• atesz25
    Sziasztok.
    Én az első farming simulatortól játszom ezzel a játékkal. Még a módoláshoz is értek valamelyest, sőt minden létező dlc-t és kieget megvettem még a Profarm kieget is. Tehát foglalkozom a játékkal, sőt szeretem is.
    Az én véleményem, hogy eddig elég volt az a kis újítás amit adtak, viszont mostmár azért lesznek konkurens játékok, amik lehet jobbak lesznek. Ezért lehet többet kellene bele tenni. De ez az ő dolguk.
    Én úgy játszom jelenleg, hogy gyári gépek MR moddal, szerintem nagyon élvezetes ahogyan elkaparnak a gépek. Nem tudom mióta van így mert én még csak tegnap vettem észre, hogy el is süllyednek és még a textúra is megváltozik alatta. Van még mellette gearbox, és season mod. Ezekkel nagyon frankó játszani.
    Viszont a kedvenceim és inkább így játszom, MR mod, gearbox, season, és Alali pack. Hihetetlenül tetszenek a régi gépek, és ezekből a legjobbak az Alali féle gépek.(persze azért vannak még jó módok.)
    A 19-ben fényűzés és csillogás van. Ami megfogott az a gazosodás. Más nagyon nem, de valami majd lesz biztos. De szerintem megint a modderek fogják a játék élményt fokozni.

Üdv Attila