23835
  • zolcsika080104
    Szia Endy!

Kellene egy kis segítség nekem..Volt a 13 ban az a man teheraautó amelyik bedarálta a fát sőt csak bele kelett dobni a fát máris forgács lett ,nem tudom 17 be van e ilyen mod készen.Valamint a raklapokat kész raklapokat mivel szállítod nincs valami raklapszállító trailer ?S még a porta mapon a komposztáló mellett balra van az a két keverő az mire való? a legszélső az folyékony műtrágyát készít az stimmm az mellett a komposzt között van az a két kerek medence ...
  • endy papp
    na majd írj róla pár sort...
  • Caliph
    virágboltit kipróbálom azért majd,de még texturákban is fs koppintás,legalább valami extra lenne benne
  • endy papp
    Pici off:
    Sokan az FS széria árait is sokallják...
    No de ezért ennyiért ,már komolyan vicc kategória.
    Ráadásul egy gyenge koppintás, utánzat,próbálkozás.
    Real Farm
    Ráadásnak még lehet hozzá venni 10 euróért ezt....
    Real Farm - Soundtrack
    Ja az instanon olcsóbb de még az is túl sok érte.
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.10.20. 12:41:15
  • endy papp
    Igen szeretem a realisztikus dolgokat de nekem ez valahogy olyan "műizé" akar lenni ,de ez csak egyéni vélemény ,nem kell senkinek egyet érteni.

Én is azt nyúzom ,de mostanában vannak más "szimek" is,más jellegűek amik elveszik az időm a farmozásról,ha valahol elakadsz vele ,már mint a P.W.mapon szólj nyugodtan ,én már minden üzemet gyárat beindítottam,,van benne 80 órám ,már mint ebben a mapban....nagyon jó és kreatív,picit nagy de meg lehet szokni.
  • zolcsika080104
    ok azt gondoltam te szereted a realisztikus dolgokat ez egyébként egy újabb javított összetettebbb verzió.S te melyik mapon játszol jelenleg?
    A Porta westfalica mapot játszom abban aztán van minden azt sem tudom sok helyen mi mire való...
  • endy papp

Szia Zolcsika
    Köszi de már rég van ,ki is próbáltam,én nem használom,nekem annyira nem jött be.
  • zolcsika080104
    szia Endy!

Emlékszel amikor volt az az ötletem az évszakokkal a játékba?Már van ilyen mod teljesen megváltoztatja a játékot ráadásul még a főmenüt mindent s magyar a játékon belül még a súgó segítség leírásoban is ott van seasons mod a neve évszakok

ő az teljesen magar nagyon nagyon reális lett így az egész a fák hullajtják a levelüket rengeteg minden mindennel összefügg ezután nem lövöm le fedezd fel Te Endy.Meg persze mindenkinek ajánlom!
  • bakter985
    Tiszteletem
    Egy kéréssel fordulnék hozzátok.
    volna e esetleg valaki,vagy valakik,akik már nem játszanak a játék 13-as verziójával és porosodik,porfogó a polcon és esetleg némi anyagi ellen juttatás fejében letörölné a port róla?
    Válaszokat köszönöm,és remélem nem leszek világgá üldözve
  • Nesuten
    szia Stappenbach in Oberfranken
  • Nesuten

• nokia52000

• Caliph
    ez melyik map?
  • Nesuten

• Nesuten
    Köszönöm
  • n0tr3adY
    OFF :
    maya assign material
  • endy papp
  • Nesuten
    Az hagyján hogy kezdő vagyok a maya -val de hogy nem találom azt a lehetőséget hogy a meglévő texturákat feltegye a szűrke modellre az már tényleg abszurd
  • Nesuten
    köszönöm
  • n0tr3adY
    Igen, GE-ből export selection with files -> .obj
  • Nesuten
    még egy kérdés ahhoz hogy egy FS17 es modelt be helyezzek a Maya -ba át kell előtte alakítanom ?
  • Nesuten
    köszönöm közben meg lett ép ezért jöttem fel hogy jelezzem hogy benne van az sdk mappában
    Köszönöm mégegyszer
  • n0tr3adY
    Maya Exporter 7.0.0

De elvileg az /SDK mappában is ott kéne lennie.
  • Nesuten
    Sziasztok van valakinek egy maya exporter 7.0.0 exe -je ami működik mert én már százszor letöltöttem és mindre azt írja ki hogy file is broken és hogy töltsem le újból

[email protected] ra jöhet egy privát üzenet és Köszönöm előre is a segítséget
    Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2017.09.18. 20:49:36
  • endy papp
    Farming Simulator 2017 kiegészítő: Platinum Expansion

