| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
endy papp #20813 Ezek a modok nekem is megvannak,de pénz az nincs rájuk már.....egyenlőre,marad a konténeres szipus.
Elköltöttem birkákra és malacokra.... igazából van hitelem nem kevés így egy darabig azt nyögöm.
Az almát nem győzöm szedni.....az üvegházak is adnak munkát,ha beindul a földművelés (még tavasz 2. reggele van) nem lesz időm sok mindenre,így is egész éjjel dolgoztam.
Azért ez az évszakok sokat dob a játék hangulatán,
nehéz fokozaton egy darabig helyben járás lesz ,főleg 3 millás hitellel a nyakamban,naponta 150 000 mínusz csak a kamat....
Egy jó tanács mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,én buktam másfél óra munkát és egy csomó alma termést,de ezt egy korábbi mentés vissza állítással újból leszedhetem.

Ha lehet a platón NE hagyjatok raklapos termékeket,legyen az bármilyen(alma,üvegházi,stb) különben mentés után ha kilépsz és vissza eltűnik a platóról minden és bottal ütheted a nyomukat......
Még jó hogy erre is rájöttem,már furi volt a minap hogy eltűnt pár láda alma a platóról.....azt hittem hogy éjjel ellopta valaki.......