Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a traktorista pálinkával müködik
Valószínű, hogy a fadarabok szimmetriája határozza meg, fenyőrönkök nagyon szimmetrikusak és jóval kevesebb számolást igényelnek.
De az is csak akkor, ha hevedereket kapcsolok, mert önmagában simán fut. Ez egy Achilles-sarok lehet a játékban, lehet még a készítők sem tesztelték ki igazán.
Ilyenkor a menü is beszaggat, az is teljesen használhatatlanná válik. Nem volt meg az 1 FPS sem. Nem mondom, hogy olyan csúcs gépem van, de amúgy teljesen normálisan fut rajta. i5 processzor, 8 giga ram és geforce Ti 750 kártya. Ezzel nem kéne gond legyen, de mondom, amúgy nincs is.
Remélem tudtam segíteni.
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Nyárfákat vágtam és jó sok aprófa keletkezett a gallyazásnál, amiket kézzel felhajigáltam. Mikor már jól meg volt tömve a pótkocsi aprófával, bekapcsoltam egy gombnyomással a hevedereket. Na ami ezután jött... FPS leesett 1 alá, azt hittem lefagyott a játék, írt is valaki ilyet korábban, de már nem emlékszem neki mitől jött elő. Szerencsére menteni még tudtam. De akkor még nem jöttem rá mi okozta a bajt.
Szóval a játék nem bírja a a sok aprófával megrakott pótot hevederekkel együtt, pedig nekem egyébként full HD-ban hasít magas grafikai beállításokkal. Hevederek nélkül nem szaggat, viszont úgy a rakomány lerázkódik. Fenyővel még nem rakodtam meg komolyabban. Nyárfarönkökből ha túl sokat rakodok rá, akkor rögzítés nélkül a nagy súlytól elkezdenek a rönkök táncolni és előfordult már, hogy szétrobbant a rakomány. A hevederek a nagyobb rönköknél is fps csökkenést okoznak, de nem olyan vészes, mint aprófánál.
Szóval még van mit dolgozni rajta a fiúknak, bár nem hiszem, hogy különösebben meghatják őket az ilyen problémák.
Utoljára szerkesztette: traktorista, 2016.11.18. 00:57:39
Nemrég elkezdtem át konvertálni a Westbridge Hills Térképet kb 98% kész csak elakadtam és nem tudok tovább lépni.
A következő a hibám amikor a kombájn elkezd aratni a 16-os földet, még csak ezen a földön tesztelem búzát és a mellék termeként lerakot szalmát valamiért bele nyomja a földbe az elején majd kb. 2 méterrel beljebb egy kis pukli szalma hallommal kezdi húzni a csíkot. Valaki meg tudná mondani miért van ez?
Előre is köszönöm válaszotokat.
Akit érdekel a térkép ITT letölteti
Mellesleg én a 15-ben legjobban azt szerettem,nekem semmi idegeskedésem nem volt ,imádtam minden percét...<#wink>#wink>
Itt átmentem "földtúró parasztba",legalább ha már farming szim akkor legyen.
Érdekesség:
Nem tudom észre vettétek é hogy éjjel (sötétben)nem mozognak úgy sem a haszon növények sem a fű mint nappal<#eljen>#eljen>
Viszont van most egy olyan bug, hogy ha erősebben megszorítom a rönköt a rönkfogóval, akkor hajlamos kicsúszni oldalra a szorításból. Döntésnél néha előfordul, hogy hajk vágódik bele, máskor nem és akkor traktorral kell dönteni. Nem tudom mi határozza, ahogy épp kedve van. A kézi pakolás viszont nagyon jó, nagy segítség a kis darabok gyors összegyűjtésében. A grafikára sem lehet most már panasz, hengeres keresztmetszet és szép vágásfelületek.
Összességében a favágás jó lett, csak már nem sok pénzt fial. A 15-ben bár jól lehetett vele keresni, de annyi idegeskedéssel járt, hogy sokszor hanyagoltam.
Utoljára szerkesztette: traktorista, 2016.11.15. 21:35:19
Nálam valahogy ugyan úgy indulnak ahogy eddig....
Dimre lécci ha rá érsz majd ezt a modot próbáld ki ,nálam valahogy nem műkszik,sehogy...nem tudom ,már minden variációt megpróbáltam asszem,nem sürgős...
