23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
DrBrown5 #20333 Te Endy! És ezt most már tényleg Neked címezve szánom. Elhiszem, hogy figyelemre vágysz, de ne égesd már Magad ennyire. Én mindvégig a játékról írtam le a véleményemet. A Te személyedről egyetlen egyszer sem írtam se rosszat, se jót. Nem írtam ilyeneket Rólad hogy: "fikagép", "teilbeszarom", loptad a játékot", "kurvára leszarom" és még folytathatnám igényesnél igényesebb kommentjeidet amiket személyemről írtál. A gond az, hogy szövegértelmezési problémáid vannak. A játékról írtam véleményt és nem Rólad. Egyetlen egy szóval sem jellemeztem személyedet. Az, hogy beszélgettünk és a neved szólítottalak, véleményem szerint teljesen normális kommunikációs forma. Hidd el nekem és nyugodj bele, hogy a Te személyed engem a egy cseppet sem érdekel, el sem hiszed mennyire nem. A játék témájával foglalkoztam mindig, leszámítva persze az utolsó kettő hozzászólásomat amiben már Te szólítottál meg engem elég érdekes stílusban. De akkor már had kérdezzem meg, hogy elolvastad egyáltalán a hozzászólásaimat és értelmezted is őket, vagy ahogy megláttad a neved, vörös fátyol terült elmédre a dühtől? Továbbá amiket írtam a játékról, nem igaz? Nem tényeket írtam? Ha nem így látod, akkor vagy nem ugyanarról a játékról beszélgetünk mi ketten, vagy tényleg nem tudsz szöveget értelmezni. Ez a fórum a Farming Simulator-ról szól, aminek a témájában mindvégig írtam és nem pedig Rólad. -
endy papp #20332 Hi Zolcsika.
Ezt mapot kimondottan neked ajánlom figyelmedbe(nyilván másnak is ha tetszik)
Mivel régről tudom hogy szereted a "halas" mapokat,nos itt ez is van és többek között még elég sokrétű és hangulatos,van több fajta,növény gyár,üzem ,kutya,macska kígyó....ahogy végig szaladtam rajt,nekem tetszett.
Egy próbát tégy vele ha gondolod,majd írj hogy bejött é.
Vall Farmer multifruits V4.0 -
endy papp #20331 Nem kellet hozzá a délután....(nekem) 3 oldalt pörgettem vissza akkor kezdődött az itteni "pályafutásod", attól fogva kezdted,megmagyarázni azt amit mindenki tudott már előtte is rég ha a játékot kipróbálta,onnantól lettél itt az egyik megmondó embereke.
Az a gond hogy te a saját mondandódat sem tudod értelmezni nem másét....
Ha lehet az írásaimra ne reagálj a jövőben,főleg ne a nevem emlegetésével...
Csak egy-két példa,ha már magadtól nem megy.
Remélem azért odáig sikerült eljutnod hogy az alábbi idézetek,nem épp,arra utalnak mint ha oly nagy """"barátok """"lennénk és még finoman fogalmaztam.
"De már látom endy kifakadását,"
"Ú de jó, hogy ezt leírtad, így most már belőttem Endy életkorát! peace"
'Te Endy, nem húzlak (de egy kicsit igen ) de játszottál Te már a Spintires-al?"
"De tényleg nem bántalak, ne húzd magad. Az bánt inkább, hogy egy olyan játékot védesz foggal körömmel, ami nem érdemli meg. "
"Te, nem tudom amúgy ültél-e már trakiban, vagy kamionban, én igen, sőt MAN TGA-t vezettem is eleget. Annak 12 fokozatos automata sebességváltója van. Tudod, hogy hány fokozatos a váltó itt az összes gépben? 1! EGY! UNO"
No és akkor most mi van???? Már nem forog a föld tovább vagy mi????
"Nem Endy, kicsit néha mellé mész."
"Nem az a baj Endy, hogy itt fikázgatok, végülis igazad van, nem kéne"
"Szóval bocs Endy de nincs igazad. Egyéb fórumon is fikáztam már egyébként. "
Ezek szerint onnan már vagy kivágtak vagy nem találtál olyat aki reagál arra amit össze hordasz....ezért ide hordod a szemetet....
