| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
endy papp #21126 Mivel a Hof Bergmann mapon toltam eddig seasons moddal,ott ez nem okozott problémát,de szerintem más mapokon sem.
Egyszerűen a siló tárolójába öntöm és mikor kell használom.
Ott erre van külön,siló,de abban nem csak füvet tárolhatok .
Ezt azért írtam mert nem a termények silója ez ebben, hanem egy másik.
De elhelyezhető silónál is ezt megteheted még ha együtt van az összes terménnyel is...
Szerintem ha egy elhelyezhető silót leraksz bármilyen mapon,ami tudja tárolni a füvet ugyan ezt megcsinálhatod.
Így akár télen is használhatsz belőle gond nélkül ha sokat betárolsz.
Gondolom azt tudod,hogy a füvet is be lehet bálázni ,nem kell ömlesztve tárolni ,az előbbit csak azért írtam ha úgy szeretnéd ,mert azt kérdezted.
Ha bebálázod a füvet van erre elhelyezhető objektum ami nagyon tökéletes ere a célra.
Így szerintem meg is oldottad a problémát.
Vissza térve az első kérdésedre a HBR.mapon nem érte el a 100% egyik állat sem nálam,de még annyi nap nem is telt el.
De ez természetesen ahogy telnek a napok változik nő.
Hogy mikor éri el a 100%-ot azt nem tudom,mivel addig nem jutottam,időhiány miatt ,no meg abba hagytam az FS-t egy időre mostanában.
Készülök a 19-re

A seasons miatt nem úgy működik az állatok növekedése szaporodása mint az alapból a mapokon season mod nélkül,de tejet adnak.
No meg ez a map amúgy is különleges minden szempontból ezen a téren.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.10.21. 11:26:06