| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
endy papp #20853 Szia Zolcsika.
Üdv újra a földtúró parasztok sorában ....akkor toljunk be egy lapát ganét.....
Ami kell a maphoz az itt megtalálható,nem kötelező innen letölteni,mivel prémium letöltés hiányában lassú lehet.
Ezért a neten máshol megtalálod ha a keresőbe beírod,az adott zip nevét.
Hof Bergmann Reloaded [Offizieller Support] (ab Version 1.0.0.6)
Itt van egy link ahonnan letöltheted,de a te kedvedért segítek.
Hof Bergmann - Reloaded Itt a lista miket kell letöltened
Itt egy másik ha kell(csak neked
)
Hof Bergmann - Reloaded /Files 4/
Az utasításokat neked kell elolvasni ,mindenhol hogy megtudd mi-miért van ,miről szól hogy működik.
Én nem tudni beszélni csak magyar,de a fordító segít,ahogy nekem is.....
A FAQ is érdemes ,meg úgy általában mindent végig olvasni.
A fórum hsz.-ból is sokat lehet tanulni.
Ha bepötyögöd a keresőbe a map nevét egy rakás vidit dob fel azokat nézd meg amit időd engedi,sokat lehet tanulni belőle,mi hogy műkszik ,mire való.
Kezdésnek itt az első,itt az összes erről szól,minden kérdésedre választ kapsz,csak időt kel rá szánni ha nem tudsz valamit,
Tudom hogy egyszerűbb kérdezni,de mi sem mindent a kisujjunkból szoptunk ki,így neked is kell rá szánnod időt.
Természetesen szívesen állok rendelkezésedre és bárkinek aki elakad valahol,de mint írtam is a leírásokban vidikben minden benne van ,ami meg nem az nincs is....
Nyilván az itteni hsz-at is el kell olvasni abból is választ kaphatsz problémáidra.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ez egy nagyon összetett komplex map ,nem csak arról szól amivel eddigi farmozásaidban találkoztál,főleg ha még a seasons modot is használod,én ajánlom.
Kérdésedre válaszolva igen ,már pár hete csak ezzel foglalkozom,míg a 19 nem jelenik meg nem is fogok mással
,......nehéz fokozaton 6 napos seasons ad némi kihívást és időtöltést.....
Még annyit ha itt nem csalsz(sokat) én csak kölcsönt vettem fel 3 misit,csupán a nehéz fokozat miatt,amit vissza kell fizetnem ,minél előbb,mivel minden napfordulókor 150 ezer a kamat,ami nem csökkenti a tőkét, nos akkor nagyon hosszú időre biztosított a farmozás és kikapcsolódás.
Mint írtam is korábban nem kevés időm ment el arra hogy megértsem mi mire való hogy is működik,pedig nem ma kezdtem a földtúrást...
,persze ezzel nem akarlak elijeszteni erről szó nincs ,annyira nem bonyolult ez,de időt kell rá szánni....
Jó farmozást....