CCM Mod
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.11.14. 19:03:08
Utoljára szerkesztette: joceruza, 2016.11.14. 16:24:01
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
X universe Home, sweet home
Elsőre bonyolultnak látszik, ha végigpróbálod a lehetőségeket, hamar egyszerűvé válik, a mod a kiegészítővel cirka 1,5 MB, nem befolyásolja a játék futásteljesítményét, még béta állapotban van, ezért nem teljes a program, és vannak apró hibák, hiányosságok (pl. traki után két pótkocsi van, az első tele, a másodikban van némi termény az elsőben nem érzékeli a cuccot, vagyis "0" % áll a bal felső sarokban levő infóban). Használtam a 15-nél is nagyon jó átlátható információt ad az összes tevékenységedről, magtáradról, a legmagasabb árat kínáló felvásárlókról, BGA, fapalánták, állatok állapota, stb... Szóval minden benne van, lehet személyre konfigurálni, billentyűkhöz rendelni paneleket, akár egérrel is kezelhető, a panelek helyzete változtatható, oda teszed ahol neked tetszik, kikapcsolhatóak, a gyári infópanelek is eltüntethetőek, nem kell használni több modot (az íránytű, compass nincs benne).
Utoljára szerkesztette: dimre, 2016.11.14. 15:12:46
Látom ráértél nagyon ....mint a kifestőben<#nyes>#nyes>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De van hogy még ennél többre is képes....<#wink>#wink>
Ezekkel úgy sem tud mit kezdeni.
Amúgy meg a játék borítóján rajta van 3 éves kortól már használható......aki csak erre tud hivatkozni egy adott moddal kapcsolatba valószínű ő is itt tart......<#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.11.13. 10:18:26
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Pl: vetés ,tárcsázás permetezés
Megfigyeltem néha vetésnél még a hegyoldalra is felmegy a fordulónál mert ott valahogy nem érzékeli az akadályt.
De aratásnál is tud némely kombi akkorát fordulni hogy szinte lemegy a térképről.
Sokszor pont emiatt hogy az akadályok útjában vannak ,pl a répa burgonya,(Holmer Terra Dos T4)kombi fordulásnál legyúr annyi termést hogy egy kisebb föld termése veszik oda..
Lehet tényleg jobb lett volna a a fiók aljába hagyják ,ha már jobban nem sikerült megcsinálni,de igazából nem annyira rossz,csak oda kell rá figyelni mit is csinál,
Pont amit írtál amiatt szereti önállósítani magát.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Azt jó újításnak tartom hogy már a rendsodrot is tudja vinni melós<#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.11.13. 09:43:06
Bekerült ugyanis az az új "ficsőr", hogy kikerüli az akadályokat. Ami igazából egy népvakitás, mert ha a gép előrevetitett fordulási sugarába bekerül egy ún. "rigid body"-s test, abban a pillanatban el is kezdi a fordulási manővert. Ha olyan, akkor épp a föld kellős közepén...
Gyakorlatilag egy olyan hitvány megoldást alkalmaztak, amit inkább tartottak volna meg a fiók legalján...
Desktop #1 ASRock Fatal1ty Z370 Gaming K6 / i7 8700k / MSI GTX 1060 6gb / 16GB Corsair 3200Mhz Desktop #2 ASRock Fatality H87 / i7 4770 / MSI GTX 960 / nVidia Quadro 2000 / 16GB Corsair XMS3 LP
A föld szélét elszokták dolgozni, gondolom ezért linkelted, én is szoktam, és leszarom ha a "fél hülye AI" nem tudja rendesen megcsinálni.
Mondjuk ettől még látszani kellene csak kicsiben.
Igazából nálam 100%-ra van állítva de mindig minden látszódik ,soha nem tűnt el semmi....
Biztos ez is a kontroller miatt van....
Ellenben ez még javításra szorul ,a víz nem az erőssége.....még várni kell a remek munkára.....
Kotte Universal Pack 1.0 LS17
Akár honnan próbáltam nem ismeri a vizet,csak gondoltam szólok....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.11.12. 23:14:49
Csak saját magát szívatják vele az illetők,én meg röhögök jókat....<#hehe>#hehe>
Ja ja kontrollerrel ,nekem így kényelmes,semmit nem kellet beállítanom ,minden gép funkció működik,alapból.
