| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
endy papp #20864 Nem tudom a pm nekem szólt é hogy eljutott?? .
Ha igen akkor válaszom nem ,nem kaptam semmit.
Amik nekem most benn vannak modok azokkal nem akad össze a Gearbox mod de korábban volt amelyikkel igen ,de nem a gear box volt a ludas hanem a másik így azt-azokat kivettem ,mert amúgy sem lényegesek,amiket írtál azok a drive controlt kivéve nekem is benn vannak.
A drive controlnál már lehetnek problémák próbáld ki,én nem használom nem érzem szükségét ,a minap egyik traki miatt beraktam,de kivettem mert az IC irányítás már kavarodott volt,de ha nálad megy akkor használd.
Vissza térve a gearboxhoz nem mind egy melyiket használod ,én egy picit régebbit használok,mivel a legújabb az nekem nem felel meg úgy ahogy van ,nem tudom olyan jól kapcsolgatni,stb,had ne írjam le picit bonyolult,de a lényeg a manuált ,már nem tudja úgy ahogy ez amit használok.
Igazából nekem úgy van beállítva(G27) hogy a kormány váltó füleken van a fő váltás ,majd a kormi gombokon egymás alatt a plusz fel-le egy tartományon belül,így nagyon baba,plusz a fordulatot is tudom ha nagyon kell változtatni,egy sebességen belül a külön váltó boxon levő kapcsolókkal ,de ezt ritkán kell állítani,ez már csak amolyan hab a tortán funkció....
Ha nagyon akarom a kuplungot is használhatom ,a pedálra ez is be van állítva,de ezt ritkábban veszem igénybe...
Mint írtam is korábban (korábbi hsz)van nekem ez a saitek panelSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!így van gombom rengeteg (mindegyiken van funkció
) így annak a joystick kar gombjára van téve az irány váltás (előre-hátra menet) így kézre van mindig.
Az a joystick kar megfizethetetlen,azzal irányítom a nézetet,az összes gépkar mozgatás azon van.
Na ezt nem volt egyszerű beállítani....
Ha gyalogolok is azzal irányítom ,plusz a pedálokkal a sebességet.
Úgy hogy össze van ez rakva rendesen.....
A tempomat is nagyon babán meg van rajt oldva (már mint a panelon egy tekerővel) így szuperül tudom szabályozni a sebességet.
Na vissza térve a gearboxhoz ,mit mondjak nem egyszerű belőni,tökéletesen,én a YT. vidiről lestem el mit hol és hogyan mert az égnek nem akart sikerülni,(egy bizonyos része)persze lehet csak én voltam ügyetlen,de igazából majd minden funkcióját ki használom,be van állítva,valamire.
Csinálok vidit és képeket az enyémről (beállítások),ha segít esetleg.
Nekem se öt perc volt mire mindent beállítottam közel 50 gombra
rendeltem valamit hogy mindent a saitek panellel és a kormival tudjak irányítani,ez sikerült is nagyon ritka modoknál kell közbe a billhez nyúlni,azt is be tudnám valahova tenni ,de olyan ritkán használom ,hogy felesleges a súgó kiírja melyik bill és annyi.
Ha minden igaz ezt a Gearboxot használom,igazából a KB-ról tudom beazonosítani ,mert annyi mint az enyém.
FS17_GearboxAddon.zip (345 KB)