• Daditsx
    Inkább most van kb. egy árba. Olyan 4600Ft környékén mozog a dobozos.
  • Gerileveri
    LOL, 50%-os akcióban még mindig drágább mintha pl a TESCO-ban vennéd...
  • tom4sy
    Most Steamen -50% kedvezmény FS17-re!
  • endy papp
    Az SG van külön fórum erre a játékra is...
    SG Fórum, Pure Farming 17 The Simulator
  • Gerileveri
    Jah, warezhoz nem értek és ez nem is az a fórum ahol ilyenről szoktunk beszélgetni...
    Én pl rühellem a steamet és azt a lassan monopol üzletpolitikát amivel az online eladást uralják. A monopol helyzet csak nekünk, játékosoknak nem jó, ők halálra keresik magukat.
    A magyar forgalmazó sem tudná ennyiért adni ha Gabell bácsinak kéne tejelni a 35%-ot, inkább a mi zsebünkben marad, nekem ez így jó.
  • Daditsx
    Ezeket tudom én is. Én egyiket se vettem meg. Csak nagy faszság. Multit nem zavarja. Van pár tört változat is amivel megy a multi.
    Utoljára szerkesztette: Daditsx, 2017.08.31. 15:26:22
  • Gerileveri
    Ez engem soha nem zavart pedig van pár haver akinek steames van és együtt multizunk. (külföldön élnek nem tudtak dobozost venni itthon)
    Ha mindenképpen a steam könyvtáradban akarod látni akkor meg berakod külső játékként. :D
  • Daditsx
    Persze a steam az mindig is drágább volt a haza "dobozos" változatokhoz képest mivel az nemzetközi piac. Csak az a baj, hogy a dobozos az nem steam-es. :(
    Az FS még nem volt "durva" steam sale-en. :)
  • endy papp
    Köszönjük az infót a nép nevében....
  • Gerileveri
    Most beszéltem a sadgamessel.
    Csak a platinumot adják ki 3990.- Ft lesz. Akinek az alapjáték is kell az vesz majd hozzá (addigra kb 2-3 e Ft lesz).
    Tehát szokásos 2/3 áron lesz a steamhez képest minden. Ezt mindig tartották, akkor is olcsóbbak voltak amikor a legdurvább steam sale-ek mentek.
    És ehhez hozzájönnek az itthoni akciók, a TESCO-ban mindig lehetett venni T kártyával ami 20% ugye.
  • Daditsx
    Igen ezt kicsit emészteni kell, mert elég érdekes a közlése.
    Tehát, ha a Platinum Exansion DLC-t akarod csak megvenni akkor 17,99 euro.
    De ha a Platinum Edition csomagot ami tartalmazza az alapjátékot is és a Platinum Edition DLC-t akkor a kettő együtt 31,49 euro.

Ez annak jó aki most tervezi megvenni a játékot.
  • Gerileveri
    igen 31.49€ most, 34.99€ lesz a teljes ára
  • endy papp
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hát most már totál nem tudom,de itt ez áll a steam-en.

"Farming Simulator 17 - Platinum Expansion (DLC) elővásárlása
    KÜLÖNLEGES AJÁNLAT! Az ajánlat vége: november 14.

-10%19,99€
    17,99€

Kosárba tesz
    Ezt a játékot tartalmazó csomagok
    Farming Simulator 17 - Platinum Edition elővásárlása
    2 elemet tartalmaz: Farming Simulator 17, Farming Simulator 17 - Platinum Expansion

KÜLÖNLEGES AJÁNLAT! Az ajánlat vége: november 14.

Csomaginfó
    -10%34,99€
    31,49€

Kosárba tesz

"A TARTALOMRÓL

Szerezz egy rakás extra tartalmat és járművet, PLATINUM EDITIONre bővítve Farming Simulator 17-edet!

Fedezd fel a Farming Simulator 17 hivatalos kiegészítőjét, amely egy csomó friss tartalommal bővíti és gazdagítja játékodat!

Láss munkához egy új játéktéren! Egy hatalmas dél-amerikai terület vár rád, autentikus vidékkel, egyedi növényzettel, helyi tehenekkel és cukornádültetvényekkel, teljesen megváltoztatva a tájat, és még több játékbeli lehetőséget biztosítva! Az új területen található vasúthálózat is, amelynek segítségével gyorsabban szállíthatod terményeidet a térkép egyik pontjából a másikba.

A Farming Simulator 17 már eddig is hatalmas járműparkja újabb mezőgazdasági járművekkel bővül. Szerelkezz fel a valódi gépek alapján hűen megvalósított traktorokkal, aratógépekkel és eszközökkel, olyan márkák választékából, mint a Case IH, a Stara, a TT, a FMZ és a Gessner Industries.

A Farming Simulator 17 hivatalos kiegészítőjét Platinum tartalma:
    Egy új, dél-amerikai terület
    Egy új aratható termény: a cukornád
    Új járművek és eszközök a következőktől: Case IH, Stara, TT, FMZ és Gessner Industries"

A hivatalos oldalon meg ez áll...
    "The Platinum Expansion for Farming Simulator 17 as well as the Platinum Edition which also includes the base game, will be released on November 14 2017 and they will take you to South America. Discover a new South American playground, and its authentic landscapes, unique vegetation, railway network, local cows and sugarcane fields offering a total change of scenery and more gameplay possibilities! Enjoy even more choice in how you want to develop your farming enterprise, as sugar canes are added to the existing variety of crop types ready to be harvested. Famous brands from South America, Poland and Australia have also been added, including Stara, TT, FMŻ and Gessner Industries.

You’ll find the Platinum Edition Gamescom trailer below. Get a first glimpse of the Estancia Lapacho and some of the new vehicles waiting for you.

PC and Mac users can now pre-order the Platinum Add-On for €19.99 ($19.99) here."
  • Gerileveri
    Ezt az alapjátékot is tartalmazza. Nem tudom külön lesz-e sima platinum (alapjáték nélküli).
  • endy papp
    Ha valaki szereti a nagy mapokat itt egy, rengeteg funkcióval és szépen kidolgozott.
    A funkciókat(gyárakat) tekintve hasonló majd ugyan az mint a sudehammer map,csak ez 2x akkora.
    Porta Westfalica v3.1