| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
A 11 óta vagyok lelkes felhasználó, az utolsó részhez nem vettem semmilyen DLC-t, mert kicsit lehúzásnak érzem, mindent ami benne van ezekben, jobb kivitelezésben megcsinálnak a modderek, más külalakban. Ha lehet kicsit kontrázok, eddig is volt csillogás, gazosodás, ez utóbbi oké. A csillogást a modderek tüntették el, részben a teljesítmény növekedés miatt, másrészt elég fura egy traktor a mező közepén ami úgy ragyog mint egy Rolls-Royce. Az üzletben még elmegy a csili-vili jármű vagy bármi más, de a játékban nem a shopban nézegeted a gépeket.
Az a kis új dolog amiket adtak apránként, mind a modderek ötlete, modjaik lenyúlása. Én speciel a német (elit) alkotók munkáit szeretem, precízek, "hibátlanul" (Giants se tökéletes) működnek, részletgazdagabbak, extra dolgokkal a gyári gépekkel szemben. A magyar, és egyéb keleti régiókból származó modokkal fenntartásaim vannak, vlsz. az előző részekben tapasztalat töménytelen hibák miatt (mikor a log fájl végig errort írt), beleuntam.
Jelenleg egy 4X térképen próbálok érvényesülni viszonylag kevés moddal (2,5 GB, a térkép 1 GB), kb 95%-ban a mod gépeket, eszközöket használom, nem szoktam nézni a log fájt, mert felesleges. A betöltési idő ami sok (kb. 5 perc), a cirka kétszáz courseplay útvonal miatt, és néha FPS drop ha 8-10 útvonal aktív.
Azt hiszem ennél a játéknál örök igazság, "modderek nélkül" már nem létezne, talán lehetne ez az új jelmondatuk.