| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
endy papp #21094 Mivel szóba került a minap az fps dolog én is leírnám a véleményem tapasztalatom.
Ha esetleg valakinek segít.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nálam ez a beállítás (játékon belüli) észrevehetően fixen tartja az fps-t főleg igaz ez mikor sok mód van benn.
Nyilván akinek gyengébb gépe van ott hatványozottabban igaz ez.
Az én gépem erős de én 5760x1080-ban tolom, így kell is az erős gép.
Hozzá tenném ha ezeket amiket a képen zölddel láttok (5 beállítási érték,a felbontással nem kell foglalkozni) maxra tolom már az én gépem is megérzi ,vagyis 10-20 fps esést tapasztalok helyenként,alap mapról beszélek értelem szerűen,mivel a mod mapok nagy része eléggé tré ilyen téren ami az optimalizációt illeti...
Nyilván az én gépem az 1920x1080-felbontást maxon röccenéstelenül visz,mivel nem ahhoz vetem hanem a 3x27"-hoz..
Nem kell azt az 5 értéket lejjebb vennem amiről írtam és a képen zölddel láttok.
A lényeg ezeken a grafikai beállítási értékeken sokat lehet nyeri és észrevehetően nem látod "csúnyábbnak a játékot" ,de nyersz vele fps és ami a lényeg stabilan fog futni.
Kísérleteztem vele mire megtaláltam ezt az ideális beállítást így sikerült belőni számomra jóra.
A többi grafikai beállítás értelem szerűen maxon van,természetesen azokkal is lehet játszani,kinek mit enged meg a gépe.
Itt elsősorban azoknak írtam akik ki szeretnék maxolni hogy minél szebb grafikai élmény kapjanak,de sok kompromisszumot nem szeretnének kötni.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.10.07. 13:34:20