Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert ha dinamikus object, és nincs player a közelében akkor levágja sleep üzemmódba a fizikát. Jelenleg ezen a szaron elmenni képtelenség.
Desktop #1 ASRock Fatal1ty Z370 Gaming K6 / i7 8700k / MSI GTX 1060 6gb / 16GB Corsair 3200Mhz Desktop #2 ASRock Fatality H87 / i7 4770 / MSI GTX 960 / nVidia Quadro 2000 / 16GB Corsair XMS3 LP
Legalábbis wireframe mode-ban ott van, szóval... ;)
Utoljára szerkesztette: n0tr3adY, 2016.11.10. 17:51:48
Desktop #1 ASRock Fatal1ty Z370 Gaming K6 / i7 8700k / MSI GTX 1060 6gb / 16GB Corsair 3200Mhz Desktop #2 ASRock Fatality H87 / i7 4770 / MSI GTX 960 / nVidia Quadro 2000 / 16GB Corsair XMS3 LP
Nekem már több mint 1gb mod van benn(iaz mind tesztelt) de semmi nem tüntet el semmit.Ja bocs tudom amatőr kérdés de a pach-et feltetted???(Farming Simulator 17
Update 1.2.1 (*) )
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.11.10. 16:30:04
Notready köszi a választ. Még olyan kérdésem lenne, hogy ha a mapon átesik a fa, akkor az megsemmisül, vagy a játék továbbra is számolja a 3d modellt?
a traktorista pálinkával müködik
A játékokról általában
X universe Home, sweet home
My Big Radio List v1.0
Még a nem teljesen szabályos földeken is
Ez a "Fuel Adjust" mod szerintem irreális.
350 l/h a trakinál<#banplz>#banplz>
De aki minden órában szeret 240 litert tankolni használja.<#idiota>#idiota>
Teszteltem ezen részét és teljesen rendbe van.<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Van fenn egy pillanatnyi fogyasztás mérő mod mi nem változtatja csak tájékoztat a fogyasztásról.
Ez mutatja hogy 30-40l/h a fogyasztás épp ebből ki lehet számolni
Jó mert munka közben is látom épp mennyi benyát zabál...
A trakiknál 5 üzemóra alatt esznek kb 200 litert,(145-200LE motorokkal)
Ez átlag mivel van benne üres ország út is ami értelem szerűen kevesebb.
Több gépnél is néztem arányosan ez jön ki.
Természetesen mint minden ez is teljesítmény LE függő és arányosan nő,vagy csökken
Aki nem hiszi járjon utána.
Köszönöm a figyelmet<#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.11.09. 08:58:15
Tesztelgetem ezt a "Fuel Adjust" modot, hát a fogyasztás tényleg brutális, nem csurdogál a nafta a motorba munka közben, rendesen ömlik.
Nekem tetszik, reálisabb így az üzemanyag használat (a készítő biztos finomítani fogja a beállításokat).
Ezen a zsebkendőnyi területen, a Comi 40 litert párologtatott el aratás alatt.
Fekszik a mutató a pirosban <#wilting>#wilting>, egy óra alatt tönkremennék.
Kolompérgyűjtés a jövendőbeli cocáknak <#hamm>#hamm>
Inkább megyek tűzifáért ,még ha nem is fizet jól,gondolom a bála leadásból sem lesz senki milliomos...
Értem én hogy jó móka de a 13-nál valahogy elég volt egy időre nekem.....
A kitakarás is vicces,mert csak darabosan szedi le a fóliát,majd mikor a keverő kocsival bemegyek akkor eltűnik az összes fólia.
Ezen a téren még a 13 szintet sem érték el....<#falbav>#falbav>
Valahol értem miért van ez,mivel már dinamikus az egész , de a falakat jobban meg kellett volna csinálni.
De az is elképzelhető hogy a bárhova leöntés miatt van.
Na mind egy egyenlőre elég nyűgös de...<#levele>#levele>
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Írtátok, hogy táncolnak a traktorok, hát a bálák is ropják a táncot, ha sokan vannak egy helyen összezsúfolva.
Utoljára szerkesztette: dimre, 2016.11.08. 23:03:08
Ahogy írtad csak bálákat tudsz vele emelgetni, de arra tökéletes, nem fityeg rajta mint a gyáriakon (könnyen leborítod, lehúzod a többit amit felraktál stószba).
Találtam még két modot, hátha kell valakinek.
"Valós éjszaka" Real Nights
"Reális fogyasztás + kijelző" Fuel Adjust
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
A villát csak teszt jelleggel próbáltam(nem bálára) de a bolt előtti betonba a tüskéi simán belementek vagyis eltűntek,de ha a bálákra jó akkor,úgy sem beton rakásra tervezték...<#zavart2>#zavart2>
A bálavilla az egyik kedvencem lesz, könnyen használható, rögzíthetők a bálák, szépen lehet pakolni vele, szóval kötelező darab.
Utoljára szerkesztette: dimre, 2016.11.08. 22:04:07
Igen meg van mind kettő.
Természetesen ,csak használnám,mert földekre elköltöttem az aranyásásból befolyt összeget,így a famunka egyenlőre várat magára,most "ezerrel" akarom mondani 98 db-al "tehenészkedem."
A cocik meg még sehol nincsenek,kell az alapanyag,hozzá....
