23846
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Balázs 17 #20384 Seasons Modot nyomja valaki? Igy videokbol nagyon jol nez ki -
Carl Davies #20383 AutoCombine modról nem tudtok valamit? Vagy van már, csak nem jutott el még hozzám? :D -
#20382 Ahhoz hogy az első kerék nagyobb szögben forduljon,mit kell megváltoztatni? -
#20381 Mod Contest 2017 -
#20380 A játék a mentési mappában csinál biztonsági mentéseket(ezekből van 10 db), talán olyan 15 percenként. Azt a mentést, ami elveszett, már nem tudod visszahozni, de egy 15 perccel korábbi is nagy segítség ilyenkor. Bár ha teljesen letörölted a játékot és újraraktad, akkor azok is elvesztek. A 15 mentés közben nekem is crash-elt néhányszor, olyankor a backup mentés segített. Át kell nevezni a mappát az aktuális mentés nevére és akkor megjelenik a menüben. -
11awalker #20379 Sziasztok!
Az előbb játszottam a 15-el és el akartam menteni, pont rányomtam a mentésre amikor kiírta, h az engine leállt, mondom nem gond, újraindítom. Amikor újraindítottam nem találtam semmilyen mentést, tök üres a kezdő oldal ahol a pályák vannak. Újraraktam de így sem, mit tudok vele csinálni, h meglegyen a legutóbbi mentésem és folytassam tovább!? Tud valaki segíteni nekem ebben!?
Köszi. -
nono28 #20378 FS17 SÜDTHÜRINGEN pályán a fatelepnél hogy kell megtölteni az üzemanyaggal a két épületet? -
nono28 #20377 Szép estét!Játszik valaki a Südenhagen pályán?Ha igen, akkor a fatelepnél hogy kell megtölteni az üzemanyaggal a két épületet? -
Zoli336 #20376 ilyen modokat hol találok? Köszönöm szépen a segítséget!!! :) -
istvan1234 #20375 A játék data/vehicles mappájában van egy WHELLS mappa. Lehet, hogy az sérült de ez csak egy tipp. Próbálj meg letölteni próba képen olyan modokat ami nem a gyári Trelleborg kerekeket használja és nézd meg azzal mit csinál. -
nono28 #20374 Köszi a tippet.Nem lett jó,a játék törlésre került! -
Zoli336 #20373 És akkor mi van, ha kiszedtem minden modot, a mapot mérgemben kitöröltem, mindenféle mod NÉLKÜL kezdtem egy ÚJ, gyári mapot... És úgyis ez a gond? -
istvan1234 #20372 nono28, Zoli336. Próbáljatok meg betölteni egy előző mentést a savegameBackup mappából. Nekem egyszer a facsemeték tűntek el az ültetőgépből és a raklapokról is. Valószínűleg egy új mod volt itt is a hiba oka, de azt a mentést már nem lehetett használni, vissza kellett állítani egy előző mentést. -
Daditsx #20371 Ilyesmivel nem, de hasonlóval igen. Mindig valamelyik mod a ludas. -
nono28 #20370 Szép estét.Volna egy kérdésem.Az mitől van hogy mikor vissza töltöm a mentett állást,nincsenek meg a gépeim!Valaki találkozott már ezzel a gonddal? -
Zoli336 #20369 Sziasztok!
LINK
Tudna valaki segíteni nekem, hogy ez miért van? Egyik napról a másikra nincs semminek sem kereke... Már kiszedtem minden módot, hogy hátha az zavar, de nem. Újraraktam a játékot, így is fennáll a probléma. Kérlek segítsetek, mert ez így élvezhetetlen, nagyon idegesítő! -
Janicsillagasz #20368 Hmm? Senki semmi ötlet? -
Csokma60 #20367 huhhh, de jó! Köszi, nézem! -
#20366 van egy autopilot mod,courseplay a neve,az tud ilyet,be lehet állítani hogy pl ha a kombájn 80%ban teli van akkor megy a traki üríteni stb.sőt magától szállít is silóba,meg kell tervezni az utat,feladatot,elmented , aztán a késbbiekben bármikor betölthető és egy gombnyomással indítható ,youtubeon van sok videó és tutorial róla
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.05.18. 12:37:07 -
Csokma60 #20365 Valahol láttam egy videót, ahol egymás mellett haladt két gép, igaz az silót vágott.... -
Papa51 #20364 Szia! Én úgy tudom, hogy nem lehet azt csinálni, amit szeretnél. De, ha tévedek, akkor majd valaki kijavít. A kombájnt tudod automatára állítani, szépen battyog és arat, amig Te manuálisan mellé lavírozol a pótossal és töltődik a termés . Lehet, hogy azért csinálták így meg, hogy a gazdálkodó is "dolgozzon" ne csak a technika. Üdv. -
Csokma60 #20363 Sziasztok! Elkezdtem én is a gazdálkodást...Lenne rögtön egy kérdésem: aratáskor hogyan lehet összeszinkronizálni a kombájnt a pótos-szerelvénnyel? -
Janicsillagasz #20362 Sziasztok!
Olyan problémám lenne hogy egyik haverom nem tud csatlakozni a játékhoz, mert folyamatosan ledobja azzal a hibával hogy "Elvesztetted a kapcsolatot a játékkal". Erre van valami megoldás? Steam-es a játék. Eleinte nem volt vele semmi gond, azután hirtelen ezt kezdte el csinálni.... Már újra is telepítette a játékot. Törölt minden fájlt és ugyanúgy csinálja.... -
endy papp #20361 -
Alcanthallas #20360 Sziasztok! Tudnátok ajánlani valami szép map-ot? Hasonlót mint bjornholm. Valamit ami igényesen lett elkészítve
Előre is hálás köszönet -
Carl Davies #20359 Nem. -
bikboy #20358 nem tudod melyik sort kell keresni -
Carl Davies #20357 Azt valahol a pótkocsi fájljában lehetne átírni ... -
bikboy #20356 sziasztok tudnátok abban segíteni,hogy a pótkocsi billentési sebességét hol lehet beállítani?előre is köszi a segítséget -
Daditsx #20355 Próbáltad már megnézni a menübe, hogy melyik billentyű mire való? Gyorsabb, egyszerűbb, mint fórumon kérdezgetni naponta. -
nono28 #20354 Jó estét!Az előző kérdésemből kimaradt hogy,a traktorok villogóit hogy lehet függőlegesbe rakni?Melyik gombbal lehet? -
nono28 #20353 Köszi! -
Carl Davies #20352 E-Q-val talán. Nem emlékszem pontosan. -
nono28 #20351 Sziasztok!Objectumokat hogyan lehet forgatni? -
rokshow #20350 Sziasztok, multira keresnék emberkéket. Maximum 3 fő, módok vannak, akiket érdekel azok jelentkezzenek, írjanak a [email protected] email címre, a többit megbeszéljük. Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok minden traktorosnak! -
DrBrown5 #20349 Hát persze hogy nem pénzlehúzás... -
Daditsx #20348 Gondolom sokan megvették az előzőt és most vérszemet kaptak. Legközelebb alkatrészként árulják.
Utoljára szerkesztette: Daditsx, 2017.04.14. 07:16:52 -
#20347 Kb. 4500 forintba kerülhet. A hülyének is megéri. :D -
#20346 Megint nem gondoltak azokra akik a régi,jó öreg MTZ-be szenvednének........ -
endy papp #20345