• dimre
    Kicsit gonosz vagy , de inkább a tapasztalat (kicsi keseredettség) beszél belőled, én is az első kivételével végigtoltam az összes részt.
    Visszanézve nagyon sokat változott pozitív irányban a hiányosságok ellenére, amik lényegében a játékosok kívánságain alapulnak, persze a sikert és beépített hasznos tartalmakat a moddereknek is köszönhetjük.
    Én kicsit tartok az új motortól, az ismeretlenségi tényező miatt, vlsz. lesznek hibái, de inkább remélem, hogy sokat fog javítani a mostani grafikán. Mindent meg lehet csinálni, csak idő, pénz, és szakember kell hozzá, a Giants nem egy óriás fejlesztő cég, csak a nevük sugallja ezt.
    Az analizálós vidiről, érdekes dolgokat feszegetett Werner, de ő is csak találgatott, és reménykedik az összetettebb tartalomért. Július közepén Farmcon-on már lesz kipróbálható demo verzió a helyszínen.
    A németek az ezres Fendt-ben reménykednek, és titokban a Claas-t is várják a játékba.

Balázs 17
    Három térkép lesz, a mostani platinum tuningolva (remélem nem ez lesz az amerikai térkép), plusz ígértek amerikai, és európai tájakat (kockásítva ).