Ezek után még felteszed a "költői" kérdést ki személyeskedik.
Hányszor is írtad a nevemmel kapcsolatba a nevemet említve a hsz.id????
No látod nekem ez már személyeskedés és nincs ínyemre,tőled meg pláne....ja hogy az utóbbi pár hsz.om amit a tiédre válaszul írtam, már részemről te egyből személyeskedésnek veszed ,érdekes,megközelítés.
Most én is megkérlek majd lécci gyűjtsd ki én mennyiszer írtam le a neved és félre nem érhető módon a személyedet hoztam össze függésbe a játék milyenségével ,vagy épp csak úgy ....utalgattál erre-arra.
De segítek nem kell kigyűjtened ,már csak azért sem mert részemről a veled való minimális kommunikációt is lezártnak tekintettem.
Béke legyen veled....
-
DrBrown5 #20330 Hehe, szép kutatómunkát végeztél itt a délután folyamán, de ezzel is csak az én mondandómat erősíted. Ha van kedved olvasd is el a kigyűjtött hozzászólásaimat és légyszi jelöld meg azt amelyikben általam nagyrabecsült személyedet egy picit is bántottam volna. Ha időd akarsz magadnak spórolni, akkor szólók, hogy nem fogsz találni egyet se. Sajnálom, hogy félreértelmezed a mondandóimat, de attól, hogy személyeskedsz itt, attól a hozzászólásaim lényege nem fog változni és a Te személyedet egyik sem érinti. A játékot bírálom igen, szó se róla. De Téged? Ugyan már... (ellenben Veled) -
endy papp #20329 Mivel megint szerény személyem került általad a fókuszba.
Én még a neved sehol nem írtam le max.valamelyik hozzászólásodra reagáltam.
Ebből adódóan hogy a nevemet említed lépten-nyomon ,had vegyem már személyeskedésnek.
Sértésnek nem mivel leginkább a játékot fikázod,de hogy ehhez személyemet is bele kevered már,vetném.
De úgy vagyok az ilyenekkel nem azt nézem mit mond, hanem ki mondja....így felül tudok emelkedni,rajt és nem veszem sértésnek,mondhatnám nagy ívbe telibe...@rom.
Az meg hogy majd pont te mondod meg hogy, pl.én, mit és melyik fórumot olvasgassam,szerintem annál azért többet tettem itt a közösségért,(vissza lehet olvasni akár évekre is) már már abszurd.
Ja hogy te vagy a megmondó emberke is.....
No de akkor jöjjön a te kis "vesző futásod","beszélgetéseid","fórum társaid segítséggel való ellátása" stb,stb...
Nem kellet hozzá sok oldalt vissza pörgetni ,2 hónapja kezdődött, a játék tavaly ősszel jelent meg,amit mint tudjuk nem vetted meg(simán loptad,a való életben ezt annak mondják) de ,több hsz-ban is lehúzásról beszélsz......mások "problémája" miért foglakoztat,ha neked nem került egy filléredbe sem ,hogy tudj vele játszani????
A teljesség igénye nélkül...
DrBrown5
DrBrown5
DrBrown5
DrBrown5
DrBrown5
DrBrown5
DrBrown5
DrBrown5
DrBrown5
DrBrown5
DrBrown5
DrBrown5
DrBrown5
DrBrown5
DrBrown5
DrBrown5
DrBrown5
Az utolsó hsz.ra, nem hinném hogy pont neked vagyok a barátod
-
#20328 alapból benne van,az egyik újítás 2015ös verzió óta és nagyon hasznos dolog. -
#20327 Sziasztok!
@zolcsika080104 : szintén volt szerencsém belekóstolni, és most teljes a paletta egy kistraktorhoz :)
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy van olyan csapat aki multizik folyamatosan? (komoly multis csapat esetén megvenném és csatlakoznék)
Láttam olyan videót, aminél a pótra tett bálákat, fákat, le lehet spaniferezni. Ez alap vagy csak modokkal érhető el?
