• endy papp
    Értelek én ,de mint írtam is korábban majd ezer órát farmoztam a 17-el talán 1x esett....
    Annyiszor itt is biztos bele futok.A vidiket amiket láttam ott volt olyan hogy elsötétült mikor esett.
    Az meg a való életben is van hogy esik és süt a nap...én már nem egyszer láttam olyat.
    Én úgy vagyok vele minél többet foglalkozom vele annál inkább tetszik.
    A Grafikát meg mint írtam is abban a felbontásban és TV-n amit írtál ne várj csodát.
    Valamikor toltam én is úgy és azon,tudom miről beszélek,egy jó fullos monitornak nincs párja ,pedig az enyémnél már 2-3x jobbak vannak.
    Szerinted azon milyen lehet....
    De most már ráeresztem az esőt ,kivárom, mert őszintén kíváncsivá tettél.
    Távol álljon tőlem hogy vitázzak veled,de nálam ,délelőtt 9-ig legalább mindig ködös,az idő,de inkább fátyolosnak nevezném....
    Nyilván nem full grafon nem jönnek ki ezek az effektek,ahogy nálam a felhők sem kockásak úgy mint nálad.
    A 17-et hagyjuk odafestett paca felhők,na az ehhez ultra gagyi volt,de mind ez saját vélemény ,én ezt látom.
    Kát hogy nem vagy közelebb hozzám,meglátnád nálam ,besírnál a gyönyörtől az tuti...minden elfogultság nélkül,pedig nem 4K,csak Full HD full grafon.

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.11.17. 22:16:21