| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
endy papp #20606 Üdv Mindenkinek. 
A játék irányításával kapcsolatban szeretnék megosztani pár gondolatot,ha megengeditek.
Akik eddig is kormánnyal irányították a játékot,farmoztak, azoknak semmi újat nem fogok írni,ezért elsősorban nem nekik szánom a "szösszenetem"
Igazából eddigi több éves farmozásom kizárólag xbox controllerrel történt.
Ez betudható nagyobb részt az én, talán kényelmemnek-lustaságomnak,mivel itt a G27-es kormim de valahogy mindig lusta voltam pár percet rászánni hogy beállítsam, (igazából a gombokat kellett átrakni-beállítani hogy ott legyenek ahol én szeretném) tudom ez simán felróható nekem negatívumként,de elismerem ,sajna ez van.
No de váltani soha nem késő.
Most is részben "kényszerűség" vitt rá de a kíváncsiság mindig nagyon foglalkoztatott hogy milyen lehet kormival a farmozás.
Kijelenthetem ég és föld a különbség nem is lehet egy lapon említeni.
Igazából a sok használattól már annyira megkoptak az irányító karok az xbox controllerren hogy nem mindig állt meg középállásba és elmászkált ide-oda,mivel más játékoknál is elég sokat nyúztam ,nyúzom,az évek során.
Így aztán mindenképp a váltás mellett döntöttem,de ebbe azért bejátszott hogy "kértem" a Jézuskától egy Saitek Farm Sim Controller ,mivel láttam vidit róla hogy a kettő együtt milyen jól műkszik és ugye a sok gomb mindig jól jön,plusz a joystick ami van rajt nagyon jó,a tempomat tekerőről nem is beszélve simán lehet lépésben 1km/h menni és ezt fokozatba egyenként lehet növelni csökkenteni,akár az AI munkás mellé beülve is tudom pontosan szabályozni mennyivel km/h dolgozzon épp.
Nyilván magában a kormi is elég lehet ,de azért jó hogy nem kell a billhez ,egérhez nyúlni, mindent az irányításom alá tudok rendelni.
Bárhova bármit be lehet állítani,ez még egy plussz pont az FS-nek,sajna a kuplungot nem támogatja a játék,de erről majd később...
Tisztában vagyok vele nem olcsó mulatságok ezek ,de a kormi már nálam rég megvolt mivel más szimekkel is tolom ets-ats,stb...
De ez a plusz kiegészítő irányító panel nagyon jól kiegészíti a farmozást közbeni igényeim, akcióban házhoz szállítva 28000ft.
Vissza térve a kormánnyal való irányításra.
Kormival nagyon pontosan precízem irányítható már-már valóságosan.
A feeling összehasonlíthatatlan a kormány nélküli irányítással.
A profilerben amire beállítod a kormi elfordulási szögét annyit kell csak fordítani a játékban a kormit akár 900 okon is használható ha valaki sokat szeretné tekergetni,én visszább vettem nem csak kényelmi szempontból,de ez teljesen ízlés és egyén függő.
Nyilván ehhez kellene a játék részéről egy jó fizika ami vissza jelzéseket ad a gépek viselkedéséről FFB,stb stb.. (PL:Spintires)de sajna az FS ennyit tud,remélem egyenlőre,ami hozzá teszem,így kipróbálva a Cattle-Cropst ,nagyon szégyenkezésre nem ad okot,a kuplungot kivéve.
Azért az irányítás nálam abban nem merült ki ha már kormi,hogy csak nyomom a gázt és megy előre , ha a féket ,meg hátra menetben.
Szerintem kötelező darab aki kormival tolja ez a mod " Gearbox Addon V2.0.0.9" nagyon sok beállítás nem igényel,de azért a váltónál pár gombot elfoglalt,így jól jött a plusz saitek panel...no meg azért elég komplex egy mod.
Van benne kuplung is de csak gombra lehet állítani,a pedálra(tengelyre) nem engedte,így marad az automata kuplung ez szerintem annyira nem ront az élményen ,de ez is ízlés dolga.
Manuál váltót használva nagyon szuper az egész.
Igazából ezzel lesz teljes az irányítás,aki ezt a modot elkészítette minden elismerést megérdemel.
Na így már-már mondhatni tökéletes az irányítás a gépek felett
Köszönöm a figyelmet.
Jó farmozást mindenkinek.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.12.10. 10:36:37