Köszi a válaszokat, előre is. -
DrBrown5 #20326 Gyerekek, egy pillanatra itt lassítsunk már. Attól, hogy Endy barátunk személyes sértésnek vesz minden nem pozitív kommentet itt a fórumon, attól Őt még nem bántotta senki, csak Ő saját magát esetleg. Hát olvassunk már vissza picit. Az utolsó pár hozzászólás témája teljesen fiktív, ebből adódóan értelmetlen. Ami meg a "fikagépet" illeti, egyszerű jellemre vall azért jellemezni ily módon másokat, mert nem egyezik a véleményük. Egy fórum tematikája pont az, hogy a jó és kevésbé jó dolgokról egyaránt beszélgessünk. Ha ez valakit sért, akkor ne fórumon olvasgasson, hanem rajongói oldalon. -
zolcsika080104 #20325 Adjon az Isten szép napot mindenkinek!
A negatív hozzászólók által genereált feszültséghalmazra reagálva szeretnék én is egy elfogulatlan megállapítást,ill javaslatot tenni!amióta csak Endy barátunkat ismerem mindenben segítőkész,sokoldalűan művelt rendes Magyar embert ismertem meg a személyében ,aki nemcsak ezt a fórumot hanem az egész játkélményt előrébb vitte,sokak számára.Akik valósághű élményt várnak max 5000 ft ért,vagy ha nem is azt akkor a szemükben kb 40 % szimulátorunk helyett 80 % os élményt szeretnének.Ahhoz az egyik nagyon okos hozzászóló valami ilyesmit írt hogy az 5 gigás videokarik korában élünk.csak ahhoz alaplap is kell,egy olyan gép ami egy ilyen szoftvert elbír 300 000 ft.a szoftver pedig ha lenne ilyen 30 000 ft lenne.akkor inkább veszek egy kis zártkertet elég nagyotz lehet ahhoz venni hogy igényewljen egy négykerekű kistraktort.A kettő együtt kerüll 600 000 ft ba de akkor sokat mondtam.Takit persze nem újat.Mert aki ugye ennyire ért a dolgokhoz ért a traki szereléshez is.akkor hoppá!!az illetőnek máris 300 % os élményben lehet része.azt sem fogja tudni melyik melóval kezdje és élőben teheti le a farm alapjait.Én ezt az utóbbi 1 évben meg is tettem élőben!a játékot pedig igenis az árához képest nagyon élvezhetőnek tartom a mai napig. tisztelettel zolcsi... -
ElBanday #20324 Egyet értek Papa51 hozzászólásával,véleményem szerint is ennek a fórumnak a látogatottságát sokkal inkább endy papp által képviselt "irányvonal" segíti, mint az állandó negatív hozzászólóké. -
endy papp #20323 Ismételten is
-
#20322 hú ez iszonyat hangulatos map,este töltöm is lefelé :D -
n0tr3adY #20321 Feketén-fehéren :) -
Papa51 #20320 Pedig Te nagyon sokat segítettél az elmúlt években itt a tanácsaiddal és a linkjeiddel, amit megosztottál a "nagyérdeművel"! Sokszor csak azért jöttem fel ide,mert jó volt olvasgatni az írásokat és még van egy-két ilyen társad, aki időt nem kímélve segít vagy a gazdálkodásban vagy a játék programban való eligazodásban. Nagy igazság és gazság, azt a "lovat ütni, aki húz", és ez most itt meg valósúl. Amúgy más játék fórumokon is vannak ilyen "fikagépek", akik szinte csak azt élvezik, hogy megpróbálják elvenni a játékosok kedvét. De aki igazán szeret játszani , még a nem 100%-os játékkal is, annak úgysem lehet kedvét venni, legfeljebb leszokik ennek a fórumnak a látogatásáról. Pedig inkább azoknak kellene innen eltűnni, akik mást nem tudnak, csak fikázni. Mert már tényleg uncsi, hogy állandóan ezzel találkozik itt az ember a kellemes , emberi eszmecsere helyett! -
endy papp #20319 Náluk "fikagépeknél" valami nagyon beakad,amitől hétről hétre hónapról hónapra ugyan azt ismételgetik,értelmetlenül,ja meg velem foglalkoznak,
Nem értem hogy, nem tudnak túllépni valamin,ami ennyire használhatatlan.
