| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
endy papp #21046 "hogy szinte a lehetséges maximumot adja a Giants a performance és user-friendly kereteken belül."
Ez meg is látszik ,a 15 kiadása óta csak helyben járás van.
Én aki lelkes és elkötelezett voltam a játék mellet mindig, már évek óta kiálltam mellette,de most már nekem is uncsi lett az egész,csak a haszon a lényeg ,ennyire azért nem hülye a nép és nem igénytelen.....
Nyilván nagy előnyük van hogy, sajna senki nem tudja még így sem letaszítani őket a trónról, de ez elsősorban a lelkes moddereknek köszönhető,ha a Giants-on múlna már rég feledésbe merült volna ,még bottal sem piszkálnák meg a népek....
Aláírom hogy nem könnyű modokat készíteni,épp ezért tartom feleslegesnek a 2 évenkénti kiadást,mire belejönnek a modderek és használható modok jönnek a játékhoz már rég ráun a játékosok 2/3
Egyértelműen látszik a célközönség.
Azoknak készül akik eddig alig vagy csak minimálisat farmoztak,nekik jó lesz ez még így 2021-ben is ,dobnak hozzá szamarat ,macskát ,még két növényt azt veszik a parasztok mint a cukrot....
Az egyik Magyar fórumon a kisgyerek már attól beájult mikor meglátta hogy új HUD-ot kapott a játék,mikor most hogy jöttek a vidik meg már valósággal transzba esett a "sok újítástól" na nekik 6 év múlva is simán eladják ezt kicsit feltupírozva.
Megint egy példa a megvalósításra:
Mindenki láthatta hogy lesz gazosodás ,majd lepermetezed és abban a pillanatban el is tűnik.
Könyörgöm mivel permetezik????,kérek belőle én is......legalább eltelne egy kis idő ,de nem, így volt a legegyszerűbb....
Kreativitás abban kimerül hogy lesz benne még több gép,de mind olyan amiből eddig is volt bőven épp elég.
Kicsit sem erőltetik meg hogy más irányba induljanak el,a mezőgazdaság terén....
De minek is a farmozók fele szántó földet max videón látott,azt sem nagyon tudta értelmezni,nekik meg ez már sok is.
Természetesen várom én is és még mindig kitartok mellette meg is veszem az elsők között,de már sokat nem várok tőle,max hogy a modderek a lovak után készítsenek ekét, boronát ,kocsit,majd azzal elművelgetem a földjeim,utána ellovagolok a legközelebbi mosóba és lemosatom a lovam,a kutyára meg ráuszítom a macskám.....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.08.23. 13:38:49