| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
endy papp #20756 Így van ez direkt kitalálva
mindenből csak kis kapacitású van,de az elején elég.
Nyilván később kelleni fog nagyobb ha nem akarsz sokat folyadékot hordani.
A Kotte universal pack-ot érdemes használni mivel minden folyadékra jó, van benne konténer is ami nagyobb kapacitású.
Ami a vizet illeti az is direkt ilyen.
Lehet a városban venni 20000-ért adnak 100000litert amit a farmodon tudsz felvenni a mosó mellett.
De vannak mod elhelyezhető kutak is azoknál olcsóbban jutsz hozzá.
Sok víz fog kelleni mivel mindenhova kell......
Igen a víztisztítóba ha elviszed a híg trágyát akkor kapsz ingyen vizet.
Sajna egyenlőre a tehenek és a disznók nem termelnek,híg trágyát (a következő hotfixben lesz javítva ez is és a többi hiba,nem tudom mikor)
Így egyenlőre más alternatíva kell vagy fizetsz érte
Nekem van egy lerakható szélkerekes kutam(nem drága,már rég ezt használom ,hangulatos a nyikorgása és ahogy pumpál) ami nem kerül sokba és szépen termel is ,ha nem is sokat ,de mire több kell addigra lesz elég.
De tovább megyek, a házaknál gyűjthetsz híg trágyát (ahogy szemetet is ezért pénzt kapsz) és ha ezt elviszed akkor máris lesz vized.
Jól kivan ez találva...

Ez a map kimondottan arról szól hogy te magad manuálisan kell hogy végezd a melót,így hosszú időre biztosított a farmozás.
Mint az életben régen, jött a szipus kocsi és kiszippantotta pöcegödröt
....
Ha bármi kérdés van sikíts.....1 hét teszt után már eléggé képbe vagyok,izgalmas volt mindent magamnak felfedezni....