| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
endy papp #20752 Na igen, szerintem is jobb minden téren mint a konkurensek,a 19-el meg ez még fokozódni fog.... 

Nyilván pár dolgot talán jobban megoldottak,de összességében az egész játékot kell nézni.
Mert hiába a dinamikus talaj és eső a C@C-ban ha a többi 0 tartalom semmire nem jó.
Nos nagyon jó a courseplay ezekre a dolgokra hogy ide-oda viszel dolgokat és hasonlók, de egy 7,6 vágószélességű kombival arattam a 2-es mezőt na ott akár hogy állítottam nem bírt a fordulókkal és a szélén levő fákkal,a végén meg körbe-körbe járt....
Pedig minden lehetőséget végig próbáltam.
Kb fél napom csak ezzel telt....
A 11-es földről nem is beszélve ,jó ott az aratást nem teszteltem eddig, mert azzal a kombival magam is pik-pak learatom, de a courseplay a kultiválásnál és a szántásnál már feladta a fordulóknál....
Pont emiatt ezekre szerintem jobb a AIVehicleExtension ,igaz a végén neked is kell dolgozni amit elhagy mert ilyen földeken anélkül nincs (az ilyen jellegű földekre tökéletes mod nincs) ,főleg hogy a széle tele van ültetve fákkal.....de ez hagy el legkevesebbet és mielőtt a végére ér nem kell beavatkozni a fordulóknál.
Igazából eddig soha nem használtam külső segítséget ,most is inkább magam viszem-mozgatom ide-oda a dolgokat de a földek görbesége miatt muszáj nekem is segítséget alkalmazni néha.
Még ha ott is vagyok vele mert ép ráérek ,nem kell beavatkoznom csak a végén azt a keveset amit elhagyott elvégeznem.
Kipróbáltam teszteltem,az AIVehicleExtension a 2 földön az említett kombi szépen tette a dolgát egy fordulóban nem akad el, a végén minimális munkám marad amit elhagyott.
Igazából ennél a földnél végig követtem hogy dolgozik mindegyik mód,hogy fordul ,hogy találja meg a jelet a következő "kurta" sorráfordulásoknál, így döntöttem e mellet,(nem véletlen tartott annyi ideig a teszt...)
Én egy ilyenre még beruháztam akciósan jó áron vettem nagyon jó így a kormival együtt,minden vezérelhetek róluk,van elég gomb.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ráadásul más játékokhoz is használható beállítható.
Na persze nem a PF. mert ott még a G27 támogatásra is várni kell ha egyáltalán lesz valamikor.....
Hogy még "sanyargassam" magam nehéz fokozatra tettem a játékot.így aztán lesz kihívás.....mire felfejlődik a gazdaság.
Igaz van egy hitel modom ami 5 millát enged felvenni,de itt már kemény kamatot számol fel a felvett pénz után minden napfordulókor ,5 millánál közel 300E,nem érzem "csalásnak" könnyítésnek mert ez csak kamat a tőke egy kanyival nem csökken míg te vissza nem fizeted.
Már a 15-nél is használtam.
A videóhoz csak annyit van egy csaj (SnookieSnu)akinek jó vidijei vannak, bemutat sok mindent ,volt egy-két dolog amit én is onnan lestem.
Mert nem hittem el hogy kézzel kell felszednem az összes piros káposztát a földről ,de a modderek ezt is találékonyan megoldották.
Bocs ha picit hosszú lett,de mostanában úgy is pangás volt erre felé.....