Nekem is van nem egy, más jellegű játékom,de nem írom tele az adott fórumot (hetente)milyen szar a játék ,letöröltem a gépről nem foglalja a helyet.
Túltettem rajt magam hogy olyanok amilyenek,minek foglalkozzam velük.
Remélem azért még van a tarsolyba valami új a fikagépeknek,mert már nagyon unalmas mindig ugyan azt olvasni hétről hétre,de azért jól szórakozom.....
-
endy papp #20318 Mivel megint meg lettem szólítva.
Ha belőtted te is,akkor már le is írhattad volna hogy mennyi az életkorom.
Had tudja meg mindenki.
Ehhez is segítség kell neked is...
Ja megint megy a szófosás és a személyeskedés a másik emberrel való foglalkozás....
Na ezek a dolgok is jellemeznek bizonyos életkort,de inkább jellemet....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.03.23. 07:44:25 -
#20317 Igazából lehet fikázni a készítőket, de akkor nézzünk körül, mindenhol ez megy, van sok "sikerszéria" játék (ha megnézitek minden nagyobb kiadónak van egy "aranytojása") pl. az EA által futtatott FIFA, évek óta szinte ugyanaz (kövezettek meg, jó ideje rá se néztem), minden évben kinyomják a piacra, csak dőljön a lé.
Egy kis létszámú, anyagilag szerény forrásból gazdálkodó csapat mint a Giants nem tud létrehozni egy tripla A-s játékot, így kénytelenek a régi bikát lovagolni. Bármennyire nem tetszik, vagy tetszik ez van, és szerintem még lesz is, hacsak nem találnak, kapnak egy vagon pénzt, akkor lenne keret több emberre, fejlesztésre, mondjuk hibajavításban aktívabbak lehetnének pénz nélkül is. -
#20316 Az a csapat sokat változott az idők során, az alapötlet kitalálói már jó ideje kiszálltak a courseplay-ből, a mostani két emberke közül az egyiket (ha jól tudom egy angol srác) a Giants meginvitálta, vendégül látta, tavaly nyáron a főhadiszállásán. Van egy blog is a cp oldalán valahol, az egész találkozó lényege, hogy a Giants nem építi be a játékba a cp-t, "meghagyja" mod(der) szinten.
Utoljára szerkesztette: dimre, 2017.03.22. 21:23:08 -
#20315 az a modder team működik közre a konkurenciában aki pl a courseplay modot csinálta ide,és elvileg a modhoster oldal is az övék -
#20314 Jaja Upsidedown
A bm-modding, mint nyilvános "segíti, erősíti" a Giants-t, vagy csak a létszám miatt.
Utoljára szerkesztette: dimre, 2017.03.22. 20:06:17 -
n0tr3adY #20313 Külsősként simán bedolgozhatnak a Giantsnek (mintahogy ezt a Giants nem is tagadta soha, hogy pár modder dolgozik nekik).
Leirhatod mogli nevét nyugodtan, övé a gearbox addon. Nem titok
Lesz jó FS19 collector's edition, eredeti német tehéntrágyában áztatott gumicsizma lesz a preorder bonus, a CE editionhoz pedig kapsz egy mini szalmabálát egy vasvillával -
#20312 Megkapja az Ocolus, Vive támogatást oszt csókolóm. -
#20311 Van olyan német modder aki a munkája mellé (a 17 megjelenése óta) linkeli a konkurencia oldalát, mint leendő táptalajt. Gondolom van része benne, és ha megjelenik a végleges verzió, simán lesz@... az FS szériát. Pl. Marhu is abbahagyta az előző résznél, mivel a fejlesztők nagy ívben tesznek a modderek, játékosok ajánlásaira. Az ő munkáiból is nagykanállal merített a Giants, pl. sertések, gyapjú gyűjtő, ezek már benne vannak a 17-ben, pedig Marhu ötlete, kreációja, nem tudom kapott-e legalább egy köszönöm-öt értük.
