| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
endy papp #21180 Teljesen így van.
Pár infót előre elmondanék,aki esetleg még nem tudná.
Most néztem pár vidit a sok közül,mivel vannak dolgok amik engem kifejezetten érdekelnek,így szemezgetek köztük.
Nos az éjszaka olyan sötét volt amilyennek kell lennie.
A nappal is meggyőzően néz ki.
A háznál(elhelyezhető) be lehet állítani mennyi órára ugorjon az idő előre.
A napszak változás is eléggé meggyőző ,ami a felhőket illeti azok nekem elég gagyinak tűnnek,de legalább mozognak.
Esőt még eddig nem sikerült elcsípnem.
Ami a gépek mozgását illeti,főleg belső nézetből mivel én nagy rész onnan használom,no az is elég meggyőző.
A sebesség váltásról korábban írták hogy nem 1sebességes lesz,na erről sincs még infóm,max pár hónap azt jön úgy is a mod hozzá legalább is remélem.
A föld textúrája is mind ha változott volna ,de ez nem tuti....
Ha lovagolod a lovaid akkor nő az értékük,5%-nél ért kb 2 ezer eurót 15%-nál már 7 körül.
A földeknél ha rá mész akkor kiírja ,milyen állapotban van mi kell rá vagy ép nem,mit van földben stb...
A kutyus okos , lehet utasítani,pár dologra.
Ha elhelyezel valamit akkor az most már olyan amilyenek kellet volna lennie korábbi részekben...
A gardán tengely már szemmel láthatóan forog,ahogy némely traki hűtő ventije...
Stb,stb....
Na de holnap és a hétvégén lesz min átrágnunk magunk.
Láttam ma egy vidit 14-i dátummal,a játékban.
Nem tudom hogy jött ez a megjelenés így ki ahogy most van,de örülök neki.
Már az is meglepő volt hogy ennyire sokat bemutattak a készítők-gamerek együtt a játékból,előre.
Azért pár vidiből már kiszúrtam,pár nekem idegesítő negatívumot.
Hiába de nekem még mindig a tyúkok a heppem.
Oké hogy átdolgozták az egészet,na nem volt oly nehéz mert a 17 ezen része még viccnek is rossz volt.
De hogy még mindig VÍZ nélkül elvannak.....
A bálázó gép után nem láttam a kábeleket-csöveket,remélem nem csak pár gépnél csinálták meg....
A rengeteg vidiből látszik hogy mindenki hamar szeretne a "végére" érni,már komoly pénzzel és gépparkkal rendelkeznek pár óra játék után.
Fél év múlva meg már követelik hogy mikor jön már a 21....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.11.15. 20:23:13