• endy papp
    Ja akkor bocsesz.
    Mellesleg milyenre (nap/szezon)van állítva 3-6-9-stb-stb?
    Na igen most én is belefogtam egy új (nekem)nagyon jó mapba ami már most többet tud mint majd a 19,de tovább megyek ilyenek amik ebben vannak szerintem soha nem fognak bele kerülni a játékba .
    Hof Bergmann – Reloaded v1.0.0.5
    Azt nem tudom nem néztem utána hogy konzolon is megjelent é...
    Úgy döntöttem hogy bele vágok a seasons-ba habár eddig soha nem toltam vele, de ezt a "mókuskereket" ami van, már én is kezdem unni
    Igazából eddig is mindig olyan mapon toltam ahogy sok gyár üzem van ,nem csak vetés aratásról szól az egész így nem volt soha unalmas.
    A javítás mod már rég benn van a játékban,majd ugyan így.
    Na leírom miről is írnak: már mint a szilázsról.
    A napsütéses órák számát is befolyásolja a seasons.Télen rövidebbek a nappalok(8óra),míg a nyári időszakban ez 17 óra.
    Mind a silóbunkernek,mind a csomagolt bálának idő kell az erjedéshez.A teljes erjedés1/3-ad szezon alatt megy végbe.
    A csomagolt széna bála nem fog megerjedni,de védve lesz az időjárástól.
    Egy másik részben erről majd hogy pont az elentetjét írják vagyis a mérővel meg tudod állapítani mennyire van megérve a bála....
    Az tuti ahogy eddig sem így csináltam szilázst most sem változik.
    Az árakról azt írja hogy az előző éviek,a mostaniak állandóan változnak,így csak kalkuláltak lehetnek jóval kevesebbek is.
    Ennyit tudtam segíteni,ez a mod még nekem is új ismerkedek vele ki kell tapasztalni.
    Én 6 napos szezonokra tettem,mert ezen a mapon van más egyéb teendő is bőven szerencsére .
    Főleg hogy a földek nagyon girbe-gurbák ,így a munkás bérlése alapból ki is esik ,nekem is elég lesz művelni őket.
    Csak pár gondolatot a mapról kedvcsinálónak:
    Kutyát lehet venni,tenyészteni,bolti takarmánnyal lehet etetni,plusz hússal a hentestől melléktermékként lehet hozni.
    Van komoly tyúkfarm,keltetővel stb..de ezt meg kell venni,már mint a tyúk farmot,ahogy a pónit is.
    Állatok tenyészthetők mint írtam: Kutya ,tyúk,liba,póni ló,zebu(ez igazából a dél amarikai mapból átvett tehén),bárány-birka,sertés-malac, kecske.
    Élő mozgó szamarak is de egyenlőre csak "díszítő elemek" funkció nélkül.
    Az állatokhoz kapcsolódó különböző termékek gyártása.
    Egyéb gyárak üzemek.
    De hogy ne unatkozzon a paraszt ,szabad idejében szemetet hordhat a faluból össze kell gyűjteni szemetes zsákokba ki van készítve a kapu elé.
    El lehet vinni a szemét telepre eladni ,pénzért.
    De ezzel még nincs vége.
    A házaktól(nem mindegyiktől el kell szállítani a szennyvizet,szippantós kocsival.
    Erre van külön szennyvíz telep ahol vizet kapsz érte.
    No meg még egyéb finomságok találhatók a mapon nem írom le próbáljátok ki érdemes.....
    Garantált a szórakozás egy jó darabig.