A credits menübe oda írhatták volna kinek az ötlete, modja alapján dolgozta át a Giants.
Utoljára szerkesztette: dimre, 2017.03.22. 19:21:04 -
n0tr3adY #20310 Dehogynem lesz fejlesztés.. Az FS19 már androidos hűtőn is futni fog... -
DrBrown5 #20309 Ú de jó, hogy ezt leírtad, így most már belőttem Endy életkorát! peace Na de most komolyan gyerekek. Tegyük már a szívünkre a kezünket egy picikét. 2017-et írunk. Az I7-es processzorok és 6GB-os videokártyák korát. És itt van ez a svájci cég a Gaints Software, aki lassan 10 éve nem tud és nem is akar fejlődni semmit, de egy halom pénzt beszed egy sikeresnek indult játékával. Hát mennyire pénzlehúzás szaga van már ennek? Ha nem lennének modderek, már 2010-ben lezúzhatta volna a függönyt ez a GAINTS (értitek?) Software. Mi se bizonyítja ezt jobban, mint a többi, azaz mind a KETTŐ 9 eurós játéka, ami még talán fellelhető egy-egy régi PC kukája mélyén. Tehát bárki bármit mond, sajnos a tény az marad, hogy ez a lelketlen játék már csak a svájci és Német gyerekek (apukájának) pénzlehúzásáról szól, semmi másról. Talán még lesz egy-két évadnyi próbálkozás, de fejlesztés biztos nem. -
#20308 Azért adtak valamit a 17-be. Lapuló gumik,...és a többi most hirtelen nem is jut eszembe.
A géppark és a modellezés szerintem teljesen rendben van. Fizika az hatalmas nulla,de nem hiszem hogy ez valaha változni fog. A kerekek nem szórják fel a földet,este bent ülünk egy sötét dobozban és azt sem tudjuk mi hol van,szántás vagy kultivátorozás közben nyugodtan ihatunk mert nem fog ránk löttyenni a pia....Ezek mind olyan apróságok amik nagyban hozzá tudnának járulni a játékélményhez. Megcélozták a 10-15 éveseket és nekik valóban elég is, a nagyok meg majd élvezik ha a lelkes modderek kipofozzák,ami szerintem nem fog sokáig menni. DE ne legyen így. -
#20307 Ami újdonság lesz benne azt már most láthatod a modderek munkáján keresztül :D -
n0tr3adY #20306 Támogatni fogja a Linuxot / 32 bites Wint a giants editor -
#20305 én inkább arra várok milyen újdonság lesz a 19 ben :) mert 2 verziónként jön talán valami újdonság. :) -
Daditsx #20304 De már abból is leszűrhető valami, hogy a "19-ba talán javítják". Ez annyit tesz, hogy ugyan ez az engine marad és jövőre jelenik meg. Megint meg lehet venni kicsit drágábban. :) -
#20303 Tényleg nem értem már én sem mi a baja mindenkinek! A kosárlabda hibátlan a játékban. Nem crash-el,nem fagy ki. Nektek semmi nem elég.
Nagyon remélem a 19-ben lesz vízilabda is! -
#20302 Ezek úgy sz*rják telibe az ilyesmit, hogy csak na. Talán a 19-be...hát a pofám leszakad komolyan. Mégis mit gondolnak, hogy ráér az ilyen gondok orvoslása 2 év múlva? Mindenki ennyire türelmes lesz, hogy 2 éveket vár alapvető dolgok javítására? Főleg ugye a modderek. Hihetetlen.
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2017.03.21. 18:14:21 -
endy papp #20301 Tövig tolhatod és már meg is tudod....
-
#20300 Én már nagyon várom a 19-et! Biztosan tele lesz jobbnál jobb újítással...
endy:
Gyógyszert szedsz már? -
endy papp #20299 Igazad van,de ha ennyire lesznek bele fáradva ahogy eddig is akkor nem fogok aggódni....
Össze kellene fognotok(már ezt is írtam korábban) és piacra dobi egy mindent elsöprő farmszimet.
