| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
endy papp #21203 1 hete tolják promózzák,nyilván billel controllerrel,ott nem jönnek ki a problémák már ami a vezérlőt illeti.
De tuti hogy van benne máshol is.
Pl: a fordításba is találtam már a gépek beállításoknál,de ez lenne a legnagyobb baj csak....
No meg a teszterek közül,egy sem meri megkérdezni a mellette ülő játék készítőtől ,ember a trakik hogy tudnak még mindig felmenni a majd függőleges hegyre,majd ott is maradnak....
Miért 1 sebességes az összes gép,nem robogók ezek.
A tyúkoknak nem kellene víz...
Stb,stb stb....
Ez még elment 6-7 évvel ezelőtt ,de illet volna picit tovább lépni.
Ja hogy van benne ló meg kutya gyapot ,aztán kuss...
Na igen mozog benne a vezető ülés de semmilyen hatással nincs semmire ,max kívülről jól néz ki...
Dobtak alá egy másik grafikát,ami helyenként nincs olyan mint a 17,nyilván van ahol jobb,na mind egy ez van azért majd elnyüglődök ezzel is egy darabig.
@zarnak nem @zar,de hátast azért nem dobok tőle,így 1-2 óra állítgatás után,mivel érdemben még nem sikerült vele farmozni
Mivel egyenlőre jobb nincs,marad ez.
Ja ja én is csak azért vettem meg hogy....ááááá nem ám,igazából mint írtam szállítással együtt majd 1000-el kevesebbe került mint a 17,rosszabbnak tuti nem rosszabb,így nekem ennyit megért,mivel én hosszabb távra használom nem csak ,gurulok vele 30-40 órát,azt csá.
Nyilván annak nem éri megvenni vagy,majd csak olcsóbban,mert nem érdekli annyira,nem köti le közel 1000 órára ahogy a 17 pl.engem
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.11.16. 12:36:02