| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
n0tr3adY #21181 Na akkor ha ennyire vesézitek, belevauvau picit én is modder oldalról.
Az első fs19-es kép a Fendt Idealról ingame screenshot volt egy minimális photoshoppal. Developer verzió: gyönyörű, ami fém az fém, ami króm az króm, ami műanyag az műanyag, örültünk az új PBR (physicaly based rendering) engine-nek. Kiadott verzió : garage/shop új PBR, ingame viszont letiltva, az összes streamben műanyag hatása van a gépeknek.
A króm "tükröződését" egy fs15 szintű cubeRough.dds-el megoldani (amit nekünk moddereknek tiltottak FS17-ben modhubon).. Hát zseniális.
Mozgó csövek : tényleg epic feature, ezzel annyit érnek el, hogy a moddereknek egy extra szopatás (annak, aki nem ért hozzá).
Elindult a kezdetek kezdetén egy jó úton, aztán megint félrement valami, akárcsak a többi résznél. Most már én is kiváncsian várom a steames megjelenést, mert ennyire nem mehetett félre minden. Vagy csak a streamek 90%-a szar gépen futott szar beállitásokkal...
Valaki emlitette a seasons-t. Úgy hallottam, hogy nem lesz FS19-ben, mert a Seasons mod fő programozója Rahkiin már a Giants Software alkalmazottja és nincs ideje portolni 19-re.