Aki ennyire tudja hogy kellene annak nem jelenthet problémát.
Jó példa erre a Cattle Crops a nagy erőlködésből kitudja lesz é valamikor egy hibátlan és használható MINDENKI igényét kielégítő farmszim.
Ja hogy olyat ne is várjunk.
Akkor meg miről nyafog itt a sok megmondó emberke.... -
Daditsx #20298 Nekem sose crash-elt. -
n0tr3adY #20297 Az van, hogy különböznek a vélemények :) 19-ben meg majd a kurv@ anyjukat a moddereknek, hogy nem csinálnak normális mapot / modot, mert belefáradtak a fércmunkába
Peace.
-
endy papp #20296 Szerinted aki használja a játékot mennyire érdekli ez a "gond"????
No meg azt a rengeteg modot, mapot is csak össze hozza valaki.....
Akinek meg így ez nem felel meg az keressen magának másik famszimet,.......
Valaki kényszerít benneteket hogy ezt a CRASHEL-ő játékot használjátok,vagy tán pisztolyt tart a fejetekhez hogy igenis ezzel a sz@rral kell foglalkoznotok, na itt kezdődik az igazi probléma....
Ezt kaptátok,már aki megvette,törődjetek bele hogy ilyen.....
Konkrétan amit linkeltél hárman leírtátok a tutit....vagyis ennyien "beszélgettek" sírtátok tele azt a fórumot.
Most akkor mi van???? -
n0tr3adY #20295 Hát srácok...Megértem, hogy unjátok a sirás-rivást. Igazából itt kezdődik az igazi probléma :
https://gdn.giants-software.com/thread.php?categoryId=4&threadId=5101
Angol tudás erősen ajánlott.
Summázva : ez a hiba, ami miatt CRASHEL a játék, TALÁN FS19(!)-ben lesz fixelve...
off.
-
Papa51 #20294 Ezt jól meg meg mondtad!Teljes mértékig egyet értek ezzel a hozzáállással . Egy ideje figyelgetem az itt megnyilvánuló véleményeket és el vagyok hűlve ettől a sok reklamáló ,fitymáló beírástól. Tényleg én sem tudom, hogy miért kell ezeket a dolgokat irogatni. Persze lehet véleményt mondani bizonyos dolgokról, de hogy egyfolytában ez a fikázás folyik itt, ez már nevetséges. Tényleg akinek nem tetszik, az ne játszon vele. Ez egy játék, ettől nem lesz drágább vagy olcsóbb a kenyér. Igaz pénzbe került annak aki megvette és csalódott, de legközelebb majd nem veszi meg a következő részt. Vagy, ha újra és újra megveszi, hogy eredetivel játszon, amit lehet frissíteni és ezzel együtt, tudja bővíteni, akkor vegye tudomásul, hogy ez egy játék a hibáival együtt. Nehezen érti meg pár forum társ, hogy olyan tökéletes játék nem nagyon van, ami mindenki számára elfogatható. Amúgy ez egy remek kis játék, akinek van sok ideje, nagyon jól ellehet lenni vele pár órát naponta játszogatni és bele képzelni magát a gazdálkodó életmódba. Ez a lényege ennek a játéknak és nem biztos, hogy olyan nagyon fontos, hogy túrja a sarat és beleragadjon vagy úgy billegjen a traktor és a kombájn a földeken , hogy az ember tengeri betegséget kapjon. Egy másik farmer szimóban így mennek a járművek és élvezhetetlen a vezetés. Annyira nem kellene törekedni, az élethű mozgásra, mert az lehet, hogy nem mindenkinek jó. Talán az lenne erre a megoldás, hogy be és ki kapcsolható lenne az élethű mozgás kinek igénye szerint. Hogy megvalósul e az nem biztos, de türelemmel kell lenni a játék készítők felé, Ők is csak emberek, akik alkotnak jót vagy rosszat .Talán egyszer össze hoznak olyan játékot, amit nem lehet fikázni! Tehát egy szónak is száz a vége , ez egy játék, inkább játszatok vele vagy, ha nem tetszik, akkor le kell törölni a gépről és annyi, van száz másik játék.