• endy papp
    Igen ezen részével nincs is gond,már mint a növényzettel,de a fórumukon végig olvastam azokat a hsz.-at amik a legutóbbi verzió óta kijött és a "szakik" mindenkinek javasolták,vagy írták hogy a állatok ezen részével nem tud mit kezdeni a játék a seasons moddal együtt....
    Nos a seasons moddal az van hogy igaz hogy a tehenek és a disznók termelnek híg trágyát de a tehenek nem szaporodnak,a disznóknál nincs "piglet" szaporulat azaz pici malac amit majd a másik helyen tudsz felnevelni,ami a legjobban fizet már mint a "piglet" ha leadod.
    Közbe az idő is begyorsul néha ha pörgeted ,vagy ha az éjszakát átugrottad,de lehet csak valamelyik modtól volt ,elég sokat kiszedtem ,mert sok volt ami a seasons nélkül is gondokat okozott,a log tele volt Error-al és Warning-al,így is van néhány mod de azokat nem szedem ki mert nem okoz problémát és kellenek.
    Pedig én is szerettem volna a seasons moddal tolni de ilyen áron nem,plusz nálam 10-12 Fps esés volt ha azon toltam,az meg már sok mivel az én nagy felbontásomnál így is beesik néha 30 körülire helyenként.
    A kukás autót próbáltam ,de sajna nem lehet bele dobni.....
    Ha tudsz jót ami műkszik rendesen jöhet a link.
    Van nekem egy man platós rövid amin lehet a platók oldalát magasítani,spanival le lehet fogatnia zsákokat és könnyű rá feldobálni a szemetet és elég sok rá is fér, hátra felé simán le lehet billenteni,én majd azzal viszem, a tesztemen jól vizsgázott...
    Mint írtam is kb 1 hét ment el órát nem számoltam (rengeteg ) míg végig próbáltam mindent és megtaláltam mindent,mire való.....
    De ennek ellenére imádtam szöszölni vele...így most már csak a ganajt kell lapátolnom és túrni a földet..... na azért nem ennyire egyszerű a paraszt élete.....
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.05.07. 19:30:14