| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Daditsx #20978 Nem csak megművelhető földterületet tudsz venni, hanem olyan földterületet amibe beletartozik a szántóföld, erdő, épületeknek a helye. Amit díjazok, mert oda helyezed a bázisod a map-on ahova szeretnéd. Ami nekem szembeötlő és nem írtak, hogy akkor ezentúl nem vághatod ki azt a fát a map-on ami neked tetszik, hanem amit megvetél a földterülettel (gondolom én)
Másik változás a nehézségi fokozat ami teljesen más lesz, mint eddig.
- New Farmer: az kb. ugyan az mint az előzőbe volt. Igazából kezdőknek ajánlott. Kap sok pénzt, gépeket, földet. Aki játszott előző FS-ekkel tudja mi a dörgés.
- Farm Manager: sok pénzt ad, de nincs említésre méltó géped és földed. Itt Te döntöd el, hogy/hol kezdesz. Sok pénzből megveszed azt a földet ami szimpatikus neked és pár alap gépet ami kell meg épületeket. Nekem ez a szimpi. Előző FS-be kapásból a gépek eladásával kezdtem és vettem ami nekem kellett. :P
- Start From Scratch: ez a hardcore mode. Nincs gép, föld és pénz se sok. Jól meg kell gondolni mit veszel. Közel áll a realitáshoz.
Kapunk még díszítési lehetőséget is.
Multiplayer-be is belenyúltak jócskán. Még nem a végleges, de amit most elárultak az, hogy létre tudunk hozni a map-on több farmterületet. Mindenki rendelkezik pénzel és nem csak az admin tud venni dolgokat, mint eddig. Lényegébe több farm/bázis van egy map-on és ki tudjuk segíteni egymást.