| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
endy papp #21263 Melyik mapon pörgetted az időt és hanyadik nap esett az eső,mennyi ideig esett?
Amikor az ikon napsütést mutat és ragyogó napsütés van ,látsz olyan felhőket elsuhanni az égen mint ha köd vagy füst lenne ezt nem csak nappalra értem estére is?
Nálam van ilyen....
A 4.nap megjött az eső
Amcsi map
Nos az épületekbe valóban beesik,átesik az eső,ezzel együtt tudok élni amennyit én eddigi farmozásaim során bennük tartózkodtam.
De ami a lényeg a gépekbe nem és megy rajtuk az ablak törlő igaz ez nem olyan eső hogy törölni kelljen ,de ennek is örülni kell.
Mellesleg szerintem sokkal szebb eső effekt van mint a 17-ben, a felhőkről nem is beszélve.
Itt is esti holdvilágnál felhők nélkül esett,a legelején mikor rákezdett , dörgött az ég is...
Éjfélkor kezdett esni,de kellett neki 1 óra mire rendesen beborult,ami a 120-as pörgetés miatt nem is csoda,de ettől függetlenül lehet direkt ilyen ,ugyan ez és így történt a végén is 1 óra leforgása alatt eltűntek a felhők és kitisztul.
12 órán keresztül esett,de teljesen nem sötétült be mivel nem voltak olyan sötétek a felhők és egybefüggőek.
De valamelyik előzetes vidin láttam hogy totál sötét volt mikor eset.
Itt nézd meg:
1:10-től nézd meg
FrezeR
Szerintem ezen része teljesen rendbe van.
Nyilván az nem jó hogy az épületekbe még mindig beesik,de a többivel nincs gondom.
Hidd el azért én is finnyás vagyok.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.11.17. 23:41:43