| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
endy papp #20745 Aztán csak nagy vonalakban írtam róla.
Ilyen hogy a legelőre kirakott teheneket mobil fejőgéppel kell megfejni ami mutatja a tehenet is....
A kerítésben villanypásztor van aminek az akkuját kell cserélni....
No meg hosszú a sor...... ,egyenlőre ismerkedés van mi micsoda mi kell hozzá mire való.
Régóta 6-7 éve tolom de sokszor felhúzom a szemöldököm ,most akkor hogy is van???
Persze ezt imádom ,ettől közelít a valósághoz és a felfedezések teszik érdekessé.
Olyan funkciók vannak pl. a sajtkészítésnél,ami kecske és hagyományos,majd hogy nem a való életben ahogy a bárány és malac nevelés is összetett....
Kb 1 napja nézegetem mászkálok ide oda,de még érdemben egy föld hantot nem tettem arrébb....
A templom torony órája azt az időt mutatja ami a játékban valóban van, fecskék repkednek a farm körül,az istállónál,galamb ül a villany póznán és turbékol...stb...
Apróságok ezek de ettől élethű.
Itt alapból "dinamikus" az égbolt persze azért nem kell messze menő következtetéseket levonni de mozognak a felhők.
Így hogy a seasons mod benne van aztán meg tényleg az, olyan mint a valóság,ja és látni a napkorongot nem mint alapból azt ami játékban van,elmosott paca.
Ezért is írtam hogy már most túlmutat azon ami majd évek múlva bekerül talán a játékba....