értelem szerűen gyengébb szinten vannak dolgaid.
Egy tehenet-lovat-disznót tyúkot birkát ,nem vehetsz,komolyabb befektetés nélkül.
(Kutyus az olcsó és "irányítható" ugatni még nem hallottam...)
Garantált a hosszú távú farmozás így megnövelve a játék élettartamát.
A gyapot mit úgy termény szép újítás,működik rendesen,de amilyen kevés jön le egy nagyobb táblából és amennyit fizetnek érte,nem az elsők között kell rá befektetni.
Zab is van mint új növény ,de sokat nincs mit írni róla.
A lovaknak kell.
Nos ők is új színfoltjai a játéknak,lovagolhatsz rajtuk,ezáltal nő az értékük,de le is kell csutakolni őket.
a nevüket is testre szabhatod.
Bővebben minden le van írva a játékban.
A fakitermelés is átértékelődött ,már más szemszögből kel megközelíteni,pontosabban nincsenek erdők amit ha megveszel(régebben 17-be meg sem kellet venned) és kivágod a fát.
Vannak fák egy adott területen,de nem abból fogsz meggazdagodni,az árak is amolyan fs17-ek,de nagyon nem mélyültem bele,csak az új gépeket próbáltam végig ,kifejezetten tetszett a darus szállító kamion.
Az Európai map is nagyon szép és tetszetős ,talán még jobban kidolgozott helyenként mint az Amcsi.
Vonat is átesett pici újításon ,már raklapos dolgokat is szállíthatsz velük ,sokszor jól fog jönni.
A városok a mapokon nagyon részletesek kidolgozottak (nyilván idő hiányában csak felületesen futottam át rajtuk) az igazi farmer amúgy sem a kaszinóban tölti az idejét,hanem napestig a földet túrja.
Nyilván lehetett volna még egy csomó újítást bele rakni a játékba,de aki rég tolja az FS-el tudja hogy a modderekre eléggé rá van építve a játék,hogy ez jó vagy nem mindenki döntse el maga.
Gondolom azért nagy részt már képbe vagytok vele mi merre meddig ,de ha betéved valaki ide akkor legalább valamilyen képet kap a játékról ,mielőtt megveszi.
Habár aki lewazerolja és eldöntötte hogy juszt sem veszi meg ,miért is támogatná a GIANTs,de sír hogy milyen @ar a játék,annak úgy is írhatok bármit.
Bármi kérdés van szívesen állok rendelkezésre,ha tudok.
Modderkedéshez nem értek,de lesz itt olyan aki igen.
Köszönöm a türelmet hogy végig olvastátok csupán a köz érdekét szemelőt tartva szerettem volna megosztani a tapasztalataim.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.11.18. 11:47:54