| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
A látszat csal, aratás volt, igaz kicsit korán, még csak halvány sárga volt a térképen, a műszer szerint meg 100% (akkor melyik a helyes?). Egy talicska repce, és full adag szalma ment a BGA-ba, amíg feldolgozás tartott szippantottam párat, persze ez is a BGA-ba ment. Vittem egy nagy koffer 50e l biogázt a hőerőműbe (vagy micsoda), az 70k pénzt adott, és még maradt kb. másfél fuvarnyi. Közben a pipifarmom is lassan beindul, egy láda kiscsibe ~25k (a hentesnél adtam el, biztos pihehúsit
csinál belőle), van pár doboznyi tojásom is, azzal még várok, hogy legyen egy kamionnyi fuvar.
Nálam is hat napos évszak van, csak beletekertem, ahogy értelmeztem a mostani frissítéstől az időgyorsítás nincs kihatással a növekedésre(?).
Egy kérdés, a videón látható polc nálatok van, vagy ez extra ?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ez a térkép is jól kidolgozott, és brutálisan nagy lesz, ha még elkészül a tizenkilenc előtt. Nem tudom milyen a modderek hozzáállása, most hogy teljesen új grafikai motor lesz, és nem nagyon lehet tudni a játék felépítéséről. Kíváncsi leszek mennyit kell majd várni az igényes modokra, bár lehet a Giants is megerőlteti magát, és kiad egy nem kockákból álló térképet, a géppark már elég változatos.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ja még azon gondolkozom berakom plusznak, a méztermelős cuccot.
Utoljára szerkesztette: dimre, 2018.05.16. 21:01:56