| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
endy papp #20552 Egy pici előzetes video magáról a farmról.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
No és pár szó a játékról csak így futtában...
Ha bárkinek bármi kérdése van szívesen válaszolok.
Na itt aztán a "nagy élvezetek csodák" eléggé véget is érnek,már mint a farmon.
Még a városban van némi látni való amiről kár is vidit készíteni,olyan-amilyen mindenki döntse el magának,ha kipróbálja,egyedi meg minden de szerintem picit jellegtelen....vagy nem is tudom mi a legjobb szó rá.
Összességében maga a map nem lenne rossz de elégé sivár kihalt élettelen,oké hogy talán arra felé ilyen ,de azért lehetett volna még több fantáziát belevinni,ahogy a többi FS alap mapba is....
Valószínű ez is a modderekre vár ahogy oly sok minden az FS-ben.
Eddig igazából jobban csak körbe jártam a mapot ,de komolyabb 'extrákkal nem nagyon találkoztam,van pár "újdonság" de már már sosnoka map ürességét tükrözi.
Erdők nincsenek, fás ligetek igen , minden fát ami található ki lehet vágni,de csak kézi fűrésszel ,géppel (scorpio king) csak a kókuszt pálmákat.
A növényzet értelem szerűen más,mint az eddig megszokott,a fű is,ezen részével különösebb gond talán nincs.
Már modként vannak elhelyezhető banán kókusz ,narancs fák amik termést adnak,így lesz mivel telerakni a sok üres helyet ,mert van bőven,ilyen célra pont jó lesz.
Van 1 vonat ami picit más mint az eddigiek.
Az állatok igazából a marhát kivéve dettó ugyan azok,az ólakon picit változtattak.már ahol van mert szegény teheneknél még az istállót is lespórolták,semmi fedél nincs a fejük felett ahova behúzódhatnának ha jön a rossz idő....
A növényekről gépekről,majd később ,de igazából a cukor nád ami "újdonság"
A játék (új map) optimalizáltsága lehetne jobb is mivel helyenként indokolatlanul 20-25 fps esések is tapasztalhatók olyan helyeken ahol majd semmi objektum nincs.
Nagy vonalakban ennyi a folyt.következik....