| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
endy papp #21176 Ezt a dumát minden megjelenéskor valaki leírja ,mindig jön 1-2 megmondó ember és elmondja milyen gagyi a játék. 
Természetesen nem neked írtam,"akinek nem inge....."
De ettől az elmúlt években sem és most sem fog változni semmi.
Legalábbis számomra biztos nem,mivel egyik részben sem csalódtam,nyilván lehetett volna mindegyik jobb,....
Aki meg ennyire ellenszenves és negatív a játékkal szemben,az nem tudom minek foglalkozik vele.
Van másik azzal kell farmozni.....ja vagy egyenlőre még sincs.....
Ha valaki így áll hozzá annak tök mind egy mit tesznek bele,dinamikus talajt vagy évszakokat.
Abba is belekötne miért nem olyanok az esőcseppek,miért nem úgy deformálódik a talaj,......stb ,stb...
Csak a steam-en több mint 11000 értékelés íródott,nyilván nem ennyien vették meg,a negatív vélemény nem érte el az 1000,míg a pozitív a 10000 is elkerülte,mind ezt 2 év alatt.
Ami a csalódást illeti,a napokban volt időm végig nézni az élő közvetítéseket a játékról,így engem már meggyőzött,pedig angol-német tudás hiányában is láttam annyi újdonságot ami számomra egyenlőre elég volt.
A modderek még hozzá teszik a magukét pár hónap alatt és máris jobb lesz.
Csupán példa kép ,pár gondolat:
Ha ezt valaki nehéz szintem tolja,vagyis 0-ról kezdi annak tuti több száz órát kell bele raknia mire minden területet birtokol(igen területet)
Mivel itt semmi nem lesz a tulajdonod minden négyzetmétert meg kell venni....
A lovakat is érdemes lesz lovagolni nem csak úgy tartani,így a lovaglás sem "dísznek" van benn.
Ezen kívül is lesz még benne rengeteg,akit érdekel majd úgyis ,megveszi.
A negatív emberkék meg amúgy sem vennék meg,így a véleményükre sem kíváncsi a "kutya" sem.....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.11.15. 19:10:19