Igazából a 15-nél annyit fanyűgözés volt, hogy most a földtúrásra kaptam rá.
No meg egy ilyen darus pótra várok ,motoros fűrésszel(kézzel)kivágni ,majd ezt imádtam telepakolni a 15-nél is.
A fából sosem elég....
(Modhoster)Stoll Poltergabel Duo (endy biztos használja <#wink>#wink>)
(Modhoster)Spike Kerfab With BaleAttacher and All Loader
No de én megeszem a szalonnámat vacsira és megyek is, mert sok a tenni való a földeken :)
Szép estét és jó játékot, akarom mondani termést.
Kár hogy nem lehet kisiklatni.....<#idiota>#idiota>
Szóval a traki Case Magnum 380, a pót Agroliner HKD 302. Most beléptem és feltűnt, hogy a fácsipkedőspótnak kicsit lefele néz a vonószeme. Aztán vásároltam olyan tandem pótot, aminek szintén és ahhoz csatlakozik...vásároltam mellé, olyat aminek vízszintes és ahhoz nem akar...
Szerintem egyszerűen a valóságban sem kompatibilis a forgózsámolyosokhoz és a készítők ezt figyelembe vették.
Ha meg nézed, hogy nálad is ugyan ez jelentkezik, megköszönöm fáradozásod, de gyakorlatilag megoldódtam ;)
De köszönöm szépen az eddigieket is.
Ha mod mindegyik akkor pontos linket kérek,mindegyikről,úgy ki tudom próbálni,de csak neked,mert itt már 99% a 17-el tolja...<#nezze>#nezze>
Pontosan (típus) melyik traki pót,mert addig nem tudjuk kipróbálni ,hogy mi is azt kaptuk é a játékba mit te<#nyes>#nyes>
Nézd a 40 millás BMW-re is ugyan ezt el lehet mondani,hogy vannak előnyei és hibái......<#hehe>#hehe>
Hát vannak előnyei és hátrányai is. A járművek fizikája néha valóban furcsa. Különösen a pickupnál van az, hogy gázadásra irreálisan meglódul álló helyzetből. Most hogy ez azért van-e, mert billentyűzettel játszom, azt nem tudom, de a 15-ben ez nem volt ennyire feltűnő.
Most egy darabig elszórakozok a táj és a funkciók, járművek felderítésével.
Vettem egy case magnumot és nem akar csatlakozni a pótkocsihoz, meg se jelenik a kis ikon. 2 eszközhöz (faaprító és szállítóhoz) csatlakoztattam, aztán semmihez nem akart. Töltöttem le javítást, kettőt is de azt mondja h nincs telepítve a game.
Mi lehet a baj?
Válaszotok és segítségetek előre is köszönöm.
Erőt, egészséget!
Ha ennyi a hiba, idő kell míg a végére járnak.
Össze kell gyűjteni mindet, ezek szerint elég sok van.
2 hete jelent meg ,szerintem kb min.1 hónap kell mire kijavítják,gondolom a multi platform is lassítja a folyamatot(ez csak tipp)
Még szerencse azért lehet használni így is ,nyilván nyűgös,de mást nem tudunk, várunk.....türelemmel <#szomoru2>#szomoru2>
Grátiszban pedig megjelenés óta nulla support a felmerülő problémákra Giantsék részéről. Éljen a strucc-politika.
Tudom hülye kérdés előre is bocs <#worship>#worship>,(nem nézlek hülyének),de megnyomtad a fólia levétel(kitakarás) gombot.
Mert itt ahogy látom azt is kell, magától nem tűnik el ahogy a 15-nél
Kipróbáltam amcsi map,teheneknél,félig leszedte a fóliát,a gombnyomás után,de ahogy rámentem a kanalas géppel eltűnt a többi fólia is,így kitudtam szedni.
Elég durva hiba.....
Van hogy csak a pót van hogy csak a gépes.
De mivel össz 3 trakim 1 pótom 1 kombim,1 kamcsim van így egyenlőre nincs ami táncizzon.
Mellesleg engem annyira nem zavar ,már hozzá szoktatott a 15...<#zavart2>#zavart2>
Nekem van mód dögivel,már 1,1 GB-nál járok<#szomoru2>#szomoru2>
Igaz ebbe traki nincs is ,abból, nekem elég a gyári választék.
Majd aztán idővel ha összességében jönnek jobbak úgy is szelektálok közöttük....
A 2015-öt 10,5 GB moddal zártam...<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.11.08. 00:50:26
Amúgy jármű és eszköz modokat nem nagyon használok mert nekem megfelel ami van egyenlőre,ezért is zavar hogy ilyen dolgokat kell elviselni mint a tánc,idióta helper.<#falbav>#falbav>
Eddig a legjobb mod amivel találkoztam az Ő. Nekem ezek érnek a legtöbbet. A free steering a másik ami nagyon jó lenne.<#taps>#taps>
Annyi féle verzió van mindenből,,,,ez sem jó ám....
Most a burgi kombival szívatom magam,ebből is volt több féle,de 1 volt az igazi.
Persze a küldibe mindig a rossz burgi szedőt rakta be nem tudtam mi a retek miatt nem szedi....<#falbav>#falbav>
ÁÁÁÁ az kizárt így van értelme igazán,törekedek amennyire lehet a "realitásra<#ejnye1>#ejnye1>"<#eljen>#eljen>