Nyilván egeret azért néha kell ,mert a modok miatt ,de ez elenyésző , a billhez hozzá sem nyúlok,max ha egy mod csak annak a kombinációjával megy de ez is elenyésző.
Válassz magot "Y"
Próbálgattam, aztán szerencsére meglett, hogy a Z-vel kell. Az előző részben talán O volt a billentyű.
Tisztán emlékszem, hogy a patch előtt kiírta.
Az előbbi hsz.-dhez, ez pont egy olyan mod, ami igazán megdobja a játékot. A Giants nem csinálja meg (ill. kivette), Marhu, és barátai kitömi (hibátlan modokkal) a hézagokat.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.11.12. 21:00:48
Valakit az sem zavar hogy olyan modokat használ amit még az LS 11-be sem mertem volna beletenni, én nem vagyok ilyen. Ami bent van gyári cucc,az legyen jó!
Kotte Universal Pack V 1.0
Német barátainknak (Farmer_Andy), remek munka <#eljen>#eljen>Utoljára szerkesztette: dimre, 2016.11.12. 18:06:02
Ha valaki szeretné hogy pontosan szántson az AI,akkor használja ezt.
Cayron 200 - helper v1.1
De azért sikerült úgy megpiszkálni ami mod eke eddig jól szántott azt is el..ták,ahelyett hogy a benne levőket javították volna...<#falbav>#falbav>
Talán ennyi fért bele nekik az elmúlt 2 hétbe.
Ezért is írtam lesz itt még javítás,nem egy(remélem).....a következő fél évben.
Nem tudom mekkora fejlesztő csapattal dolgoznak, de ahogy nő a játék és bonyolódik, összetettebbé válik, egyre több hiba fog előjönni, amit néhány ember nem fog tudni érdemben korrigálni. A 2011-ben még messze nem volt ennyi probléma, igaz jóval szerényebbek is voltak a lehetőségek, hamar meg lehetett unni a játékot.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.11.12. 12:09:51
Eredeti?
A magyar nyelvet is tartalmazza?
RealTime v2.1.0
Legalább is kell hogy legyen.
A fórumot(hivatalos) böngészve van még bug rendesen benne .
Megy a sírás rívás....<#banplz>#banplz>
Ja a szántás NEM került javításra ,az AI még mindig nem tud normálisan szántani,de tartok tőle nem is fog.<#falbav>#falbav>
Szerencsére lelkes modderek csináltak kb 1 hét alatt olyan 3 méteres ekét ,ami centiket sem hagy el, nem négyzet alapú földön sem<#eljen>#eljen><#wink>#wink>
A többi ekével is lehet szántani ha magad végzed,de az AI-val nem érdemes.
Én is belső-külső 70-30%-ban tolom de belsőben ha áll,külsőben is,csak akkor látszódik igazán ,mivel menet közbe amúgy is billeg, nekem benn van a dinamikus kamera,ez még rátesz egy lapáttal...így nem különösebben veszem észre.
Vagy te csak állsz és úgy farmozol???<#nyes>#nyes> és azt figyeled hogy épp salsa vagy csa csa csa van műsoron....<#hehe>#hehe>
Speciel a 15-nél is simán átsiklottam felette és itt sem fogok eret vágni miatta,mivel ahogy írtam is nem általános és mindenhol jelentkező hiba.
2 napja tolom játékban,(persze több de a teszt mapokon eltöltött időt nem számolom,az kb 3x ennyi)amilyen kevés gépem van eddig nem is találkoztam vele ,csak a teszteken ahol direkt ez irányba figyeltem a gépeket.
Nyilván a kosár meccsek nekem se a szívem csücskei,mivel az életben sem csipáztam soha,de ez van.
Steam-es verziós FS17-em van és az lenne a problémám hogy ha a mods mappába vannak a módok és nem a játékon belül töltöttem le akkor fagy a játékom csak akkor nem fagy ha pdlc mappába másolom a dokumentumokban.
Eddig nem csinálta csak a frissítés óta.
Más Steam-es felhasználónak is csinálja ezt?
Előre is köszönöm válaszotokat.